Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ελευθεροτοπία

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ελευθεροτοπία
… κατά λέξη ένας τόπος που είναι ελεύθερος. Ένας τόπος που τώρα δεν υπάρχει πουθενά στη γη και που πρέπει να φτιαχτεί ώστε να μεταβούμε πλέον οριστικά σε έναν πλανήτη της ελευθερίας. Ένας τόπος των ελεύθερων ανθρώπων που στην εντεινόμενη τυραννία της παγκοσμιοποίησης βάλλονται από παντού.

Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι ανεπιθύμητος στη συγκυρία γιατί απειλεί την «καθεστηκυία τάξη»: τον υπαρκτό ολοκληρωτισμό των Ρότσιλντ. Απειλεί την παγκόσμια δομή της τυραννίας που στο επίκεντρο της έχει το χρήμα. Για την ακρίβεια την απάτη με το χρήμα την οποία πολλοί πλέον γνωρίζουν και επιδιώκουν να την γκρεμίσουν. Γιατί αυτή η απάτη (επειδή κρατάει σε δουλεία την ανθρωπότητα) είναι το θεμελιώδες πρόβλημα από το οποίο πηγάζουν και όλα τα άλλα προβλήματα.

Έτσι με το σφετερισμό του δικαιώματος της έκδοσης του χρήματος από κάποιες δυναστείες τραπεζιτών τα έθνη έχουν απολέσει το κορυφαίο δικαίωμά τους. Ως αποτέλεσμα, οι λαοί δουλοποιούνται επ’ άπειρον μέσω της παντελώς παράνομης φορολογίας η οποία επινοήθηκε για να ξεπληρώνει τους επίσης παράνομους τόκους για δανεισμένο χρήμα που παρήχθη από το πουθενά.

Και βέβαια κάθε οικονομική κρίση και κάθε πρόβλημα οικονομικής φύσης που πλήττει τα έθνη σχετίζεται με αυτήν ακριβώς την αρπαγή. Αν δηλαδή κάθε έθνος έπαιρνε και πάλι πίσω το δικαίωμά του να εκδίδει το χρήμα του άτοκα και να

διευθετεί τη κυκλοφορία του σωστά δεν θα υπήρχε κανένα οικονομικό πρόβλημα επειδή δεν θα υπήρχε καμία εξάρτηση και καμία πλασματική δέσμευση.

Όμως κάτι τέτοιο εμποδίζεται με αδιανόητη εγκληματικότητα και βαρβαρότητα από μέρους των τυράννων. Οι κοινωνίες βάλλονται με αλλεπάλληλα πλήγματα, κατ’ ουσία επινοημένα προβλήματα που δυσχεραίνουν την επιβίωση και αποπροσανατολίζουν ώστε οι άνθρωποι να μην εστιάσουν ποτέ στο καίριο και κορυφαίο αυτό πρόβλημα.

Το τέλος του τυραννικού αυτού κατήφορου είναι το ψηφιακό χρήμα (που σχεδιάζεται να επιβληθεί σε σύντομο διάστημα από τώρα ως αποτέλεσμα μιας ακόμα στημένης κρίσης π.χ. μία δήθεν επίθεση χάκερ που θα ρίξει το διαδίκτυο) και που συνδυαζόμενο με τη «μεγάλη επανεκκίνηση» και την «ατζέντα 2030» (δύο απόλυτα σατανικά σχέδια των νεοταξιτών για την ανθρωπότητα) θα είναι το τέλος της ελευθερίας μας.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι απανταχού της γης ανθίστανται και ζητούν τα έθνη τους και τις πατρίδες τους πίσω απελευθερωμένες από το στραγγαλισμό της χρηματικής απάτης. Γνωρίζουν ότι ακόμα και αν προχωρήσουν αυτά τα κακόβουλα σχέδια η λύση υπάρχει: απομακρυνόμαστε από το χρήμα και δημιουργούμε μια εναλλακτική αγορά ανταλλαγών.

Η τεχνογνωσία υπάρχει και εφαρμόζεται ήδη. Λέγεται «σύστημα συναλλαγών τοπικής ανταλλαγής (Local Exchange Trading System - LETS)» και πρόκειται για δίκτυα τοπικών κοινοτήτων στα οποία οι άνθρωποι ανταλλάσσουν αγαθά και υπηρεσίες με χρήση τοπικών νομισμάτων. Η κοινότητα απελευθερώνεται και πάλι και μπαίνει σε οικονομική ανάπτυξη με εστίαση στην ανταλλαγή – (εσύ κάνεις κάτι για μένα και εγώ θα κάνω κάτι για σένα).

Μέσα από μία τέτοια προσέγγιση κύτταρο το κύτταρο και από κοινότητα σε κοινότητα κερδίζεται η ελευθερία και χτίζεται η Ελευθεροτοπία με απώτερο σκοπό να κυριαρχήσει σε κάθε χώρα στη γη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »