Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Μητσοτάκη & Κικίλια δείτε τον Γιατρό Σ.Σκιαδοπουλο τι του κάνατε …Με Πί και αναπηρικό καροτσάκι!!!

 

Η Κυβέρνηση συνεχίζει τους εμβολιασμούς παρα τους θανάτους και τις παρενέργειες ….Δείτε εδω πως κατάντησαν τον Γιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο που παρέλυσαν τα κάτω ακρα του μετά τον εμβολιασμό του την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου..2021..με σκεύασμα της pfizer.

Η Κυβέρνηση έδειξε με τα πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης οτι δεν λογαριάζει ΖΩΕΣ και δεν την νοιάζει τίποτα άλλο απο την εκτέλεση των εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια μετατρέποντας τους ανθρώπους σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!!!

Οι πρώτες παραλύσεις στα Κατω ακρα μετα τον εμβολιασμό της Νοσοκόμας απο το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας αλλα και του Γιατρού κ.Σκιαδόπουλου θορύβησαν την Κυβέρνηση η οποία έσπευσε με την πληρωμένη και ελεγχόμενη Τηλεόραση να διαδώσουν ΨΕΥΔΩΣ οτι ο Γιατρός περπατάει και οτι το κάνει διότι εχει ΕΔΕ!! Ο λαγός στην περίπτωση αυτή ηταν ο κ.Βασιλακόπουλος να βγει και να δυσφημίσει το Γιατρό για να

θολώσουν τα νερά και να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι επικίνδυνοι εμβολιασμοί..

Ο Μητσοτάκης και ο Κικίλιας τα βρήκαν σκούρα και έδρασαν κατα του Γιατρού με ολα τα μεσα…Μεχρι και περιπολικό έστειλαν να το συνοδεύσει κατα την μεταφορά του στο Λιμάνι της Κέρκυρας για την διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων..Φάκελος δεν υπήρχε παρα μια περιγραφή !!!

Αστυνομία για να μην τον πλησιάσουν Δημοσιογράφοι..Το αποτέλεσμα ειναι αυτό που βλέπεται στο VIDEO και στις φωτογραφίες..

Κατέστρεψαν τη ζωη του Γιατρού που δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας…Απο την παράλυση αρχικά δεν μπορούσε να κουνήσει και να σταθεί στα πόδια του..Στις παρενέργειες υπάρχουν  και θρομβώσεις. Απο τις 15/02 ταλαιπωρείται και μέχρι σήμερα περνά ενα μαρτύριο  κλεισμένος στο σπίτι του .Ανήμπορος να μετακινηθεί μόνος του ..Χρειάζεται συνοδό Αναπηρικό Καροτσάκι και το γνωστό Πί…Με δυσκολία σηκώνεται και με πόνους …

Μόνο με το Π και με συνοδεία…Χθες επέστρεψε απο την Αθήνα που πήγε για εξετάσεις.. Η κάμερα της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας amazonios.net  κατέγραψε την έξοδο του απο το Αεροδρόμιο Κέρκυρας προς ενα Ταξί τον άλλοτε με την αγέρωχη περπατησιά Γιατρό με προβλήματα κινητικότητας για να μεταφερθεί ξανα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ και ΣΑΚΑΤΗΣ στο σπίτι του..Με ενα Πί για να μετακινηθεί με αναπηρικό καροτσάκι..και συνοδούς.

Αυτή είναι η κατάληξη ενος Γιατρού που δεν πήγε στο μυαλό του οτι συνάδελφοι του  Επιστήμονες της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας  που οι λογαριασμοί τους Φούσκωσαν απο τις Φαρμακευτικές  παίζουν ένα παιχνίδι κατά των πολιτών μαζί με την Κυβέρνηση της ΝΔ  που εκτελεί πρόγραμμα Μαζικής εξόντωσης και ελέγχου του πληθυσμού..Δεν πήγε στο μυαλό του οτι μπορεί να συμβαίνει κατι τέτοιο. Δεν πήγε στο μυαλό του οτι έχουμε μια Ιατρο-πολιτική Μαφία …που δεν λογαριάζει τις ζωές και τον άνθρωπο..O Γιατρός και χιλιάδες πολίτες αποφασίζουν  μόνοι τους τον εμβολιασμό αλλα η πίεση και ο εκβιασμός-υποχρεωτικότητα ενος πειραματικού εμβολίου  γίνεται απο την Κυβέρνηση της ΝΔ..

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΚΙΚΙΛΙΑ και ολοι εσείς της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας  που συνεχιζεται τους πειραματικούς εμβολιασμούς που κρύβεται τις παρενέργειες και τους θανάτους απο τα εμβόλια η μετα τους εμβολιασμούς  ερχεται το τσουνάμι της ΟΡΓΗΣ απο εκατομμύρια Έλληνες που σας πήραν χαμπάρι…Οσο θα αυξάνονται οι παρενέργειες και οι θάνατοι ειδικά σε ενα τρίμηνο απο τώρα και στη συνέχεια να σας δούμε που θα κρυφτείτε!!!  Οπως λένε οι Γιατροί που δεν τους φούσκωσαν τους λογαριασμούς οι Φαρμακοβιομηχανίες οι Θάνατοι θα είναι Μαζικοί σε μερικούς μήνες και τοτε δεν θα γλυτώσετε ολοι εσείς που σήμερα το παίζεται Σωτήρες. Πρόκειτε για προγραμματισμένη διαπλεκόμενη Πολιτικ’ο-Φαρμακευτική Απάτη Έγκλημα Κατάχρηση Εξουσίας και Υποδούλωση.

Τελικά εκτελείται εντολές εξολόθρευσης του πληθυσμού και Μαζικού ελέγχου καταστρέφοντας τις ζωές την Οικονομία καταργώντας  την Ελευθερία με Αντισυνταγματικές ΚΥΑ και Νόμους καταργώντας το Σύνταγμα….

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO …ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ …ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »