Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Βλάσφημη ταινία για την Παναγία θα κυκλοφορήσει η Sony Pictures τη Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών

 ΚΟ: Έχει γίνει «θεσμός» πλέον την Μεγάλη Εβδομάδα να βγαίνουν ταινίες, βιβλία «ντοκιμαντέρ» και αρχαιολογικές «ανακαλύψεις» που βάλλουν κατά της χριστιανικής πίστης. Δεν υπάρχει παρόμοιο φαινόμενο σε καμία άλλη θρησκεία.

 LifeSiteNews / ΚΟ

Καθώς το timing δεν είναι καθόλου τυχαίο, η Sony Pictures κυκλοφορεί μια νέα ταινία τη Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών, που βλασφημεί σοβαρά την Παρθένο Μαρία, απεικονίζοντάς ως ένα διαβολικό ον.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του James Herbert «Shrine», η ταινία «The Unholy» (Η Ανίερος) – σε σκηνοθεσία του ελληνικής καταγωγής Evan Spiliotopoulos - απεικονίζει ένα νεαρό κορίτσι που «μετά από μια υποτιθέμενη επίσκεψη από την Παναγία βρίσκεται ανεξήγητα σε θέση να ακούσει, να μιλήσει και να θεραπεύσει ασθενείς».

Στο τρέιλερ απεικονίζεται αυτό που υποτίθεται ότι είναι η Παναγία ως μια δαιμονική φιγούρα με αίμα, μαύρα δάκρυα και κενά μάτια στα αγάλματά της.

Το κορίτσι που

υποτίθεται ότι βλέπει τη Παναγία απεικονίζεται επίσης με μαύρα μάτια, ένα άλλο χαρακτηριστικό της δαιμονικής απεικόνισης.

ΚΟ: Στο trailer πάντως παρουσιάζεται ένας καθολικός ιερέας να λέει «αυτή δεν είναι η Παναγία».

Οι παρευρισκόμενες στα υποτιθέμενα οράματά της δείχνουν να προσεύχονται με τρόπο που χλευάζει τις παραδοσιακές καθολικές προσευχές στη Παρθένο Μαρία ενώ παρουσιάζονται σταυροί και ροζάρια να καίγονται.

Το "The Unholy" έχει καθυστερήσει στην κυκλοφορία του λόγω των περιορισμών που σχετίζονται με το COVID-19, και η Sony Pictures αποφάσισε τώρα να κυκλοφορήσει την ταινία στις 2 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών.

Η ίδια η Sony σημείωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, σχολιάζοντας ότι «Στο πιο ιερό Σαββατοκύριακο της χρονιάς έρχεται το The Unholy».

Φαίνεται ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο προσβλητική, γιατί την ημέρα που οι καθολικοί Χριστιανοί τιμούν το πάθος και το θάνατο του Χριστού και τον πόνο της μητέρας Του σε αυτά τα παθήματα, η Sony κυκλοφορεί μια ταινία που βλασφημεί τόσο τον Χριστό όσο και τη μητέρα Του.

Η Sony συνεργάστηκε με τον παραγωγό Sam Raimi, ο οποίος είναι γνωστός για τα έργα τρόμου του, έχοντας δημιουργήσει τη σειρά τρόμου Evil Dead και είναι επίσης εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο του κινηματογράφου, έχοντας σκηνοθετήσει την τριλογία του Spiderman από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

ΚΟ / πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »