Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! Νομίζετε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ;;; Την Παρασκευή πήγε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών για την νεκροψία !!! Σκέφτεστε μήπως επειδή πλησιάζουμε στην Ανάσταση του Κυρίου αναστηθεί και ο …Νίκος Λυμπερόπουλος και σας βγάλει από τους μπελάδες ;;; Φαντάζομαι ότι δεν αντικατασταθούν οι δύο εφέτες που θα αποφασίσουν επί της θετικής εισήγησης του τρίτου…

 ΝΕΚΡΟΨΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Χθες έριξα την βόμβα της νεκροψίας που έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών πριν από ένα μήνα στη σορό της Παρασκευής Κότσιφα.

Μία νεκροψία η οποία ,

αφενός απέδειξε ότι η γυναίκα αυτή ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ COVID, ενώ έτσι την είχαν δηλώσει στον Ε.Ο.Δ.Υ. βάζοντας τη σορό σε διπλή σακούλα, αλλά από εγκεφαλικό οίδημα και εκφύλισμα του μυοκαρδίου, παρέχοντας μία ακόμα απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους ,

αφετέρου απέδειξε τον προσχηματικό χαρακτήρα της άρνησης της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα να κάνει την νεκροψία στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου, η οποία παραμένει για 23η μέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Πύργου.

Μετά και

τη βόμβα αυτή σήμερα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Πατρών για την Παρασκευή. Ωσάν να πρόκειται για μία κοινή ποινική διαδικασία σε υπόθεση απλής δυσφήμησης και όχι για βούλευμα που θα κρίνει αν θα γίνει μία νεκροψία επί ποινικής διαδικασίας για ανθρωποκτονία από αμέλεια με τη σορό του νεκρού να βρίσκεται επαναλαμβάνω για 23 μέρα στο νεκροτομείο.

Και ενώ ενισχύεται η πεποίθηση του κόσμου, ακόμα και αυτών που κάποτε αμφισβητούσαν το περιεχόμενο των καταγγελιών μου, ότι το νοσοκομείο του Πύργου, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση προς υπεράσπιση του διοικητή του και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του, δεν είναι αθώο, διότι αν ήταν πρώτο αυτό θα ζητούσε να γίνει η νεκροψία για να διαλυθούν οι υποψίες και να ανατραπεί η πεποίθηση αυτή του κόσμου, και όχι να βλέπουμε να ευτελίζονται διεθνώς ιατροδικαστικές υπηρεσίες, εισαγγελείς και δικαστές σε μία ξεκάθαρη πλέον προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης του θανάτου του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Εκτός και αν κάποιοι στην Δικαιοσύνη, βλέποντας να πλησιάζει το Πάσχα και η ανάσταση του Κυρίου, ελπίζουν ότι μαζί με τον Χριστό θα …αναστηθεί και ο Νίκος Λυμπερόπουλος και τους βγάλει από τους μπελάδες.

Ώστε κάθε μέρα επιβεβαιώνομαι ακόμα περισσότερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »