Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ανησυχητικά τα δεδομένα των εμβολιασμών στη Βρετανία: 626.087 παρενέργειες και 847 συνδεόμενοι θάνατοι! (βίντεο)

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατεί στον εμβολιασμό του λαού κατά του κορωνοϊού. Σχεδόν ένας στους δύο Βρετανούς εμβολιάστηκε μία φορά και σχεδόν το 15% εμβολιάστηκε δύο φορές, αναφέρει το Unzensuriert.de αλλά τα μέχρι τώρα στατιστικά δεδομένα των εμβολιασμών είναι αρκετά ανησυχητικά.

Μάλιστα αξιωματούχοι της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκονται κοντά στην οριστικοποίηση μιας συμφωνίας για την αγορά εγκαίρως δεκάδων εκατομμυρίων επιπλέον δόσεων του εμβολίου της Pfizer για να δοθεί μια τρίτη ενισχυτική δόση αυτού του εμβολίου κατά της Covid-19 σε ηλικιωμένους αυτό το φθινόπωρο, ανέφεραν οι Sunday Times.

Όπως γίνεται συνήθως με τα εμβόλια, εμφανίστηκαν και παρενέργειες με την καταγραφή αυτών να είναι μόνο στην αρχή. Από την έναρξη του εμβολιασμού στις 8 Δεκεμβρίου έως

τις 5 Απριλίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση, εμφανίστηκαν 626.087 ανεπιθύμητες παρενέργειες, στα 31,6 εκατομμύρια μία φορά και 5,5 εκατομμύρια δύο φορές εμβολιασμένες, εκ των οποίων 132.528 με το Biontech / Pfizer και 492.105 με αυτό του AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 50 εμβολιασμένους εμφάνισε παρενέργειες όπως και ψυχιατρικές διαταραχές (11.000), επιληπτικές κρίσεις (771) και εγκεφαλικές αιμορραγίες (δώδεκα). Αλλά υπήρχαν επίσης και νεκροί, 847 ανθρώπων.

Αποβολές και νεκροί

Ίσως είναι τραγικό ότι υπήρξαν, 61 αυθόρμητες αποβολές που έχουν συμβεί μετά τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών κατά του κορωνοϊού. Δύο παιδιά γεννήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του AstraZeneca. Συνολικά, καταγράφηκαν περισσότερες από 2.200 διαταραχές αναπαραγωγής και προβλήματα μαστού.

Απαιτούνται 450 χειρουργικές επεμβάσεις

Εμφανίστηκαν σχεδόν 20.000 αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 15 περιπτώσεων πνευμονικού οιδήματος και 456 περιπτώσεων πνευμονικής εμβολής. Απαιτήθηκαν συνολικά 450 χειρουργικές επεμβάσεις ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για να σωθούν οι εμβολιασμένοι.

Αυτή η τρομερή είδηση συνδέεται με στοιχεία από τις ευρωπαϊκές αρχές που δείχνουν ότι μέχρι τις 10 Απριλίου, το εμβόλιο κατά του covid-19 είχε “θανατηφόρες συνέπειες” για 6.662 ανθρώπους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ