Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Μήπως ΦΟΒΑΣΤΕ Κ Α Ι αυτήν την μήνυση, κύριε Τσιόδρα ;; Είναι η μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο για τη “νίκη της Δημοκρατίας” στο Εφετείο. Ήταν και από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μου στο nikosantoniadis.net το οποίο πανικόβλητοι μου επανέφεραν επειδή σφίγγει ο κλοιός της Δίωξης γύρω από τους χάκερς με τα δύο κρατικά IP που την έριξαν !! Και τώρα το ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ θα γίνει ΕΚΕΙ !!

 ΜΗΝΥΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ήταν από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μου στο nikosantoniadis.net. Πριν μου το ρίξουν οι χάκερς από τα δύο γραφεία στο ψηλό κτίριο με τα δύο κρατικά IP που ψάχνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του εξαιρετικού Βασίλη Παπακώστα. Ενός ανθρώπου που τιμά τον όρκο του, τιμά την στολή του, τιμά την Ελληνική Αστυνομία.

Ήταν η δημοσίευση για την μήνυσή μου και κατά των λοιμωξιολόγων. Με 15.892 προβολές μέσα σε λίγες ώρες. Δηλαδή στην

πραγματικότητα πολύ περισσότερες.

Είναι και αυτή η μήνυση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα. Η τρίτη στη σειρά. Μετά τη μήνυση για την ψευδή βεβαίωση για τις μάσκες στα σχολεία και τη μήνυση για την παράβαση καθήκοντος και την διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα ψέματα για τις μάσκες, είτε ότι αυτές είναι μόνο για τους πάσχοντες είτε για όλους.

Είναι αυτές οι μηνύσεις που τρέμει το σύστημα. Οι λοιμωξιολόγοι και η κυβέρνηση.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Και μπορεί οι δεύτεροι να έχουν ασυλία, οι πρώτοι δεν έχουν όμως.

Ώστε έσπευσαν πανικόβλητοι οι δεύτεροι να τη δώσουν στους πρώτους.

Και έβαλαν λυτούς και δεμένους, μάλλον μόνο τους δεμένους, τους δεμένους με την κυβέρνηση δημοσιογράφους των μεγάλων Μ.Μ.Ε., να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον μου. 

Επειδή με ρωτάτε πολλοί γιατί το κάνουν αυτό αφού έτσι με κάνουν γνωστό σε όλη την Ελλάδα:

Προφανώς είμαι ήδη γνωστός σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και έξω απο αυτήν.

Δεν ρισκάρουν τίποτα.

Μία ζοφερή γι αυτούς πραγματικότητα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν.

Το σύστημα τρέμει τις αποκαλύψεις μου. Και βλέπει ότι η αλυσίδα σπάει. Και ένας-ένας κατεβαίνουν από το τρένο. Πρώτα ήταν ο διευθυντής του Αγία Όλγα, μετά οι εργαζόμενοι στο Θριάσιο, στη συνέχεια οι ομοσπονδίες των νοσοκομειακών γιατρών, και με ένα ενδιάμεσο χτύπημα από τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών που δικαίωσε την οικογένεια του Νίκου Λυμπερόπουλου που ζητούσε και πέτυχε την νεκροψία για τον άνθρωπό τους, τον γιο, τον σύζυγο, τα τρία αδέλφια, και το τρίχονο αγοράκι που άφησε πίσω ορφανό, ήρθαν και οι ιατροδικαστές.

Άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή.

Να σπάσω την αλυσίδα αυτή.

Βλέπουν ότι και η Δικαιοσύνη πια λυγίζει. Δεν αντέχει άλλο την πίεση της αλήθειας και του δικαίου. Το Συμβούλιο Εφετών Πατρών δεν άντεξε. Υποχώρησε στην πίεση και στα συνεχή σφυροκοπήματά μου στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, τους εισαγγελείς και τους δικαστές και είπε το ΝΑΙ στην νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου. Αφού προηγουμένως όλη η Ελλάδα κατάλαβε ότι όταν το ίδιο το νοσοκομείο αντιδρούσε σε μία νεκροψία που θα αποδείκνυε την αθωότητά του, η νεκροψία αυτή προφανώς δεν θα αποδείξει την αθωότητά του αλλά την ενοχή του.

Και έτσι που τα έκαναν, τώρα πια, με τη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου να παραμένει για 25η μέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Πύργου, και τίποτα να μη δείξει η νεκροψία κανένας δεν θα τους πιστέψει.

Αυτή η μήνυση που είχα καταθέσει και δημοσιεύσει τότε, στις 9 Οκτωρβίου 2020, για το όργιο των εγκλημάτων, πάντα με τα δικά τους, με τους χιλιάδες συγκεντωμένους γύρω από το Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, είναι μία ακόμα μήνυση ρουά ματ. Και οι δυσκολίες της Εισαγγελίας είναι μεγάλες. Είναι και εδώ σε αδιέξοδο. Όπως και στις άλλες δύο μηνύσεις. Όπως και στη μήνυση κατά του Κώστα Μπακογιάννη για το όργιο των παραβάσεων, πάντα όπως είπαμε με τα δικά τους γιατί δεν μπορούν να τα έχουν και όλα …δικά τους, στα εγκαίνια του συντριβανιού της Ομόνοιας και στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Γιατί η Εισαγγελία έχει δύο μόνο επιλογές.

Ή  θα ασκήσει δίωξη και θα παραπέμψει τους μηνυθέντες για τα εγκλήματα για τα οποία τους έχω καταμηνύσει και θα γκρεμιστεί η αξιοπιστία των κυβερνώντων και των συνεργών τους επιστημόνων.

Ή  θα αρχειοθετήσει τις μηνύσεις με μόνη όμως αιτιολογία την παραδοχή περί απάτης.

Μακάρι να χάσω !!

Γιατί έτσι θα κερδίσει όλη η Ελλάδα !!

Δύσκολα τα πράγματα, έτσι…;

Και έτσι βάλαμε Καμπουράκηδες, Ευαγγελάτους και Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενους από Γεωργιάδηδες και Πλεύρηδες, να μου επιτεθούν. Χωρίς να τολμά κανένας από αυτούς να με αναφέρει ευθέως. Έχουν πάρει την μηχανή της λάσπης και με φωτογραφίζουν. Γιατί οι προστατευόμενοί τους επιστήμονες δεν κινδυνεύουν από κανέναν άλλον στη χώρα αυτή. 

Από μένα και τις μηνύσεις μου κινδυνεύουν. Τις οποίες έχω όλες δημοσιεύσει. Και τις έχουν διαβάσει όλοι οι νομικοί και όλη η επιστημονική κοινότητα. Και δεν έχει αμφισβητηθεί ούτε μία λέξη από αυτές. Όπως δεν έχει αμφισβητηθεί ούτε μία λέξη από τις καταγγελίες μου για τα 57 πλέον νοσοκομεία. Ούτε από τις διοικήσεις τους ούτε από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό τους ούτε από την κυβέρνηση. Αντιθέτως, δέχομαι καθημερινά  μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης στο έργο μου. Μέσα από τα νοσοκομεία. Και από όλον τον πολιτικό χώρο. Γιατί βλέπουν τι γίνεται και τι έρχεται.

Ώστε τι κάνεις όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις ούτε ένα κόμμα ή μία τελεία από τις καταγγελίες σε βάρος σου και σε βάρος των συνεργών σου;

Επιτίθεσαι στον καταγγέλλοντα με ύβρεις, συκοφαντίες και λάσπη. Με χαρακτηρισμούς και ταμπέλες.

Μακριά και από απόσταση ασφαλείας από την ουσία.

Χωρίς ποτέ να φέρνεις τον ίδιο απέναντί σου.

Όσο και αν αυτός σε προκαλεί και σε εκθέτει.

Το σύστημα είναι σε πανικό. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος με καθαρά νομική και όχι πολιτική δράση κατάφερε να συσπειρώσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αποκαλύπτοντας την φρίκη των δημοσίων νοσοκομείων. Γιατί αυτή η φρίκη είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.  Με την τεράστια δύναμη του ποινικού δικαίου που θα τους συντρίψει. Γιατί όλοι καταλαβαίνουν πλέον ότι όπως για να αποδείξουν την μεταδοτικότητα ενός ιού χρειάζεται να κάνουν εκατομμύρια αμφιβόλου ή ανύπαρκτης αξιοπιστίας τεστ στον υγιή πληθυσμό, όταν χρειάζεται να σκοτώσουν ανθρώπους για να αποδείξουν την φονικότητα ενός ιού, ο ιός αυτός δεν είναι στην πραγματικότητα φονικός. Γιατί χωρίς θανάτους δεν έχουν καμία αξία τα “κρούσματα” για τα οποία χρειάστηκε να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο της απάτης. Παράλληλα με αυτό του θανάτου.

Και τρέμουν και κάτι ακόμα βεβαίως.

Μην τυχόν η νομική αυτή δράση γίνει και πολιτική.

Γιατί είστε εκατοντάδες χιλιάδες εκεί έξω.

Τρέχουν πανικόβλητοι να πείσουν ότι το ακαταδίωκτο δεν σημαίνει απόδειξη ενοχής, όπως ακόμα και οι δικοί τους λοβοτομημένοι από τους “Μένγκελε” των Μ.Μ.Ε. καταλαβαίνουν, αλλά είναι για να προστατεύσουν τους λοιμωξιολόγους από τις μηνύσεις των “ανοήτων” και “παλαβών”.

Δεν βλέπουν ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι το ακαταδίωκτο είναι ομολογία και απόδειξη ενοχής και ότι οι εισαγγελείς δεν μπορούν να τους γλιτώσουν από τις μηνύσεις μου. Αλλιώς θα το έκαναν και ο κάθε Χατζηνικολάου μετά θα “πανηγύριζε” για τις αρχειοθετήσειες αυτές και την “δικαίωση” των λοιμωξιολόγων”.

Όπως κατάλαβε ο κόσμος ότι ομολογία και απόδειξη ενοχής είναι και η αγωνία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου για τις μηνύσεις μου  στα νοσοκομεία και η έκκληση προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για ασυλία επειδή οι γιατροί μας αντιμετωπίζουν μία παντελώς άγνωστη ασθένεια, αλλά αντί να ζητάνε οι ίδιοι νεκροψίες για να την γνωρίσουν την παντελώς άγνωστη αυτή ασθένεια τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, την ίδια ώρα που ούτε ένα ούτε δύο αλλά …εκατόν δύο εμβόλια κατάφεραν να ετοιμάσουν με αστρονομική ταχύτητα για την παντελώς κατά τα λοιπά άγνωστη αυτή ασθένεια.

Όπως αποφεύγουν και τις νεκροψίες στους θανάτους μετά τα εμβόλια.

Οι μέρες τους τελειώνουν.

Γιατί η ασυλίδα έχει σπάσει πια.

Και δεν απομένει πλέον παρά η κατάθεση της μήνυσης για την εγκληματική οργάνωση μετά και από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και το κλείδωμα και των τελευταίων παραμέτρων των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου, μετά από μία ασύλληπτα δύσκολη και επικίνδυνη διαδρομή με μεθοδικά και προσεκτικά από την αρχή έως το τέλος βήματα.

Μία μήνυση που θα κατατεθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Και δεν θα είναι μόνη της.

Την κατάθεσή της θα τη συνοδεύει μία ακόμα πυρηνική βόμβα. Άσχετη με την απάτη αλλά και πολύ σχετική ταυτόχρονα.

Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »