Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ο Θόδωρος Θεοδοσάκης, 67 ετών, λίγο πριν το εξιτήριο από το non covid νοσοκομείο της Κομοτηνής, αρνητικός, μετά από εγκεφαλικό ισχαιμικό που το ξεπέρασε, βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη με πολυοργανική ανεπάρκεια, μετά διασωληνωμένος στη Μ.Ε.Θ., μετά θετικός, με προηγούμενα “κρούσματα” στο διπλανό δωμάτιο όπου νοσηλευόταν πριν την Μ.Ε.Θ., μετά στην Αλεξανδρούπολη με την οικογένειά του να ενημερώνεται από την Αλεξανδρούπολη και όχι την Κομοτηνή ΜΕΤΑ την μεταφορά του (!!!), ώστε είτε είναι πράγματι θετικός είτε όχι, οι ποινικές ευθύνες είναι βαριές !! Η κόρη, που είναι στα “κάγκελα”, έχει καταθέσει ήδη μήνυση !!

νοσοκομειο-Κομοτηνής1

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Η Θεοδοσία, από τις Ελληνίδες εκείνες που είναι πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση για το πώς πρέπει να αντιδροούν και να μάχονται όλοι οι Έλληνες απέναντι στο σύστημα, είναι η κόρη του Θόδωρου Θεοδοσάκη από την Κομοτηνή.

Ο πατέρας της εισήχθη στις 9 Απριλίου στο νοσοκομείο της Κομοτηνής. Είναι το νοσοκομείο από το οποίο άρχισε η δράση μου και ο αγώνας μου απέναντι στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων. Το πρώτο από τα 57 νοσοκομεία. Με την καρκινοπαθή μουσουλμάνα που μεταφέρθηκε από την Κομοτηνή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και επί 23 μέρες ήταν εξαφανισμένη από την κόρη της μέχρι που εμφανίστηκα εγώ μία Πέμπτη απόγευμα και ενώ θα πέθαινε μέχρι την Δευτέρα τότε, την άλλη μέρα το μεσημέρι ήταν σπίτι της.

Ο Θόδωρος Θεοδοσάκης εισήχθη με

ισχαιμικό εγκεφαλικό με αρνητικό μοριακό τεστ. Μετά από μία εβδομάδα η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί, είχε πλήρη διαύγεια και επαφή με το περιβάλλον και ήταν έτοιμος να πάρει εξιτήριο. Νοσηλευόταν σε απλό δωμάτιο της παθολογικής κλινικής. Στο 110.

Την προηγούμενη Κυριακή ανέβασε από το πουθενά πυρετό και προέκυψε οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, νεφρική ανεπάρκεια και μετά πολυοργανική. Λόγω εγκεφαλικού, είπαν στην κόρη.

Έλα όμως που την Τετάρτη ανακοινώθηκαν κρούσματα covid στο διπλανό δωμάτιο. Το 111.

Ανακοινώθηκαν. Πότε προέκυψαν είναι και αυτό προς διερεύνηση από την Εισαγγελία στην οποία έχει ήδη προσφύγει η Θεοδοσία δια του αστυνομικού τμήματος Κομοτηνής.

Γιατί δεν είναι το μόνο ζήτημα προς διερεύνηση. Ο ουροκαθετήρας π.χ. είχε μπουκώσει. Κανείς δεν το πρόσεξε. Ενώ όφειλαν να το παρακολουθούν. Έχουμε πυρετό και πρόβλημα στα νεφρά. Ο covid; Ο καθετήρας και οι ουρολοιμώξεις;

Και έχουμε συνέχεια. Μόλις αρχίσαμε.

Τους ρωτάνε αν συμφωνούν να διασωληνωθεί. 

Συμφωνούν.

Μ.Ε.Θ.

Διασωλήνωση.

Το έχουμε πει πολλές φορες. Δεν δαιμονοποιούμε την διασωλήνωση. Άλλο πώς χρησιμοποιείται στην εποχή της ψευδοπανδημίας. Είναι μία ιατρική πράξη που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές. Μία πράξη που διενεργείται μόνο από αναισθησιολόγο-εντατικολόγο. Άλλο ένα ζήτημα προς διερεύνηση.

Αυτά την Πέμπτη. 22 Απριλίου.

Την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ καλούν από το νοσοκομείο την Θεοδοσία. Ο πατέρας της είναι θετικός !!

Της ζητάνε να πάει στο νοσοκομείο να της κάνουν μοριακό τεστ.

Προφανώς ήθελαν να τα ρίξουν σ’ αυτήν. Και όχι στα “κρούσματα” του διπλανού δωματίου…

Δεν τους κάνει το “χατήρι”. Βγαίνει αρνητική.

Παραμένει δηλαδή αρνητική όπως ήταν από την αρχή, αφού για να συνοδεύει τον πατέρα της είχε κάνει από την αρχή και άλλο μοριακό.

Οπότε η ευθύνη του νοσοκομείου για την θετικοποίηση του Θόδωρου Θεοδοσάκη είναι δεδομένη. Απόλυτη και αποκλειστική. Και είναι ένα non covid νοσοκομείο.

Τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας καλούν την μητέρα της Θεοδοσίας από το νοσοκομείο για να την ενημερώσουν ότι ο άντρας της είναι σε βαριά κατάσταση στην Μ.Ε.Θ.

Και εσείς τώρα καταλαβαίνετε ότι την κάλεσαν από το νοσοκομείο Κομοτηνής.

Αμ δε.

Από της Αλεξανδρούπολης την κάλεσαν !!

Στο οποίο ο Θόδωρος Θεοδοσάκης μεταφέρθηκε χωρίς καμία ενημέρωση της οικογένειάς του !!

Είναι στην Μ.Ε.Θ. της Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος και με κατεστραμμένα νεφρά.

Και αν κατάλαβα καλά και με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Κομοτηνής στις 9 Απριλίου με ισχαιμικό εγκεφαλικό το οποίο είχε ξεπεράσει και ήταν έτοιμος για εξιτήριο. Και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ανέβασε πυρετούς, απέκτησε νεφρική και εν συνεχεία πολυοργανική ανεπάρκεια, οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, βρέθηκε στην Μ.Ε.Θ. διασωληνωμένος και από εκεί μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη θετικός, μετά από “κρούσματα” στο διπλανό δωμάτιο από αυτό στο οποίο νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του non covid νοσοκομείου της Κομοτηνής, με τη μοναδική συνοδό του σταθερά αρνητική, αλλά και μετά από επί ώρες μπουκωμένο ουροκαθετήρα.

Η υπόθεση έχει ήδη φτάσει στην Εισαγγελία.

Εμένα αυτή τη στιγμή με απασχολούν κάποια πολύ σημαντικά ερωτήματα. Τα οποία θα μεταφερθούν και στην ποινική δικογραφία.

Είναι πράγματι θετικός ο Θόδωρος Θεοδοσάκης;

Ο πυρετός οφείλεται στον covid ή σε κάποια ουρολοίμωξη;

Το πρόβλημα στα νεφρά και εν συνεχεία την πολυοργανική ανεπάρκεια μέσα σε ελάχιστες ώρες τα προκάλεσε ο covid, το αρχικό ισχαιμικό εγκεφαλικό, το οποίο όμως είχε ξεπεράσει κατά τα φαινόμενα, κάποιο νέο εγκεφαλικό, αλλά η αξονική δεν έδειξε τίποτα;

Έχει μεγάλη σημασία για μένα να ελεγχθεί η αξιοπιστία του τεστ που έγινε στην Μ.Ε.Θ. Πότε ακριβώς έγινε; Γιατί δεν έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση των “κρουσμάτων” στο διπλανό δωμάτιο ή μετά τα αποτελέσματα αυτών, αν υπάρχει χρονική διαφορά μεταξύ αυτών και της ανακοίνωσής τους;

Γιατί ενώ μέχρι εκείνη την ώρα που βρέθηκε θετικός δεν υπάρχει το κίνητρο του covid για να πάει κάτι “στραβά”, μετά υπήρξε.

Γιατί τώρα δεν έχουμε έναν απλώς διασωληνωμένο Θόδωρο Θεοδοσάκη που χαροπαλεύει σε κάποια Μ.Ε.Θ.

Τώρα έχουμε έναν ασθενή διασωλημένο με covid !!

Και επομένως η διασωλήνωση αυτή ανακοινώθηκε μεταξύ των διασωληνώσεων του Σαββάτου και μέχρι τώρα εξακολουθεί και συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή λίστα των διασωληνωμένων με covid που ανακοινώνεται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Και αυτό είναι το ένα σκέλος της “αξιοποίησης” του Θόδωρου Θεοδοσάκη.

Το άλλο είναι ο επικείμενος κατά το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θάνατός του.

Δεν θα είναι ένας απλός θάνατος.

Θα είναι ένας θάνατος που θα τον συνοδεύει ένα πιστοποιητικό θανάτου στο οποίο θα αναφέρεται το ισχαιμικό εγκεφαλικό, η νεφρική και η πολυοργανική ανεπάρκεια, ενδεχομένως και οι …μαγουλάδες που πέρασε μικρός, και στο τέλος η μαγική λέξη:

“SARS-CoV-2 (Covid-19)” !!

Σωστά δεν τα λέω;

Και μετά έχει σακούλα, σφραγισμένο φέρετρο και τάφος ειδικού σκοπού.

Το γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι δεν είναι στην πραγματικότητα θετικός είναι και ότι βεβαίως η κόρη του δεν ενημερώθηκε από τον Ε.Ο.Δ.Υ. να μπει σε καραντίνα.

Δεν θα ‘πρεπε;

Της ζήτησαν να πάει στο νοσοκομείο να κάνει μοριακό για να συνεχίσει να τον συνοδεύει.

Στον ίδιο γιατί δεν έκαναν παρά του το έκαναν απευθείας στην Μ.Ε.Θ. ;;

Έτσι γίνονται τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις ;;

Και αν αυτά τα ξεπεράσουμε, λέμε τώρα, από τη στιγμή που βρέθηκε ο πατέρας της θετικός, δεν θα ‘πρέπε να τεθεί άμεσα σε καραντίνα ;;

Γνωστές αυτές οι “παραλείψεις” που αποδεικνύουν άλλωστε μεταξύ των δεκάδων άλλων στοιχείων την απάτη, ώστε εν προκειμένω η “παράλειψη” αυτή καθιστά  ύποπτη την μεταφορά του Θόδωρου Θεοδοσάκου στην Αλεξανδρούπολη και είναι και αυτή στοιχείο προς διερεύνηση και αξιολόγηση στην εισαγγελική έρευνα.

Ή ο άνθρωπος είναι πράγματι θετικός και την αποκλειστική ευθύνη για την θετικοποίησή του την έχει το νοσοκομείο της Κομοτηνής.

Ή ο άνθρωπος αυτός δεν είναι θετικός, οπότε μιλάμε για άλλες ευθύνες, πολύ σοβαρότερες, σε συνδυασμό με τις αιτίες που προκάλεσαν τον πυρετό και τις ανεπάρκειες, ώστε να μιλάμε για βαριά κατάσταση με κατεστραμμένα νεφρά.

Σε κάθε περίπτωση οι ποινικές ευθύνες είναι βαριές.

Ενώ υπάρχει και το ερώτημα αν μαζί με τον Θόδωρο Θεοδοσάκη μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη και ο φάκελός του.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που δεν έχει γίνει το αυτονόητο.

Θυμίζω την περίπτωση του Χρήστου Καρτάλη. Μεταφέρθηκε, και εδώ χωρίς να ενημερωθεί η οικογένειά του στην Αλεξανδρούπολη, τότε από το νοσοκομείο της Δράμας, με τον ιατρικό φάκελό του να παραμένει στη Δράμα. 

Σε κάθε περίπτωση είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η μήνυση έχει ήδη κατατεθεί και η ποινική διαδικασία έχει αρχίσει. Ώστε αν συμβεί το απευκταίο η οικογένεια είναι αποφασισμένη να ζητήσει στο πλαίσιο της υφιστάμενης ποινικής διαδικασίας την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ή ο άνθρωπός τους θα σωθεί και θα πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο, το οποίο ήταν άλλωστε έτοιμος να το πάρει πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή.

Ή θα φύγει από τη ζωή και θα διερευνηθούν, πέραν του ιατρικού φακέλου και με νεκροψία-νεκροτομή, τα ακριβή αίτια του απευκταίου θανάτου του.

Την ανάρτηση της κόρης θα την διαβάσετε στο τοπικό site fonirodopis.gr:

“9 Απριλίου ο πατέρας μου εισήχθη με ισχαιμικό εγκεφαλικό στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Σισμανόγλειο. Ή αλλιώς χασάπικο. Αρνητικός στο μοριακό τεστ που το έγινε προκειμένου να νοσηλευτεί. Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και ενώ είχε πλήρη διαύγεια και επαφή με το περιβάλλον άρχισε να είναι εμπυρετος, με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και νεφρική ανεπάρκεια. Όλα αυτά σε έναν απλό θάλαμο της παθολογικής τους. Το πόρισμα? Πολυοργανικη λόγω εγκεφαλικού. Στις 22 Απριλίου μας ρωτούν αν θέλουμε να διασωληνωθει στην ΜΕΘ τους γιατί η κατάσταση χειροτερεύει. Συμφωνούμε. Στις 23 Απριλίου και ώρα 20.30 με καλούν από την ΜΕΘ για να μου πουν ότι είναι θετικός στον κοβιντ και ότι πρέπει να πάω στο χασάπικο τους να μου ξανά κάνουν μοριακό τεστ μιας και ήμουν η σύνοδος του όλες αυτές τι ημέρες. Το κάνω. Βγαίνω και πάλι αρνητική. Στις 00.00 της ίδιας ημέρας μας καλούν από τον πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ότι ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα βρίσκεται στην εντατική εκεί σε βαριά κατάσταση. Και μας ρωτούν! Δεν σας ενημέρωσαν???? Έγινε διακομιδή χωρίς ενημέρωση της οικογένειας του. Κόλλησε κοβιντ μέσα στο νοσοκομείο μπ@@@@@λο τους! Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή παλεύει με κατεστραμμένα νεφρά και με διασωλήνωση να ζήσει. Η καταγγελία από την οικογένεια έγινε. Και την Δευτέρα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας για την ποινική δίωξη όσων ευθύνονται. Μην ψάχνετε στα πάρκα. Τα πάρτυ γίνονται στα νοσοκομεία. Στα μπ@@@@@λα που θα έπρεπε να έχουν λουκέτο”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »