Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ο Δρομέας που τελικά ΔΕΝ ήταν αυτός !!!!

 


Αυτά τα είχα γράψει τότε και βγαίνουν αληθινά ο αποθηκάριος ΔΕΝ ήταν αυτός που κτύπησε τον αστυνομικό . 

Ο συγκεκριμένος είναι βαλτός για σαματά δεν είναι πολίτης . Ο αστυνομικός ελπίζω να καταλάβει αυτό που ξέρει πολύ καλά για το τι γίνετε πλέων όλοι μα όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά ΔΕΝ αξίζει για κανέναν Μητσοτάκη ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ενας εμφύλιος . Και φυσικά ΔΕΝ θα τον πιάσουν ΠΟΤΕ γιατί είναι ΔΙΚΟΣ τους . 

 Έχουν γίνει άπειρα test πως να ελέγξεις και να κατευθύνεις το πλήθος . Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαία γεγονότα Δεν πιστεύω ότι έπιασαν το συγκεκριμένο δρομέα Δεν πιστεύω αυτά που λένε από αστυνομία ούτε και από το κράτος Δεν πιστεύω ότι θέλουν το καλό μας ( για κυβέρνηση αυτό ) Πιστεύω μόνο σε αυτά που βλέπω ΟΧΙ αυτά που θέλουν να βλέπω ( προς κάτι twitter που κατέβασαν μερικοί από ΝΔ όνομα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε απλά ο ένας ήταν ο υπουργός ανάπτυξης που έλεγαν ότι το παιδί που ξυλοφόρτωσαν είχε πάρει το όπλο του αστυνομικού) Προφανώς και οι αστυνομικοί είχα άδικο από την αρχή Προφανώς η βία θα φέρει βία από όλες της μεριές 

 Το ότι η κυβερνήσεις θέλουν αίμα είναι προφανές ότι δεν είναι δημοκράτες και αυτό προφανές αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να μην σκεπτόμαστε . Το πρόβλημα δεν είναι οι αστυνομικοί αλλά ΑΥΤΟΙ που έδωσαν την εντολή για αυτά τα έκτροπα βλέπε Χρυσοχοΐδη . Ξεχάσαμε τι έγινε με τους αγανακτισμένους ένα μήνα ειρηνική και ξαφνικά έδωσαν εντολή και οι παρακρατικοί βγήκαν έξω και τους διέλυσαν τι είπαν όλοι κουκουλοφόροι γνωστή άγνωστοι και άλλες τέτοιες ανοησίες . 

 Μυαλό θέλει και μάτια και φυσικά αυτιά ανοικτά βασικά ορθάνοικτα χωρίς να παίρνεις το μέρος κανενός . Καθαρά και με λογική να βάζεις τα πράγματα κάτω . Ξέρω το βίντεο δεν είναι και ότι καλύτερο Δυστυχώς δεν έχω της γνώσεις πάνω σε μοντάζ κτλ. και δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα . 
 Ελπίζω να καταλάβατε την άποψη μου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ