Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΚΙ ΑΛΛΗ “ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ” ΒΟΜΒΑ !!! ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΥΡΓΟ-ΠΑΤΡΑ !!! Η Ελληνική Ιατροδικαστική Υπηρεσία λέει ΝΑΙ στις νεκροψίες σε θανάτους COVID-19 !!! “Και για να γνωρίσουμε τον ιό”: Ό,τι ακριβώς τους λέω μήνες τώρα !!! Αλλά τώρα φτάνει στο τέλος της η απάτη…

 ΝΙΚΗ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Όταν συνάντησα την λυσσαλέα αντίδραση και την άρνηση των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών των Πανεπιστημίων Αθηνών και Πατρών, δια της διευθύντριας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράς Σπηλιωπούλου, και της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, στις εντολές για νεκροψίες-νεκροτομές για τους θανάτους Covid-19 στα νοσοκομεία Κ.Α.Τ. και Πύργου, άρχισα την επίθεση.

Ξεδίπλωσα μεθοδικά τα επιχειρήματα και τα έγγραφά μου.

Ένα-ένα κάθε φορά.

Ποτέ όλα μαζί.

Και βήμα-βήμα φτάσαμε σήμερα να περιμένουμε την συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Πατρών για να αποφασίσει να πραγματοποιηθεί η νεκροψία στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου που βρίσκεται για 20η μέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Πύργου. Μετά από αρνήσεις, ανακλήσεις εντολών και

βουλεύματα, φτάσαμε στην άσκηση εφέσεως από την Εισαγγελία Εφετών Πατρών και την θετική για την νεκροψία εισήγηση του εφέτη-εισηγητή.

Μία ανάσα πριν την νίκη.

Κόντρα σε όλο το σύστημα.

Με τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, εισαγγελικές αρχές και δικαστές να ευτελίζονται διεθνώς.

Στην θυελλώδη αυτή σύγκρουσή μου με το σύστημα κατέθεσα μεταξξύ άλλων μήνυση κατά της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για ψευδή βεβαίωση.

Γιατί στην προσπάθειά της να πείσει τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές να μη γίνει η νεκροψία, βεβαίωσε ψευδώς ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. δήθεν συστήνει να αποφεύγονται οι νεκροψίες αυτές, ενώ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι αν γίνουν …θα αποκλειστεί μετά ολόκληρο το Πανεπιστήμιο. Σχεδόν όλος ο νομός Αχαΐας…

Απέδειξα με τα έγγραφα που υπέβαλα στις εισαγγελικές αρχές ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. ήδη από τον Φεβρουάριο του 2021 δεν αναφέρει πλέον ότι οι νεκροψίες σε Covid-19 πρέπει να αποφεύγονται, ενώ και στις δύο οδηγίες του, Απρίλιος 2020 και Φεβρουάριος 2021, ρητά βεβαιώνει ότι όταν οι νεκροψίες αυτές ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται (δηλαδή ποτέ δεν τις απέκλεισε !!) δεν ξεχωρίζουν από τις νεκροψίες που γίνονται σε οποιαδήποτε λοιμώδη νόσο !!

Κάθε φορά, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, πετούσα όπως είπα και από ένα “χαρτί” Ποτέ όλα μαζί.

Ώστε στο τέλος το σύστημα λύγισε.

Ένα από αυτά ήταν και η δημόσια απόλυτη επιστημονική θέση προ πέντε ετών της  διευθύντριας του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράς Σπηλιωπούλου, ότι οι νεκροψίες ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να γίνονται όταν υπάρχουν και απλές υπόνοιες για αμέλεια.

Ενώ στις περιπτώσεις του Κ.Α.Τ. είπε το αντίθετο !!

Ώστε ο Στάθης Χειμαριός και η Αντωνία Δημητρίου περιμένουν την εκταφή τους.

Και αφού πρώτος ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μιχάλης Γιαννακός δικαίωσε την οικογένεια Λυμπερόπουλου στο αίτημά της να γίνει η νεκροψία στη σορό του Νίκου, ήρθε πριν λίγες ώρες η Ελληνική Ιατροδικαστική Υπηρεσία να με δικαιώσει πλήρως και κατά γράμμα σε όλα όσα κάνω και λέω στην σφοδρή αντιδικία μου με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και την Δικαιοσύνη.

https://www.lawandorder.gr/Article/129742/ellada/elliniki-iatrodikastiki-etairia-dunati-i-dienergeia-nekropsias-nekrotomis-se-krousmata-koronoiou

Με απλά λόγια με επιβεβαιώνει στο ότι πράγματι οι νεκροψίες σε Covid-19 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ, όπως ψευδώς περί του αντιθέτου βεβαίωνε την Δικαιοσύνη  η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα !!

Και πάει και ένα βήμα παραπέρα.

Με δικαιώνει και σε αυτό που έλεγα όλο αυτό το διάστημα ότι σκοπίμως από πέρσι απαγόρευαν στην πράξη τις νεκροψίες σε θανάτους Covid-19 (αυτό είχαν αφήσει και τα συστημικά Μ.Μ.Ε. να καταλαβαίνει ο κόσμος) , και ότι αυτό ήταν και παράλογο, γιατί μόνο με νεκροψίες θα μπορούσε να γίνει γνωστός ο ιός. 

Θυμάστε το έγγραφο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με το οποίο ζητούσε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ασυλία για τους γιατρούς επικαλούμενος την “παντελώς άγνωστη ασθένεια” ;;

Και τους είχα πει τότε εγώ γιατί τότε δεν κάνετε νεκροψίες να την γνωρίσετε την άγνωστη αυτή ασθένεια παρά τις αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι;; !!

Βέβαια, μετά από την άμεση αντίδρασή μου και το έγγραφό μου προς τις Ενώσεις Εισαγγελέων και Δικαστών και Εισαγγελέων, με το οποίο τους ρωτούσα αν θα ανεχθούν να υποκαταστήσουν την Δικαιοσύνη επιτροπές ιατρών που θα αποφάσιζαν ποια μήνυση κατά …συναδέλφων τους θα πάει στον εισαγγελέα, η απόπειρα αυτή κουκουλώματος των εγκλημάτων κόπηκε μαχαίρι εν τη γενέσει της.

Νομίζω ότι είμαι στον καλύτερο δρόμο για το τέλος αυτής της απάτης που έχει κατασπαράξει την ελληνική ψυχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »