Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Το ιδιωτικό σχολείο του Μαϊάμι Centner Academy δεν θα απασχολεί προσωπικό εμβολιασμένους δασκάλους

Ένα ιδιωτικό σχολείο με δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Μαϊάμι προειδοποίησε το προσωπικό του να μην λάβει εμβόλια που εμποδίζουν το COVID-19, λέγοντας ότι δεν θα απασχολεί κανέναν που έχει εμβολιαστεί.

Το Centner Academy, με πανεπιστημιουπόλεις στο Design District και το Edgewater, ενημέρωσε τους γονείς για την πολιτική του για τους δασκάλους και το προσωπικό μέσω email τη Δευτέρα. 

Η Leila Centner, η οποία ίδρυσε το σχολείο με τον σύζυγό του David Centner, προειδοποίησε ότι τα εμβολιασμένα άτομα «μπορεί να μεταδίδουν κάτι από το σώμα τους» που θα μπορούσε να βλάψει τους άλλους, ιδίως τα «αναπαραγωγικά συστήματα, τη γονιμότητα και την κανονική ανάπτυξη σε γυναίκες και παιδιά.

Το ίδιο έχει αναφερθεί και στο ίνσταγκραμ απο χιλιάδες γυναίκες.

Το Centner αναγνώρισε στο email ότι

οι πληροφορίες είναι "νέες και δεν έχουν ερευνηθεί ακόμη". Ωστόσο, ζήτησε από υπαλλήλους που δεν έχουν λάβει εμβόλιο COVID να περιμένουν μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Συνέστησε επίσης στους καθηγητές και το προσωπικό να καθυστερήσουν τη λήψη της ένεσης «έως ότου υπάρξει περαιτέρω έρευνα σχετικά με το εάν αυτό το πειραματικό φάρμακο επηρεάζει μη εμβολιασμένα άτομα».

«Είναι πολιτική μας, στο μέτρο του δυνατού, να μην προσλάβουμε κανέναν που έχει κάνει την πειραματική ένεση COVID-19 έως ότου γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες», έγραψε το Centner στο email στους γονείς.

Το Centner Academy ιδρύθηκε το 2018, σύμφωνα με τα κρατικά αρχεία. Το σχολείο έχει περίπου 300 μαθητές και χρεώνει 30.000 $ ετησίως στα δίδακτρα για το γυμνάσιο, σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό του, centneracademy.com .

«Γνωρίζουμε ότι δεν συμφωνούν όλοι σε αυτό το θέμα, αλλά αυτή είναι η φιλοσοφία μας στο Centner Academy, στην οποία πολλοί από τους δασκάλους και τους γονείς μας μοιράζονται», ανέφερε η δήλωση. Η Leila Centner δεν απάντησε σε απευθείας αιτήματα για σχόλιο.

Η Centner την περασμένη εβδομάδα είπε σε καθηγητή και προσωπικό σε μια επιστολή ότι έλαβε την απόφαση να υιοθετήσει τη νέα πολιτική με «πολύ βαριά καρδιά». Ανέφερε τους λόγους που βασίζονται σε παραπληροφόρηση σχετικά με το γιατί το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. Πρόσθεσε ότι «ήταν υποχρεωμένη να αναλάβει δράση».

«Πιστεύω ακράδαντα στην Ελευθερία Υγείας και «το σώμα μου, η επιλογή μου» και για αυτόν τον λόγο, δεν εμπόδισα τους υπαλλήλους να επιλέξουν να πάρουν το εμβόλιο COVID-19 πριν από τις 21 Απριλίου 2021», έγραψε. 

"Ωστόσο, έχουν αναφερθεί πρόσφατα αναφορές για μη εμβολιασμένα άτομα που επηρεάζονται αρνητικά από την αλληλεπίδραση με άτομα που έχουν εμβολιαστεί."

Το Centner ζήτησε από το προσωπικό που είχε ήδη πάρει το εμβόλιο να το αναφέρει στο σχολείο και να διατηρήσει τη φυσική απόσταση από τους μαθητές. Απαίτησε επίσης από όλους τους υπαλλήλους να αποκαλύψουν τις πληροφορίες συμπληρώνοντας μια εμπιστευτική φόρμα.

Στην επιστολή, η κα Centner έδωσε στους υπαλλήλους τρεις επιλογές:

Ενημερώστε το σχολείο εάν είχαν ήδη εμβολιαστεί, ώστε να απομακρυνθούν σωματικά από τους μαθητές.

Ενημερώστε το σχολείο εάν πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς, "καθώς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους πρόσφατα εμβολιασμένους ανθρώπους να βρίσκονται κοντά στους μαθητές μας έως ότου αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες".

Περιμένετε έως ότου τελειώσει το σχολικό έτος για να εμβολιαστείτε.

Οι εκπαιδευτικοί που λαμβάνουν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα επιτρέπεται να επιστρέψουν, ανέφερε η επιστολή, έως ότου ολοκληρωθούν οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο και στη συνέχεια μόνο "εάν μια θέση εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή" - ουσιαστικά εξαρτάται από την απασχόληση των εκπαιδευτικών. αποφεύγοντας το εμβόλιο.

Η Leila Centner, συνιδρυτής του σχολείου, εξέδωσε δήλωση στο NBC 6 τη Δευτέρα, λέγοντας εν μέρει: «Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι οι ενέσεις COVID είναι ασφαλείς και υπάρχουν πάρα πολλές άγνωστες μεταβλητές για να νιώθουμε άνετα αυτήν τη στιγμή "

Στη δήλωση, το Centner προτείνει ότι το εμβόλιο μπορεί να είναι υπεύθυνο για αναφορές αναπαραγωγικών ζητημάτων για τις γυναίκες.

Το Centner Academy ανέφερε ότι μεταξύ του πληθυσμού τους, έχουν δει τρεις γυναίκες με προβλήματα στον εμμηνορροϊκό τους κύκλο, αφού έχουν περάσει χρόνο με ένα εμβολιασμένο άτομο.

Η κ. Centner απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα στον δημοσιογράφο και δήλωσε ότι η πρώτη προτεραιότητα του σχολείου σε όλη την πανδημία ήταν να διατηρήσει τους μαθητές ασφαλείς.

«Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι οι ενέσεις Covid είναι ασφαλείς και ότι υπάρχουν πάρα πολλές άγνωστες μεταβλητές για να αισθανόμαστε άνετα αυτή τη στιγμή», ανέφερε η δήλωση.


Αυτό το θέμα, το πρόβλημα των εμβολίων για τις γυναίκες είχε τεθεί στην αρχή του έτους απο τον κορυφαίο επιστήμονα πνευμονολόγο και επιδημιολὀγο Δρ. Wodarg και τον Dr. Yeadon, πρώην επικεφαλής της έρευνας για τα εμβόλια της Pfizer. 

Σε επιστολή τους προς την ΕΜΑ απαιτούσαν να σταματήσουν οι εμβολιασμοί και οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων.


Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών Dr. Michael Yeadon και ο ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας Dr. Wolfgang Wodarg υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής υπεύθυνο για όλη την ΕΕ για την έγκριση φαρμάκων, για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SarsCoV 2, ιδίωςτης μελέτης BioNtech/Pfizer BNT162b


Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες - για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών - να μην συνεχιστούν έως ότου υπάρχει διαθέσιμο σχέδιο μελέτης που να είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων κατά του εμβολίου και του σχεδιασμού της μελέτης.

Από τη μία πλευρά, οι αναφέροντες απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας της δοκιμής PCR σε μια σοβαρή μελέτη, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing)  

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε αξιόπιστες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19. Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR πολύ ποικίλης ποιότητας, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστούν, (μπορεί να γίνει π.χ. με πειράματα σε ζώα), οι κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες, οι οποίες προέρχονται εν μέρει από τη φύση των κορονοιών. 

Οι ανησυχίες κατευθύνονται συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:

Ο σχηματισμός των λεγόμενων ''μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων'' ενίσχυση ADE μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. 

Αυτή η λεγόμενη ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορονοιών σε γάτες, για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ήταν ανεκτές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επάφή με τον άγριο ιο πέθαναν.(1) (2) (3) (4) (5)

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. 

Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. 

Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας.

Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG)

Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας - αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.

Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρωνεκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και έπειτα θα ακολουθήσει η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Ο Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ΕΕ να υπογράψουν την αίτησή τους στέλνοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προετοιμάστηκε εδώ στον EMA.

πηγές

Miami private school Centner Academy won’t employ vaccinated teachers, staff

Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του Κορονοιού, Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ