Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Κώστας Κυριακίδης, ετών 60, στο Νταχάου του Σωτηρία: ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ;;; Απίστευτες καταγγελίες από την οικογένεια και τον ίδιο !!! Ετοιμάζονται να καταθέσουν ΜΗΝΥΣΗ !! Γι αυτό ζηλέψατε τους λοιμωξιολόγους και θέλετε και εσείς ασυλία, γιατροί μας ;;; Για να μπορείτε να μετατρέπετε ελεύθερα σε Νταχάου τα νοσοκομεία ;;;

 ΝΤΑΧΑΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Για τον Κώστα Κυριακίδη είχα γράψει στις 19 Απριλίου.

Ήταν διασωληνωμένος.

Μετά την δημοσίευση αποσωληνώθηκε.

ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ: Κωνσταντίνος Κυριακίδης, ετών 60 – Διασωλήνωση στο άψε σβήσε στα εξωτερικά ιατρεία στον άνθρωπο που έφυγε από το σπίτι του περπατώντας και στην Μ.Ε.Θ. τον έστειλαν …έτοιμο διασωληνωμένο και με οξυγόνο …34 που και οι …νεκροί στους τάφους περισσότερο έχουν !!! Βγάλτε τον από τη ΛΙΣΤΑ !!!

Και άρχισε το ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!

Κυριολεκτικά ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ !!

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό όχι απλώς αδιαφορεί αλλά αντιμετωπίζει την οικογένειά του με απίστευτη ΕΙΡΩΝΙΑ !!

Τον έχουν μακριά από το κουδούνι, αν

πάθει κάτι είναι ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!

Μήπως αυτό θέλετε ;;

Να πάθει ;;

Και αν πάθει να “γράψετε” θάνατο covid ;;

Α Υ Τ Ο  ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ !!

Επί ώρες παρατημένος χωρίς αλλαγή στα πάμπερς, μέσα στις ακαθαρσίες, την ψυχολογία του στο ναδίρ και τον κίνδυνο μολύνσεων τεράστιο !!

Έφτασε στο σημείο να μη θέλει να φάει για να μην ενεργηθεί !!!!!!

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ !!!!!!

Τα παράθυρα όλη μέρα και όλη νύχτα ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ !!!!!!

Με έναν άνθρωπο που βγήκε από την Μ.Ε.Θ. και νοσηλεύεται με αναπνευστικό ιό !!!!!!

Αυτό συνιστά όχι απλά έκθεση αλλά απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και ανθρωποκτονίας !!!!!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

Η οικογένεια μου έδωσε εντολή να καταθέσω ΜΗΝΥΣΗ εναντίον των υπευθύνων ιατρών και νοσηλευτών και κατά του διοικητή του νοσοκομείου Σωκράτη Μητσιάδη.

ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ-ΣΩΤΗΡΙΑ

Φταίω εγώ τώρα να κάνω τους παραλληλισμούς…;

ΝΤΑΧΑΟΥ

Μήπως φταίει η “παντελώς άγνωστη ασθένεια,” Πανελλήνιε Ιατρικέ Σύλλογε και όλοι εσείς οι γιατροί που ζηλέψατε την ασυλία των λοιμωξιολόγων ;;

Για να μετατρέπετε ελεύθερα και ατιμώρητα σε Νταχάου τα νοσοκομεία ;;

Αλλάξτε συμπεριφορά ΑΜΕΣΩΣ, πριν είναι αργά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »