Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Καταιγιστικός ο Κ. Βαθιώτης: Η κυβέρνηση θυμίζει παλιάτσο με Χιτλερικό μουστάκι – Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ο προθάλαμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. HXHTIKO-FOCUS FM

«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ άσχημο σταυροδρόμι. Αυτό που με βασανίζει τώρα είναι οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Περάσαμε από τις μάσκες στο δεύτερο κύμα, αυτό των υποχρεωτικών πράξεων τα λεγόμενα αυτοδιαγνωστικά τεστ. Φοβάμαι ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απλά ο προθάλαμος για το τρίτο κύμα που θα συνδέεται με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσπονα Μποτίτση, ο Νομικός πρώην  Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι ότι ο εμβολιασμός που τώρα είναι προαιρετικός θα γίνει σύντομα υποχρεωτικός. Ότι σύντομα θα φτάσουμε στην υλοποίηση της υποχρεωτικότητας» εκτίμησε ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφερόμενος στα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στους Έλληνες πολίτες δήλωσε:

«Aν η κυβέρνηση έχει σοβαρότητα και αν έχει σοβαρούς συνταγματολόγους δίπλα της, θα πρέπει αμέσως να καταργήσει τα sms και τις αυτοβεβαιώσεις. Αυτή η κυβέρνηση θυμίζει παλιάτσο, είναι πρόχειρη σε όλα, με χιτλερικό μουστάκι. Ο τρόπος με το οποίο διαχειρίζεται την κατάσταση είναι δυστυχώς χιτλερικός. Αυτό που θέλω είναι ελευθερία για να έχω υγειά κατέληξε».

Ερωτηθείς για την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ, ήταν απόλυτος.

«Ήταν θέμα συνείδησης, ήταν θέμα τιμής. Όταν έχει χαθεί η ακαδημαϊκή ελευθερία και όταν δεν έχεις τη στήριξη των συναδέλφων σου τότε το περιβάλλον δεν είναι συμβατό με την παρουσία σου» είπε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

 

focusfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ