Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!!! Η Βρετανική κυβέρνηση αναφέρει 847 ΝΕΚΡΟΥΣ, 12 εγκεφαλικά επεισόδια, 112 τυφλώσεις και 63 γυναίκες απέβαλαν μετά τον εμβολιασμό

 Engeland-vlac-vaccin-Corona-light-670x400

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατεί στον εμβολιασμό του λαού κατά του Coronavirus. Σχεδόν ένας στους δύο Βρετανούς εμβολιάστηκε μία φορά και σχεδόν το 15% εμβολιάστηκε δύο φορές, αναφέρει το Unzensuriert.de.

Όπως είναι συνήθως με τα εμβόλια, εμφανίστηκαν παρενέργειες. Από την έναρξη του εμβολιασμού στις 8 Δεκεμβρίου έως τις 5 Απριλίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση, εμφανίστηκαν 626.087 ανεπιθύμητες ενέργειες, στα 31,6 εκατομμύρια μία φορά και 5,5 εκατομμύρια δύο φορές εμβολιασμένες, εκ των οποίων 132.528 με το Biontech / Pfizer και 492.105 με αυτό του AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 50 εμβολιασμένους εμφάνισε παρενέργειες όπως και ψυχιατρικές διαταραχές (11.000), επιληπτικές κρίσεις (771) και

εγκεφαλικές αιμορραγίες (δώδεκα). Αλλά υπήρχαν επίσης και νεκροί, 847 κομμάτια.

Αποβολές και νεκροί

Ίσως είναι τραγικό ότι υπήρξαν, 61 αυθόρμητες αποβολές που έχουν συμβεί μετά τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών κατά της Κορώνας. Δύο παιδιά γεννήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του AstraZeneca. Συνολικά, καταγράφηκαν περισσότερες από 2.200 διαταραχές αναπαραγωγής και προβλήματα μαστού.

Απαιτούνται 450 χειρουργικές επεμβάσεις

Εμφανίστηκαν σχεδόν 20.000 αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 15 περιπτώσεων πνευμονικού οιδήματος και 456 περιπτώσεων πνευμονικής εμβολής. Απαιτήθηκαν συνολικά 450 χειρουργικές επεμβάσεις ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για να σωθούν οι εμβολιασμένοι.

Αυτή η τρομερή είδηση συνδέεται με στοιχεία από τις ευρωπαϊκές αρχές που δείχνουν ότι μέχρι τις 10 Απριλίου, το εμβόλιο κατά της Corona είχε “θανατηφόρες συνέπειες” για 6.662 ανθρώπους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »