Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων σκοτώνουν το 80 τοις εκατό των ποντικών σε μελέτη PubMed

 Το 1989, ο Δρ Robert Malone εφηύρε την τεχνολογική πλατφόρμα που επέτρεπε στο mRNA να μεταφερθεί σε κύτταρα θηλαστικών.

https://www.pnas.org/content/pnas/86/16/6077.full.pdf

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/humanitys-whistleblower-dr-robert-malone-sounds-the-alarm/article_e9c05e86-6ccf-11ec-9417-bbc21429de9c.html

Η εφεύρεση του Δρ. Malone σταθεροποίησε το νουκλεϊκό οξύ συσκευάζοντάς το σε ένα λιπόσωμα με θετικό φορτίο. Ένα λιπόσωμα είναι ένας λιπιδικός σάκος που μπορεί να μεταφέρει φάρμακα ή άλλες ουσίες όπως το mRNA στους ιστούς.

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι νέες και βελτιωμένες συσκευές παροχής που βασίζονται στην τεχνολογία του Malone.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24338748/

Και αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι το θεμέλιο των πειραματικών εμβολίων mRNA που χρησιμοποιούνται σήμερα. Αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε

παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα επιβάλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, η επιστημονική βιβλιογραφία έχει αναγνωρίσει την τοξικότητα αυτών των θετικά φορτισμένων νανοσωματιδίων λιπιδίων από το 2010.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961210006459

Αυτή η μελέτη του 2010 από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ έδειξε ότι αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων αύξησαν δραματικά τους φλεγμονώδεις δείκτες σε ποντίκια όπως οι ιντερλευκίνες, οι ιντερφερόνες, TNF άλφα και οι υποδοχείς τύπου Toll. Επιπλέον, οι φλεγμονώδεις κυτοκίνες ήταν αυξημένες έως και 75 φορές υψηλότερα στην ομάδα θεραπείας με λιπίδια από ό,τι στην ομάδα ελέγχου.

Ο Δρ Κέντμι προειδοποίησε: «Αυτά τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή όταν αναπτύσσονται διαφορετικοί τύποι (+)ΝΡ ως νανοθεραπευτικά». Δείτε την τελευταία πρόταση της περίληψής του παρακάτω.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0142961210006459

Παρόλο που η Katalyn Kariko και άλλοι προσπάθησαν να κάνουν το τμήμα νουκλεϊκού οξέος mRNA του εμβολίου λιγότερο φλεγμονώδες μέσω μελετών που δημοσιεύθηκαν το 2005 και το 2008, η φλεγμονή που παράγεται από τα νανοσωματίδια λιπιδίων παρέμεινε, όπως εξηγεί η Δρ. Sonia Ndeupen στην εισαγωγή της - πρώτη παράγραφος - στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7941620/

Ο Δρ Ndeupen του Πανεπιστημίου Thomas Jefferson και οι συνεργάτες του δημοσίευσαν πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας προεκτυπωμένης μελέτης που εξέτασε τις φλεγμονώδεις επιδράσεις των θετικά φορτισμένων νανοσωματιδίων λιπιδίων (LNP) σε ποντίκια. Οι ερευνητές προκάλεσαν τα ποντίκια με διάφορους τύπους ενέσεων αυτών των LNP. Μερικά χορηγήθηκαν ενδοδερμικά - κάτω από το δέρμα - ενώ άλλα χορηγήθηκαν ενδορινικά.

Τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά. 

Τα ποντίκια που εμβολιάστηκαν με LNP ανέπτυξαν γρήγορα και ορατά σημάδια φλεγμονής με σημαντικές αυξήσεις των φλεγμονωδών κυτταροκινών, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών, της ιντερλευκίνης 1 βήτα και της ιντερλευκίνης 6. Επιπλέον, χιλιάδες γονίδια που εμπλέκονται στη φλεγμονώδη απόκριση ρυθμίστηκαν ανοδικά, συμπεριλαμβανομένης της σειράς CXCL.

Τα ποντίκια είναι ιδιαίτερα "ευαίσθητα στον ενδορινικό εμβολιασμό φλεγμονωδών ενώσεων". Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι το 80% των ποντικιών που έλαβαν τις υψηλότερες ενδορινικές δόσεις LNP υπέστησαν μαζική φλεγμονή των πνευμόνων. Μέσα σε λίγες ώρες, οι πνεύμονες ήταν εμφανώς ερυθροί και φλεγμονώδεις. 

Επιπλέον, το 80% αυτών των ποντικιών που εμβολιάστηκαν με LNP πέθαναν μέσα σε 24 ώρες.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα: "Έτσι, παρόμοια με τον εμβολιασμό στο δέρμα, η ενδορινική χορήγηση LNPs οδηγεί σε μαζική φλεγμονή. Επιπλέον, οι φλεγμονώδεις ιδιότητες των LNPs δεν είναι εξειδικευμένες για συγκεκριμένο σημείο- και παρουσιάζουν γρήγορο ρυθμό διάχυσης, διασποράς και κατανομής στους (άλλους) ιστούς".

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7941620/

Οι ερευνητές συμβούλευσαν ότι είναι πολύ πιθανό "η ενδομυϊκή έγχυση των LNPs να προκαλεί παρόμοιες φλεγμονώδεις αντιδράσεις στους μύες".

Προειδοποιούν: "Ωστόσο, θα χρειαστούν περαιτέρω μελέτες για να προσδιοριστεί η ακριβής φύση των φλεγμονωδών αποκρίσεων που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA LNP στον άνθρωπο και πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η επικάλυψη με τις φλεγμονώδεις υπογραφές που τεκμηριώνονται εδώ για τα ποντίκια".

Περαιτέρω μελέτες;  Όσον αφορά τα εμβόλια mRNA που ήδη χρησιμοποιούνται ευρέως, το άλογο μπορεί να έχει ήδη βγει από τον αχυρώνα. Δεν γνωρίζω καμία άλλη μελέτη που να ενδιαφέρει τους κατασκευαστές εμβολίων να διεξάγουν. Τους έχει χορηγηθεί ασυλία από αγωγές, οπότε γιατί να διεξάγουν περαιτέρω δοκιμές;

Σε μια περαιτέρω ανησυχητική νομική εξέλιξη, τα δικαστήρια έκριναν ότι οι παροχές θανάτου ασφάλισης ζωής δεν χρειάζεται να καταβάλλονται σε έναν λήπτη εμβολίου, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζουν τους κινδύνους βάσει δημοσιευμένων εκθέσεων.

https://freewestmedia.com/2022/01/14/life-insurer-refuses-to-cover-vaccine-death/ 

Η ασφαλιστική εταιρεία υποστήριξε ότι η χρήση πειραματικών φαρμάκων ή θεραπειών, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού COVID, εξαιρείται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Το δικαστήριο συμφώνησε και έγραψε τα εξής,

"Οι παρενέργειες του πειραματικού εμβολίου είναι δημοσιευμένες και ο θανών δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα γι' αυτές όταν έλαβε οικειοθελώς το εμβόλιο. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ή εντολή στη Γαλλία που να τον υποχρέωνε να εμβολιαστεί. Ως εκ τούτου, ο θάνατός του είναι ουσιαστικά αυτοκτονία".

Η αυτοκτονία αποκλείστηκε επίσης ρητά στην κάλυψη του επιδόματος θανάτου και το δικαστήριο συμφώνησε ότι η λήψη του πειραματικού εμβολίου ήταν ουσιαστικά η αποδοχή ενός δυνητικά θανατηφόρου κινδύνου που ισοδυναμούσε με αυτοκτονία.

https://freewestmedia.com/2022/01/14/life-insurer-refuses-to-cover-vaccine-death/ 

Σε ένα σχόλιο για το άρθρο του Πανεπιστημίου Thomas Jefferson, η Dr. Ramya Dwivedi έγραψε: "Ενώ ο ζωτικός ρόλος των LNPs στη δράση αυτών των εμβολίων είναι διαπιστωμένος, δεν έχει αξιολογηθεί ο δυνητικά φλεγμονώδης χαρακτήρας αυτών των LNPs. Επίσης, στις δοκιμές των εμβολίων της Pfizer/BioNTech και της Moderna σε ανθρώπους, αναφέρεται ότι οι παρενέργειες που συχνά συνδέονται με φλεγμονή, όπως πόνος, πρήξιμο, πυρετός και υπνηλία, είναι συχνές.

Επειδή το εμβόλιο θεωρήθηκε ότι δεν είναι φλεγμονώδες, αυτές οι παρενέργειες θεωρήθηκε ότι δημιουργούνται από την ισχυρή ανοσολογική απόκριση στο εμβόλιο. Ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη για μια συστημική προσέγγιση για την ανάλυση των φλεγμονωδών ιδιοτήτων των LNPs και την κατανόηση του ρόλου τους στη διαδικασία εμβολιασμού".

https://www.news-medical.net/news/20210315/Research-looks-at-inflammatory-nature-of-lipid-nanoparticle-component-in-mRNA-vaccines.aspx

Για τους αναγνώστες μου που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με την Ιντερλευκίνη-1, την Ιντερλευκίνη 6 και τον Παράγοντα Νέκρωσης Ιστών Άλφα (TNF-άλφα). Αυτές είναι φλεγμονώδεις κυτοκίνες που σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη νόσο. Σκεφτείτε την καταιγίδα κυτοκινών στην COVID-19. 

Έγραψα για αυτούς εκτενώς στο βιβλίο μου για τον καρκίνο. Σχετίζονται με καρδιακές παθήσεις, καρκίνο και πρόωρο θάνατο. Αντίθετα, η μακροζωία σχετίζεται με χαμηλά επίπεδα φλεγμονής.

https://www.amazon.com/Surviving-Cancer-COVID-19-Disease-Repurposed/dp/0998055425

Ενώ οι κίνδυνοι της πρωτεΐνης spike είναι γνωστοί, αυτή η φλεγμονώδης ιδιότητα των λιπιδικών νανοσωματιδίων δεν είχε εκτιμηθεί ευρέως. Και παρόλο που υπήρχαν άφθονες ενδείξεις ότι η πρωτεΐνη spike ήταν τοξική και θα μπορούσε να εξηγήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους κατά VAERS, αυτές οι νέες πληροφορίες του PubMed θα πρέπει να προειδοποιήσουν τον καθένα από εμάς για αυτή την ελάχιστα γνωστή τοξική ιδιότητα των εμβολίων mRNA - τη φλεγμονώδη δυνατότητα των λιπιδικών νανοσωματιδίων.

Πράγματι, είναι ευρέως γνωστό ότι τα τρέχοντα πειραματικά εμβόλια mRNA βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν στην αγορά με περικοπές, χωρίς να διεξαχθούν επαρκείς δοκιμές ασφαλείας. Ως αποτέλεσμα, βρισκόμαστε τώρα αντιμέτωποι με έναν μηχανισμό τραυματισμού από τα εμβόλια που αναμφίβολα θα είχε αναδυθεί αν τα εμβόλια είχαν ακολουθήσει τη συνήθη πενταετή έως δεκαετή διαδρομή στις δοκιμές ασφαλείας.

Όπως και τα προβληματικά δεδομένα VAERS, οι εκτεταμένες αναφορές αιφνίδιου θανάτου σε νεαρούς αθλητές ελίτ, και πιο πρόσφατα, η αύξηση κατά 40% των θανάτων από Ασφαλίσεις Ζωής, το παρόν έγγραφο είναι άλλο ένα από τα πολλά που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτά τα ανεπαρκώς δοκιμασμένα αλλά εξαιρετικά κερδοφόρα εμβόλια.

https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

https://dailyexpose.uk/2022/01/15/2021-footballer-deaths-increased-by-300-percent/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/life-insurance-deaths-up-40---dr-robert-malone-s-chilling-analysis/article_d24bccac-6f38-11ec-912f-1f6d8fc5fac4.html

https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/tragic-38-year-old-athlete-dies-suffering-heart-attack-swim-portion-ironman-70-3-pucon-video/

Τα γαλλικά δικαστήρια λένε τώρα ότι η αποδοχή του πειραματικού εμβολίου mRNA ισοδυναμεί με ελεύθερη πτώση από τον ουρανό ή με άλμα από τη γέφυρα με καλώδιο bungee. Είναι μια δραστηριότητα υψηλού κινδύνου η λήψη ενός πειραματικού εμβολίου που έχει συνδεθεί με τόσους πολλούς ανεξήγητους θανάτους. Συνεπώς, ένας θάνατος μετά από μια τέτοια δραστηριότητα υψηλού κινδύνου θα ήταν υπαιτιότητα του ατόμου και δεν θα μπορούσε να ανακτηθεί από πολλά συμβόλαια ασφάλισης ζωής.

Τι γίνεται με τη δικαιολογία "δεν το ήξερα"; Ο νόμος συχνά αποδίδει το κριτήριο στο κατά πόσον γνωρίζατε ή έπρεπε να γνωρίζετε. Το πρότυπο είναι αυτό που ένα λογικό άτομο θα έπρεπε να γνωρίζει ή θα έπρεπε να γνωρίζει με βάση το δημοσίως διαθέσιμο υλικό - συμπεριλαμβανομένου του παρόντος άρθρου.

Και μέχρι τώρα, οι πληροφορίες είναι συντριπτικές.

Έχουμε πλέον περισσότερα από αρκετά δεδομένα για να σταματήσουμε αυτό το πειραματικό πρόγραμμα εμβολίων και να το αποκαλέσουμε αυτό που είναι - μια παταγώδη αποτυχία. Επιπλέον, ο Dr. Peter McCullough σημειώνει ότι ένα κυβερνητικά χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα έγκαιρης θεραπείας (που περιελάμβανε HCQ, ιβερμεκτίνη και μονοκλωνικά αντισώματα) θα μπορούσε να είχε σώσει το 95% των ζωών που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Βλέπε Μάρκος 3:18.

https://rumble.com/embed/vprusm/?pub=4

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/truth-lies-and-covid-treatment/article_ed215af8-7247-11ec-8249-df0d05dbecb4.html

https://www.amazon.com/Ivermectin-World-Justus-R-Hope/dp/1737415909

"Το εύρος των τραυματισμών και των θανάτων από τα εμβόλια είναι πλέον σαν μια εντελώς νέα κατηγορία ασθενειών", λέει ο Δρ McCullough. Βλέπε σημείο 17.13.

https://rumble.com/embed/vprusm/?pub=4

Ο Dr. Robert Malone, ο πατέρας της τεχνολογίας των εμβολίων mRNA, δεν είδε με καλό μάτι αυτό που έκαναν οι κατασκευαστές εμβολίων για να αλλοιώσουν το πνευματικό του παιδί και δεν μπορεί πλέον να συστήσει τα εμβόλια mRNA COVID-19 "σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα". Βλέπε Μάρκος 21:30. 

https://rumble.com/embed/vpbm2x/?pub=4

Είναι άδικο να εξαναγκάζονται οι πολίτες να κάνουν αυτές τις πειραματικές ενέσεις και στη συνέχεια να μην παρέχεται καμία νομική προσφυγή για τις συνέπειες. Ο Δρ Μαλόουν αισθάνεται τόσο έντονα ότι αντιτίθεται σε αυτές τις εντολές που έχει οργανώσει μια πορεία στην Ουάσιγκτον για τις 23 Ιανουαρίου.   

www.defeatthemandatesdc.com

https://doctorsandscientistsdeclaration.org/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/16-000-scientists-stand-with-dr-robert-malone-mrna-architect/article_d6dfc974-7589-11ec-9840-1f36377b98f6.html

Εάν ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο αρχικός εφευρέτης, είναι εναντίον της χρήσης τους, ποιος μπορεί λογικά να είναι υπέρ τους, εκτός από εκείνους που έχουν κέρδος;

Ο Δρ. Justus R. Hope, ψευδώνυμο συγγραφέα, αποφοίτησε με έπαινο από το Wabash College όπου ονομάστηκε Lilly Scholar. Φοίτησε στο Baylor College of Medicine όπου του απονεμήθηκε το πτυχίο MD. Ολοκλήρωσε ειδικότητα στη Φυσική Ιατρική & Αποκατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Irvine του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο και έχει διδάξει στο Ιατρικό Κέντρο Davis του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στα τμήματα Οικογενειακής Πρακτικής και Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης. Ασκεί την ιατρική για περισσότερα από 35 χρόνια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βόρεια Καλιφόρνια.

πηγή

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/lipid-nanoparticles-kill-80-percent-of-mice-in-pubmed-study/article_2fda35e6-77bf-11ec-8f51-03f06e6ab29c.html

 Αλήθεια

2 σχόλια:


  1. Εμβόλια: Στη δημοσιότητα 400.000 σελίδες που ήθελαν να κρύψουν Pfizer-FDA – Εκατοντάδες παρενέργειες και θάνατοι νεογνών

    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1062250_emvolia-sti-dimosiotita-400000-selides-poy-ithelan-na-krypsoyn-pfizer-fda

    5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT
    REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021

    https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

    —————
    Pfizer’s Documents

    https://phmpt.org/pfizers-documents/?fbclid=IwAR0eMy0btXqvrbqjvSoCfIJO_WDJT1K1SgCjFRB6rg1SlaOkfCeS1PCViAU

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ζητά από υγειονομικούς να μην κάνουν αποκαλύψεις και απειλεί:
    «Αν δεν εφαρμόσετε την εντολή...»

    Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, εξαπολύει μέσω επίσημου εγγράφου απειλές προς υγειονομικούς, ζητώντας τους να μην αποκαλύπτουν περιστατικά που απασχολούν την κοινή γνώμη γιατί αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες!

    https://www.pronews.gr/ygeia/1062453_eggrafo-ntokoymento-o-dioikitis-tis-6is-ype-apeilei-ygeionomikoys-se-periptosi-mi

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »