Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ σε 34χρονη μετά από τον πειραματικό εμβολιασμό...


ΣΚΩΤΊΑ: 34ΧΡΟΝΗ ΠΆΣΧΕΙ ΑΠΌ ΦΡΙΚΤΈΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΉ ΚΑΡΈΚΛΑ! 

Η Sarah Beuckmann είναι πιθανό να μείνει στην αναπηρική καρέκλα για το άμεσο μέλλον.

Η Sarah Beuckmann έλαβε την πρώτη δόση του πειραματικού εμβολίου AstraZeneca που έγινε στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το The Daily Record. Ένιωσε αμέσως συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, αλλά διαφορετικά ήταν εντάξει - μέχρι επτά ημέρες αργότερα. Μια αίσθηση από μυρμήγκιασμα στα πόδια της γρήγορα μετατράπηκε σε εξάνθημα που μεταμορφώθηκε σε κάτι που βλέπετε μόνο σε ταινίες τρόμου.

Παρατεταμένη διαμονή στο νοσοκομείο
Ο σύζυγός της την πήγε στο Α & Ε ​​(τμήμα ατυχημάτων και έκτακτης ανάγκης) στο Queen Elizabeth University Hospital. Οι γιατροί την έβαλαν αμέσως σε ένα μηχάνημα EKG, καθώς οι παλμοί της καρδιάς της ξεπέρασε τους 160 παλμούς ανά λεπτό.

Το νοσοκομείο πραγματοποίησε εξετάσεις για να προσδιορίσει εάν είχε έρπητα ή HIV, χωρίς αποτέλεσμα. Δύο βιοψίες διαπίστωσαν ότι είχε μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο πειραματικό εμβόλιο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν την κατάσταση με στεροειδή.

Οι γιατροί της έδωσαν μορφίνη για να μετριάσουν τον πόνο. Η κα Beuckmann είπε στο Daily Record ότι πίστευε ότι τα πόδια της θα χρειαζόταν ακρωτηριασμό εάν η κατάσταση δεν βελτιωνόταν.

Η μητέρα του κατέληξε να περάσει 16 ημέρες στο νοσοκομείο πριν αφεθεί ελεύθερη στις 12 Απριλίου. Ωστόσο, θα χρειαστεί φυσιοθεραπεία για να αποκαταστήσει τη δύναμη στα πόδια της. Οι νοσοκόμες έρχονται στο σπίτι της για να αλλάζουν καθημερινά το ντύσιμο στα πόδια της.

Η κυρία Beuckmann είναι "μη επιλέξιμη" για να πάρει το δεύτερο εμβόλιο λόγω της ανεπιθύμητης αντίδρασης. Αλλά ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν τις λήψεις παρά την αντίθετη αντίδρασή της. «Δεν είμαι anti-vaxxer ή τίποτα», είπε.
 

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν και η ποσότητα των ανθρώπων που το είχαν και ήταν εντάξει δείχνει ότι είναι ασφαλές για τους περισσότερους».

Αντιλαμβάνεστε με τι πρόβατα έχουμε να κάνουμε;;; Τώρα της εύχεσαι καλή ανάρρωση η με το καλό και την δεύτερη δόση και μετά Άγιο Πέτρο κατευθείαν...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »