Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Εμβολιάστηκαν με Pfizer κι εμφάνισαν έρπητα ζωστήρα στο Ισραήλ.Το ίδιο φαινόμενο και σ΄άλλες χώρες!! Μαρτυρία από Αγγλία: το εμβόλιο με παραμόρφωσε μ΄έκανε σαν τέρας στο Alien!!!!!

 

Νέα παρενέργεια εμβολίου;

 Στο Ισραήλ, έξι άτομα αναπτύσσουν έρπητα ζωστήρα.


Το HZ χαρακτηρίζεται από ένα μικρό, κόκκινο εξάνθημα που αναπτύσσεται στο δέρμα και προκαλεί κνησμό. Εάν εμφανιστούν επιπλοκές, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα νεύρα και πόνο, συμπεριλαμβανομένου εκτενούς καψίματος στο δέρμα.


Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα από ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο του Τελ Αβίβ Sourasky και το Ιατρικό Κέντρο Carmel στη Χάιφα διαπίστωσε ότι ο κίνδυνος μόλυνσης από έρπητα ζωστήρα (HZ) μετά από εμβολιασμό για κόβιντ σε άτομα με αυτοάνοσες φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις (AIIRD) αυξάνεται.


«Δεν μπορούμε να πούμε ότι το εμβόλιο είναι η αιτία σε αυτό το σημείο», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια Dr. Victoria Furer του Τμήματος Ρευματολογίας του νοσοκομείου στο

The Jerusalem Post. «Μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να προκληθεί σ΄ορισμένους ασθενείς».

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 491 ασθενείς με AIIRD και 99 ελέγχους στα νοσοκομεία. Από τους 491 ασθενείς, 1,2% ή έξι άτομα εμφάνισαν HZ. Πέντε από αυτούς εμφάνισαν μόλυνση από έρπητα μετά την πρώτη δόση και 1 μετά τη δεύτερη.
Η Furer είπε ότι πέντε από τους έξι ασθενείς που ανέπτυξαν HZ ήταν νέοι, είχαν ήπια περιστατικά αυτοάνοσης νόσου και έπαιρναν ελάχιστα αν υπήρχαν φάρμακα για αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να είχαν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης HZ.
«Γι ‘αυτό το αναφέραμε», είπε.


Η HZ τείνει να αναπτύσσεται περισσότερο σε άτομα άνω των 50.
Η Furer είπε ότι από το άρθρο της, το οποίο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Rheumatology, στις 12 Απριλίου, έχει λάβει email από ασθενείς σε όλο τον κόσμο που εμφάνισαν HZ μετά το εμβόλιο.
«Φαίνεται ότι ο λόγος είναι ότι υπάρχει κάποιος συσχετισμός», δήλωσε η Furer στο Jpost .
Είπε ότι απαιτείται περαιτέρω έρευνα, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγαλύτερης επιδημιολογικής μελέτης, για να αποδειχθεί αιτία και αποτέλεσμα. Είπε ότι μια πρακτική επίπτωση μπορεί να είναι να προτείνουμε στους ασθενείς με AIIRD να εμβολιαστούν κατά του HZ πριν λάβουν τον εμβολιασμό COVID-19 για να μειωθεί ο κίνδυνος. Jpost 19/4/21

 Γιατρός από τη Γαλλία καταγγέλει: ”Eίχα μια ασθενή εμβολιασμένη στις 30 Μάρτη ήταν η β΄δόση με Pfizer. Παρουσίαζε έρπητα ζωστήρα στο εμβολιασμένο μπράτσο στο μέρος που δέχθηκε το εμβόλιο και μέχρι τα δάχτυλα σε όλο το χέρι και μια εβδομάδα μετά και στο στήθος..”

Και Αγγλία μια γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα αυτή τη φοά προφανώς από αναφυλακτικό σοκ μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca που την έκανε όπως λέει σαν τέρας Alien σχολιάζει η New York Post.H Susie Forbes, 49 ετών, από το Lichfield, Staffordshire, υπέστη παραμόρφωση μέσα σε λίγες ώρες από την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca-Oxford στις 18 Μαρτίου, ανέφερε η Triangle News. «Ένιωσα σαν να ήμουν στο« Alien »επειδή βγήκαν φυσαλίδες από το χέρι μου. Ήταν τρομακτικό. Το πρόσωπό μου ήταν τεράστιο. Ήμουν τέρας », δήλωσε ο Forbes στην υπηρεσία ειδήσεων.«Η κόρη μου μoυ έστειλε μηνύματα που μου παρακαλούσε να πάω στο νοσοκομείο. Με καταστρέφει και κατέστρεψε την κόρη μου. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό καθώς έχω σημάδια στο σώμα μου », είπε.Πάσχει από σύνδρομο Guillain-Barré, μια αυτοάνοση κατάσταση.Η Suzie Forbes, η οποία έχει υποστεί αναφυλακτικές αντιδράσεις στην πενικιλίνη, πιστεύει ότι μπορεί να έχει υποστεί μια ακραία αντίδραση από το εμβόλιο.Παρουσίασε εκτός των άλλων πρήξιμο και εξάνθημα στο πρόσωπο της αλλά και στα πόδια.

Εικόνα

Η Forbes παίρνει μια ποικιλία φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των Gabapentin και Tramadol, για να ελέγξει τα συμπτώματα του αυτοάνοσου GB.

Και τη στιγμή του εμβολιασμού της, ήταν σε αγωγή με μορφίνη και κωδεΐνη για έναν σπασμένο καρπό που υπέφερε μόλις πέντε ημέρες νωρίτερα.

Η Forbes είπε ότι οι γιατροί της έπρεπε να είχαν εξετάσει την κατάσταση της υγείας της πριν της επιτραπεί να εμβολιαστεί.

Πιστεύει ότι δεν την κοίταξαν, δεν διερεύνησαν το ιστορικό της ”Δεν με ρώτησαν καν », είπε.

dimpenews.com  

1 σχόλιο:

  1. Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ(81 ΧΡΟΝΩΝ) ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ....
    ΕΠΑΘΕ ΕΡΠΗ ΖΩΣΤΗΡ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΕΩΤΕΡΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ