Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Γνωρίστε τον πραγματικό πλανητάρχη: BlackRock

Photo for post 2829

Κατά την γνώμη μας αυτό το βίντεο είναι σε κάποιον βαθμό συστημικό –προπαγανδιστικό. Ως συνήθως, η επιδίωξη του συστήματος είναι να προσωποποιεί την πηγή της δύναμης και της εξουσίας σε εταιρικές ή άλλες προσωπικότητες που δήθεν λόγω προσόντων και τύχης απέκτησαν αυτήν την δύναμη πχ Klaus Schwab, αποπροσανατολίζοντας και αποκρύπτοντας την ενοποιημένη εξουσία που κατέχει η ελίτ (που αποτελείται από επί μέρους συνεργαζόμενους πόλους που υπηρετούν κοινές επιδιώξεις και σχέδιο). Αυτή η ενοποιημένη εξουσία υπήρχε πολύ πριν γεννηθεί ο Larry Fink και είναι ιδιαίτερα μεθοδική στο να προασπίζεται τα κεκτημένα της από κάθε επίδοξο, υποθετικά αυτοδύναμο εισβολέα. Η BlackRock και οι όμοιές της είναι εργαλεία δημιουργημένα άμεσα ή έμμεσα ή καθοδηγούμενα από την ίδια αυτή ελίτ. Ο τραπεζικός τομέας και η έκδοση χρήματος από τις τράπεζες είναι το κατ’ εξοχήν εργαλείο εξουσίας, και το χρηματιστήριο και οι επενδυτικές εταιρείες όπως η BlackRock είναι ένα εργαλείο στην κοινή αυτή εργαλειοθήκη. Το σύστημα Aladdin δεν είναι η κύρια αιτία της επιτυχίας της BlackRock. Μία βασική αιτία είναι η τεράστια ικανότητα χειραγώγησης του χρηματιστηρίου ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, χειραγώγησης που ευνοεί τον αθέμιτο πλουτισμό της BlackRock και των αφανών συνεργατών, δηλαδή της ελίτΗ βαθμολογία ESG είναι ένα μέσον πίεσης για την προώθηση της απάτης της πράσινης ατζέντας όπως και της ατζέντας της πολιτικής ορθότητας. Αντίστοιχα μέτρα αποκλεισμού χρηματοδότησης (πέραν του ESG) εφαρμόζουν και οι τράπεζες, εξίσου και οι Κεντρικές, αλλά και οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης (αυτοί που υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας την εποχή του ΔΝΤ,  χειραγωγώντας τις εξελίξεις). Αυτές οι τρεις κατηγορίες εταιριών είναι γρανάζια του ίδιου συστήματος, είναι εργαλεία της ελίτ. Όπως όλοι υποψιάζονται, οι πολυεθνικές έχουν τεράστια δύναμη (και σε μέγιστο βαθμό ελέγχονται από τις ελίτ), και καθορίζουν τις νομοθετικές επιλογές με τα υποχείριά τους, τους πολιτικούς, συνεπώς αν το επιθυμούσαν, το απλούστερο που θα έκαναν θα ήταν να περιορίσουν την BlackRock μέσω αντιμονο-ολιγοπωλιακής νομοθεσίας. Η ελίτ σε πλείστους όσους τομείς ελέγχει όλους τους παίκτες είτε συνεργάζονται είτε είναι αντίπαλοι είτε, το συνηθισμένο, φαινομενικοί αντίπαλοι, με κοινή προϊσταμένη αρχή.

Ο Laurence Douglas Fink είναι Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Είναι ο σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, μιας αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων. Η BlackRock είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο με περισσότερα από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Η BackRock είναι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού σου, του εξοχικού σου, της ζωής σου, της ζωής των παιδιών σου σε μια πενταετία. Το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ, ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, οι τράπεζες, η ευρωπαϊκή ένωση, οι κυβερνήσεις των χωρών, είναι όλα δικές τους μαριονέττες.

Η BlackRock επέβαλε τη βαθμολογία ESG στις επιχειρήσεις του κόσμου

Το ESG προκύπτει από το «Εnvironmental, Social and Governance».

Η βαθμολογία ESG είναι ένας τρόπος για να αποδοθεί μια ποσοτική μέτρηση, όπως μια αριθμητική βαθμολογία ή μια βαθμολογία με γράμμα, στις προσπάθειες που αναλαμβάνει μια επιχείρηση για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG).

Η βαθμολογία αυτή είναι καθοριστική για να δοθούν δάνεια ή να επενδύσει κάποιος σε μια εταιρεία. Με χαμηλή βαθμολόγηση έχεις τελειώσει.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις Woke προσπάθειες από εταιρείες παρότι προκαλούν σημαντική ζημιά στην εικόνα και τις πωλήσεις τους. Όλη αυτή η ιστορία με τα ουράνια τόξα και το κλίμα γίνονται για να ανεβάσουν την ESG βαθμολογία τους.

Δείτε ποια είναι η BlackRock

Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον τρόπο που παρουσιάζει τον Πούτιν αλλά κατά τα άλλα το ντοκιμαντέρ είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό.

Εάν θέλουμε να υπάρχει ανθρωπότητα στο μέλλον και να ζούμε ως άνθρωποι θα πρέπει σιγά-σιγά να φτάσουμε στη λίστα των ονομάτων που πραγματικά καθορίζουν τις ζωές μας.

Αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι που κινούν τα νήματα -το θεωρώ τραβηγμένη θεωρία- τότε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων με ονοματεπώνυμα που θέλουν να υλοποιήσουν το Great Reset. 

Δεν μπορείς να σταματήσεις κάποιον, αν δεν γνωρίζεις καν ποιος είναι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »