Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Απίστευτα πράγματα !!! Κώστας Κοντογιάννης – παλιό νοσοκομείο Λάρισας: Διασωληνώθηκε αλλά το νοσοκομείο ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ !! Ο εισαγγελέας στην αρχή “και πού το ξέρω εγώ ότι είναι διασωληνωμένος” και μετά “μπορεί ο ίδιος να έχει μία αρρώστια και να μη θέλει να το μάθει η οικογένειά του” ενώ ήθελε και εξουσιοδότηση από τον διασωληνωμένο !!! Ο γιατρός: “Τα αέρια του αίματος; Τι να τα κάνετε αυτά; Μην αγχώνεστε. Θα το πάρετε αυτό που δικαιούστε” !!!

 ΠΑΡΑΝΟΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Πραγματικά απίστευτα πράγματα στο παλιό νοσοκομείο Λάρισας !! Ο Κώστας Κοντογιάννης, 56 ετών, έχει διασωληνωθεί. Είχαμε διαμηνύσει  στο νοσοκομείο ότι αν επρόκειτο να διασωληνώσει τον Κώστα, έπρεπε να αποδείξει ότι η διασωλήνωση αυτή θα ήταν ιατρικώς επιβεβλημένη και επομένως και νομιμοποιημένη.

Κώστας Κοντογιάννης, 56 ετών – Νοσοκομείο Λάρισας (Παλιό): Πήγε θετικός με …απλό πυρετό !!! Γιατί έτσι του είπε η γιατρός του !!! Δεν έχει ούτε πλέον ούτε πυρετό ούτε βήχα, αλλά έχουμε τα γνωστά με τις ακτινογραφίες (υπολείμματα του ιού…), οπότε ετοιμάζονται να τον διασωληνώσουν !!! Στα κάγκελα η οικογένεια !!!

Την έκαναν την διασωλήνωση.

Αλλά αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία !!

Η οικογένεια πήγε στον εισαγγελέα.

Πού ξέρω εγώ ότι είναι διασωληνωμένος;” !!

Εντάξει.

Ας πούμε ότι έχει μπροστά του μία

τρελή κόρη η οποία του ζητά παραγγελία για να της δοθούν τα ιατρικά στοιχεία του φακέλου νοσηλείας του πατέρα της ισχυριζόμενη ότι είναι διασωληνωμένος, ενώ αυτός δεν είναι.

Λες και το νοσοκομείο, αν ο πατέρας της δεν είναι διασωληνωμένος, δεν θα επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα να του το πει…

Αυτό σημαίνει όμως ότι αν ήταν πράγματι ο Κώστας ήταν διασωληνωμένος και η κόρη του δεν ήταν τρελή, θα την έδινε την εντολή.

Μετά;

Μπορεί να έχει μία αρρώστια που δεν θέλει να μάθετε εσείς” !!

Αν είναι δυνατόν…

Στην κλινική κόβιντ είναι !!

Εκτός και αν ο εισαγγελέας είναι …αρνητής του κορωνοϊού και πιστεύει ότι ο Κώστας έχει κάτι άλλο που δεν θα θέλει να το μάθει η οικογένειά του…

Τα στοιχεία της διασωλήνωσης, αέρια αίματος, οξυγόνα, διοξείδιο, ph, αναπνοές, ακτινογραφίες και αξονικές πνευμόνων θέλει η οικογένεια.

Ο εισαγγελέας ήθελε εξουσιοδότηση.

Από τον διασωληνωμένο…

Η οικογένεια ζητά ξανά τα στοιχεία από το νοσοκομείο.

Γιατρός (το έχω το όνομά του):

Τι τα θέλετε όλα αυτά; Σας δίνουμε μόνο αυτά που χρειάζεστε. Αλίμονο να τα λέγαμε όλα τα άλλα στους συγγενείς” !!!

Απίστευτος;

Όχι, θα μου πείτε. Τα έχετε ακούσει.

Ξανά και ξανά και ξανά…

Θέλουμε τον ιατρικό φάκελο. Από το πρωτόκολλο μας είπαν ότι θα μας τα δώσετε εσείς“.

Και η απάντηση:

“Μην αγχώνεστε. Θα πάρετε ό,τι δικαιούστε” !!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ !!!

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ !!!

ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ !!!

Ο άνθρωπός τους είναι διασωληνωμένος, τους λένε ότι είναι βαριά και αυτός τους λέει να μην αγχώνονται !!!

Μπορείτε να δικαιολογήσετε την διασωλήνωση, ναι ή όχι ;;;

Τι καταλαβαίνει ο κόσμος ;;;

Ότι αν μπορούσατε θα είχατε δώσει τα στοιχεία !!

Να ξέρετε ότι η οικογένεια είναι αποφασισμένη αν πεθάνει ο άνθρωπός τους να καταθέσει μήνυση και να ζητήσει νεκροψία.

Και έχετε καταλάβει πια ότι η νεκροψία αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Τα ψέματα τελείωσαν. Και τελείωσαν από την Πάτρα.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να γίνει και στην Λάρισα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »