Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Οι εξ επαγγέλματος γενοκτόνοι λένε πλέον κυριολεκτικά ό'τι γουστάρουν.

Periklis Bozinakis

 Ψυχραιμία. Αποφύγετε να κοιτάξετε την εικόνα αν δεν έχετε πρόχειρα αντιεμετικά ή δραμαμίνες - εκτός αν φάγατε κάτι και σας πείραξε, οπότε ατενίστε με υπομονή τις πουτάνες του Σβάμπ για μερικά δευτερόλεπτα: το στομάχι σας θα αδειάσει μέχρι να φτύσετε χολή.

Είχα την τρομαχτική ατυχία να ακούσω μερικά δευτερόλεπτα από την παρανοϊκή ομιλία της μαριονέτας αριστερά, στη Βουλή, σχετικά με την υπόθεση της μαζικής δολοφονίας των Τεμπών. Παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια περιμένω τα πάντα από το καθεστωτικό χοιροστάσιο, δεν πίστευα στ' αφτιά μου... Οι εξ επαγγέλματος γενοκτόνοι λένε πλέον κυριολεκτικά ό'τι γουστάρουν. Εδώ πια κανένα επιχείρημα, καμιά λογική, καμιά κριτική και καμία ένσταση δεν έχουν το παραμικρό νόημα. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ψυχοπαθολογία εκφυλισμένων καθ' έξιν ψευτών, βουτηγμένων στο κακούργημα και την εσχάτη προδοσία.

"Ποιο μπάζωμα, αυτά είναι συνομωσιολογίες, δεν έγινε μπάζωμα. Ο σταθμάρχης φταίει. Γι αυτό και έγινε το μπάζωμα, για να σταθεροποιηθεί το έδαφος. Ποια χημικά για νοθεία, δεν υπήρχαν χημικά! Ο σταθμάρχης φταίει που έγινε η σύγκρουση, και φυσικά έγινε έκρηξη με τόσα χημικά που μετέφερε το εμπορικό τραίνο! Πού να ξέραμε εμείς για χημικά και νοθείες; 

Αυτά τα λέει ο Μαρινάκης, ο ολιγάρχης, που προσπαθεί να μας ρίξει! Τι, επειδή η μαμ... ε, η αδερφή μου είναι κουμπάρα του, τι έγινε; Εντάξει, είναι κακό να μας στηρίζει ο Μαρινάκης; Μας στηρίζει, είναι φίλος, ποτέ δεν το αρνηθήκαμε! Ξέρουμε πολύ καλά, κύριοι, ότι γίνεται λαθρεμπόριο με χημικά για νοθεία, δεν είναι κάτι νέο. Ο Μαρινάκης είναι μπλεγμένος, που μας κάνει πόλεμο. Εμείς δεν φταίμε για τίποτα. Πού να ξερει ο υπουργός τι γίνεται στον τομέα του; Η αναφορά έλεγε ότι υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας, δεν έλεγε ότι δεν είναι ασφαλές το σύστημα! Τι σχέση έχουν οι υπουργοί με το τι γίνεται στα υπουργεία τους, κύριοι;"

Αδυνατώ να σχολιάσω.
Εδώ πρέπει να επινοηθεί μια στοχευμένη στρατηγική ανατροπής του υπόκοσμου που λυμαίνεται τον τόπο, αρχής γενομένης από τη μαζική ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τη ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ στο παραμικρό. Και ακολούθως χρειάζεται ξεπάστρεμα. Επιστροφή της εσχάτης των ποινών και μαζικές εκτελέσεις των ολετήρων και των δολοφόνων. Όχι να πάνε φυλακή και να τους ταΐζουμε κιόλας...

Όσο για την κάμπια δεξιά, το βαποράκι της Pfeizer, είναι από το ίδιο καλούπι. Διάβασα λίγο πριν ότι ο (πληρωμένος από τις πολυεθνικές) ιατρικός υπόκοσμος συνεχίζει ακάθεκτος να επινοεί φανταστικές αιτίες για το θανατικό που ξεκληρίζει τις δυτικές κοινωνίες από τη χρήση των ενέσιμων. Τώρα συμβουλεύουν τους εξαρτημένους να κοιμούνται με τις... γρίλιες κλειστές, γιατί, λέει, οι... ανοιχτές γρίλιες μπορεί να αυξήσουν τα ποσοστά καρδιακών επεισοδίων (!!!) μέχρι και σαράντα τα εκατό...

Το τρομαχτικό είναι πως για να ξεστομίζουν τέτοιους ξεκαρδιστικούς παραλογισμούς, έχουν υπολογίσει ότι υπάρχουν κρετίνοι που θα τους αποδεχθούν!

3 σχόλια:

  1. ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ…ΠΧΙΑ.
    👉Πάρτο και τρίφτο στη μούρη σου #Καραμανλη!
    Το “χαρτί” μαζί με τόσα άλλα έχουν κάνει 300 φορές το γύρω του διαδικτύου!
    Ντρέπεται και η ντροπή μαζί σου όταν σ’ ακούει να λές ότι δεν ήξερες!
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣ!
    ΕΓΓΡΑΦΟ 7-2-2023

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1773904977989177403

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Πληροφορίες από την ΕΥΠ λένε ότι ο 'Αδωνις και ο Μάκης έχουνε «αρμέξει» τον Yaşam Ayavefe εκατομμύρια ευρώ για να τον πολιτογραφήσουν ως Επίτιμο Έλληνα. Οπότε, να μας πει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πόσα της έδωσαν ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης για να βάλει την υπογραφή της στο Προεδρικό Διάταγμα.

    https://twitter.com/AHatzisavvas/status/1771521014653931989

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://twitter.com/SaltAndScoville/status/1770415352435941558

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »