Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Οι γυναίκες που εμβολιάστηκαν για το COVID-19 ίσως παρουσιάζουν συμπτώματα καρκίνου του μαστού ως παρενέργεια

Σύμφωνα με τους γιατρούς της Intermountain Healthcare, γυναίκες που πρόσφατα εμβολιάστηκαν για το COVID-19 μπορεί να παρουσιάσουν συμπτώματα καρκίνου του μαστού ως παρενέργεια του εμβολίου.


Νέες οδηγίες μαστογραφίας ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τους γιατρούς Intermountain HeΑlthcare για γυναίκες που εμβολιάστηκαν για το Covid-19. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην παρενέργεια του εμβολίου.


Εάν έχετε πρόσφατα εμβολιαστεί, τότε υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστεί να επαναπρογραμματίσετε τις ετήσιες μαστογραφίες. Ο Δρ Brett Parkinson (MD του Κέντρου Φροντίδας Μαστού της

Intermountain Healthcare) είπε: «Όταν κάποιος λάβει εμβολιασμό υπάρχει φλεγμονώδης αντίδραση στο χέρι».


Οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πρησμένους λεμφαδένες κατά την 
εξέταση μαστογραφιών γυναικών που πρόσφατα εμβολιάστηκαν για το COVID-19.


«Όποτε τα βλέπουμε σε μια φυσιολογική μαστογραφία, καλούμε αυτούς τους ασθενείς πίσω επειδή μπορεί να σημαίνει μεταστατικό καρκίνο του μαστού που ταξιδεύει στους λεμφαδένες ή στο λέμφωμα ή λευχαιμία».


Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν τόσες πολλές φυσιολογικές αντιδράσεις στα εμβόλια και η φλεγμονή είναι μία από αυτές. Ωστόσο, ο Δρ Parkinson λέει ότι πάρα πολλοί πρησμένοι λεμφαδένες είναι έκπληξη και ανησυχητικοί. «Με το εμβόλιο Moderna είναι περίπου 11% μετά την πρώτη δόση και 16% μετά τη δεύτερη δόση. Πιστεύουμε ότι είναι συγκρίσιμο και για το εμβόλιο Pfizer”.


Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μαστογραφίες πριν από την 1η δόση εμβολίου ή πρέπει να περιμένουν 4 εβδομάδες μετά τη 2η δόση του εμβολίου.


Ο Δρ Parkinson λέει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν αυτό το τεστ εάν αισθάνονται ένα ύποπτο κομμάτι.
Η εξέταση μαστογραφίας μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού και την καταπολέμησή του. Πολλές γυναίκες χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο κάθε χρόνο. Η έγκαιρη ανίχνευση μπορεί να είναι το κλειδί για τη σωτηρία πολλών ζωών. Αυτό το τεστ ήταν χρήσιμο τα τελευταία χρόνια για τη μείωση του ποσοστού θανάτου.


Μία Αμερικανίδα γιατρός από το Ουισκόνσιν, η Δρ Sara Beltrán Ponce είχε αποβολή λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19.


Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Νέα Υόρκη κατέρρευσε καθώς έφυγε από το νοσοκομείο μόνο 25 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 και πέθανε.


Σε μια άλλη περίπτωση, μια γυναίκα από το Rajasthan βγήκε στο COVID-19 θετική 31 φορές σε 5 μήνες, κάτι που προκαλεί ανησυχία στους γιατρούς. Τα αποτελέσματά της έρχονται σε αντίθεση με τον κύκλο επώασης του μυθιστορηματικού κορωνοϊού, που πιστεύεται ότι τελειώνει σε 14 ημέρες.


Πρόσφατα, οι θάνατοι ηλικιωμένων που ανάρρωσαν από το COVID-19, αλλά πέθαναν μετά τη χορήγηση του εμβολίου, έθεσαν ερωτήματα.


Σύμφωνα με ένα βίντεο που διέρρευσε κάποιος από το Facebook, ο Mark Zuckerberg φάνηκε να παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID-19 θα αλλάξουν το DNA σας και ότι δεν είναι σίγουρος ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των εμβολίων.


Όπως αναφέρθηκε από την GreatGameIndia νωρίτερα, σύμφωνα με τον ίδιο τον φαρμακευτικό γίγαντα Moderna, τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 mRNA που έχουν εγκριθεί για χρήση έκτακτης ανάγκης για πρώτη φορά στην ιστορία είναι λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για τον προγραμματισμό ανθρώπινου DNA.


Επιπλέον, μια ομάδα ερευνητών στο ιατρικό περιοδικό The Lancet προειδοποίησε ότι τα εμβόλια Covid-19 που βρίσκονται σε εξέλιξη θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης HIV, πιθανόν να οδηγήσει σε αύξηση των λοιμώξεων.


Η Αυστραλία έπρεπε να πετάξει το πρόγραμμά της  για εμβολιασμό κορωνοϊού δισεκατομμυρίων δολαρίων, αφού συμμετέχοντες βγήκαν θετικοί στόν HIV.


Εν τω μεταξύ, Αμερικανοί ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ερευνούν τους αποδέκτες εμβολίων COVID-19 που ανέπτυξαν τη σπάνια θρομβοκυτταροπενία διαταραχής του αίματος, με αρκετές περιπτώσεις να έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »