Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

 Η κυβέρνηση της Νορβηγίας κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Σε όλο τον κόσμο υπάρχει μια ταχέως αναπτυσσόμενη αντίσταση στην πολιτική της κορώνας


Διάφοροι ερευνητές διεξάγουν έρευνες, σε συνεργασία με
 δικηγόρους και υποστηρικτές. 
Το 2ο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης είναι γεγονός. 
Η πράξη του βρίσκεται σε προετοιμασία εδώ και μήνες.

Αυτό είναι υπό την ηγεσία του γερμανικού δικηγόρου Δρ Reiner Fuellmich , ο οποίος υποβάλλει επί του παρόντος μια αγωγή κατηγορίας. 

Τι είναι μια συλλογική αγωγή κατηγορίας; 

Μια συλλογική αγωγή κατηγορίας που ονομάζεται επίσης αντιπροσωπευτική αγωγή ή ομαδική αξίωση, είναι μια

μορφή δικαιοδοσίας στην οποία μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων υποβάλλει συλλογικά μια αγωγή ενώπιον του δικαστηρίου ή στην οποία διώκεται μια συγκεκριμένη κατηγορία κατηγορουμένων.

Και τώρα καλά νέα από τη Νορβηγία:
  • Μια ομάδα ερευνητών από τη Νορβηγία υπέβαλαν αγωγή κατά της πολιτικής των μέτρων κατά του κορονοιού.
  • Η νορβηγική κυβέρνηση μηνύθηκε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
  • Μια έκθεση σχετικά με αυτό έχει σταλεί στο αστυνομικό τμήμα Ålesund .
  • Ένα αντίγραφο της έκθεσης αποστέλλεται προς το παρόν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και στη συνέχεια κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.
  • Μπορείτε να δείτε τη νορβηγική έκδοση της έκθεσης, που αποστέλλεται στην αστυνομία, μεταφρασμένη παρακάτω.
  • Μπορείτε να κατεβάσετε το επίσημο έγγραφο (στα Νορβηγικά) εδώ .

(Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, πατήστε το κάτω κουμπί «ΛΗΨΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ». Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κλείστε το αμέσως. Στο παλιό παράθυρο θα μεταβείτε απευθείας στο αρχείο)

Έναρξη Νορβηγικής έκθεσης

Έκθεση αστυνομίας 19/03 2021

Η κύρια έρευνα ισχύει για όλους εκείνους που αναφέρονται εδώ στο έγγραφο και τους οργανισμούς που είναι άμεσα υπεύθυνοι για αυτά: Erna Solberg και Bent Høye.

Όλη η κυβέρνηση καθώς και ολόκληρη η Storting και η FHI, η CEPI, ο ΠΟΥ, η GPMB και άλλοι οργανισμοί συνδέονται με αυτό καθώς και από κοινού υπεύθυνα μέρη που αναφέρονται στην παρακάτω κοινοποίηση, με εξαίρεση τη Νυρεμβέργη. Η ειδοποίηση αποστέλλεται επίσης με την ίδια διατύπωση Νυρεμβέργη και Χάγη. Αντίγραφα θα σταλούν για δημόσια ανάγνωση και θα σταλούν σε σοβαρές οργανώσεις, σε όλους τους δήμους, γιατρούς, γιατρούς ελέγχου μολύνσεων, σωματεία και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα διαδώσει σε όλα τα πιθανά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον παγκόσμιο τύπο.

Εκ των υστέρων, δεν πρέπει να είναι δυνατό να πεις… Δεν το ήξερα.

Υπενθυμίζει ότι βάσει παρόμοιων στοιχείων σε αρκετές άλλες χώρες, ξεκίνησε μια δίκη στη Νυρεμβέργη και η δίκη έχει πλέον εγκριθεί και ενεργοποιηθεί από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης. Υπενθυμίζει επίσης ότι οι ακόλουθοι νόμοι της Νυρεμβέργης έχουν τώρα μια σημαντική προσθήκη για όσους λαμβάνουν αυτήν την έρευνα.

Απόσπασμα, "Το ακολουθούσα μόνο εντολές δεν είναι πλέον έγκυρο"

Οδηγίες της Νυρεμβέργης 1947

Έτσι, ο παραλήπτης αυτής της έρευνας δεν προστατεύεται από τους προϊσταμένους και τα καθήκοντά του ακόμη και να παρέμβουμε σε ανεξάρτητη βάση και να αναφέρουν τις γνώσεις τους. Απαιτώ σχόλια σε έλεγχο το συντομότερο δυνατόν.


Κύρια σημεία:

    • Αποδείξεις με τα δεδομένα / έγγραφα και τους αριθμούς της NIPH όπως αποδεικνύεται
    • Συμμετέχει σε μια διεθνώς προγραμματισμένη ψευδή πανδημία. (Βλ. Συνημμένο έγγραφο)
    • Παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
    • Παραβίαση του ορισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα ανθρώπινα δικαιώματα από καταναγκαστικούς κανόνες
    • Παραβίαση των κανόνων της Νυρεμβέργης και της Χάγης για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα
    • Παραβίαση του νορβηγικού συντάγματος σε διάφορα σημεία

Τα παραπάνω αναφέρονται επίσης.

Αλλαγή του ορισμού της πανδημίας για πρόκληση του Lock Down.

Σημείωση: αναρωτηθείτε, πού πήγε η εποχή της γρίπης; 

Η λέξη κλειδί είναι να αλλάξετε τον κωδικό με διαφορετικό όνομα. 

Βαφτίζεις την γρίπη με άλλο όνομα.Εισαγωγή αλλαγής σελίδας του Covid 19 στους αριθμούς.

Βλέπε συγκεκριμένα το κεφάλαιο 6-7 στο συνημμένο έγγραφο όπου εμφανίζονται τα παραπάνω σχήματα και αποδεικνύονται με αυτά με σαφήνεια και με τα δικά τους λόγια. (Η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων είναι σημαντική για γρήγορη διασφάλιση, τότε αποδεικνύεται συνεχώς ότι διαχειρίζεται και τροποποιεί συνεχώς τα δικά της έγγραφα).

Επιπλέον παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων:

Συμπληρωματική σημείωση: υποχρεωτικός εμβολιασμός, υποχρεωτική άσκηση υγείας, αστυνομία και κατάχρηση στρατιωτικής δύναμης και κατάχρηση αυτών των σωμάτων παράνομη για το Lock Down. Σχέδια για καταναγκαστική εισαγωγή διαβατηρίων εμβολίων, εμβολιασμού, δεδομένου ότι η ελεύθερη κυκλοφορία και η απασχόληση είναι περιορισμένα ισχυρά χωρίς εμβολιασμό και εμβολιασμό. Είναι εθελοντικός τότε;

Αναφέρεται σε δηλώσεις φαρμακευτικής βιομηχανίας στα μέσα ενημέρωσης. Αυτό είναι μέρος της αναθεώρησης και της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόκειται για μια ενεργή προσπάθεια διάκρισης, περιορισμού της κίνησης και της ελευθερίας που δικαιούται κάθε άτομο. Αυτό και πάλι για μια συμπεριφορά ψευδούς πανδημίας, καθώς και αναγκαστικού εμβολιασμού με επικίνδυνο εμβόλιο. 

Ιατρική δικτατορία;


Εθνικά αδικήματα

Ποινικός κώδικας Κεφάλαιο 17

Η κυβέρνησή μας παραβιάζει αρκετούς νόμους στον «Ποινικό Κώδικα, Κεφάλαιο 17. Προστασία της ανεξαρτησίας της Νορβηγίας και άλλων θεμελιωδών εθνικών συμφερόντων», δημιουργώντας εν γνώσει της μια ψευδή πανδημία με τις συνέπειές της για τους ανθρώπους, την ψυχική υγεία, την υγειονομική περίθαλψη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την παραχώρηση κυριαρχίας στην ξένη δύναμη ως τελικό στόχο. (Προδοσία της χώρας).

Το συνημμένο έγγραφο το αποδεικνύει. 

Ξένη οργάνωση εξουσίας που ο ΟΗΕ-ΕΕ-ΠΟΥ και η WEF είναι σαφώς ορισμένες από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από αυτό. 

Αυτή είναι η κατάθεσή μας και τόσο η κυβέρνηση όσο και η FHI, η CEPI συμμετέχει ολιστικά και αποδεδειγμένα γνωστή. Αναφέρεται στο έγγραφο. Άλλες παράγραφοι που δεν αναφέρονται, πιθανές άλλες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταγράφονται από την ανάγνωση ενός εγγράφου από αστυνομικό δικηγόρο, θα πρέπει να προστεθούν αυτόματα ως κατηγορίες.

Το επίπεδο σοβαρότητας δείχνει, κατά τη γνώμη μου, και κατά την προβολή αυτού του υλικού όπως το ανέφερα στο επίπεδο της Νυρεμβέργης και του Ανώτατου Δικαστηρίου. 

Η αστυνομία και ο στρατός καλούνται να ενεργήσουν αμέσως με ασφαλή αποδεικτικά στοιχεία και να σταματήσουν μια ζωντανή εχθρική άσκηση εξουσίας ενάντια στο λαό.

Αυτό έχει σημαντικές συνέπειες για την κυριαρχία και τη δημόσια υγεία και την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας, βασισμένο σε μια αποδεδειγμένη ψευδή πανδημία και Lock Down (Βλ. Κύριο έγγραφο)

Λίγο για τα στοιχεία:

Τα στοιχεία είναι σταθερά και προέρχονται κυρίως από επίσημες πηγές όπως η FHI και ο ΠΟΥ

Και αποδεικνύουν μια προγραμματισμένη ψευδή πανδημία με τα δικά τους αριθμητικά δεδομένα, καθώς και δικές τους δημοσιεύσεις. (Πηγές). Το πλαίσιο καθιστά τα στοιχεία γενικά στερεά με βάση τις δικές τους πηγές και υλικά. Ταυτόχρονα, αυτό αποδεικνύει τη συμμετοχή τους και τον ολιστικό σχεδιασμό μεταξύ όλων των παραγόντων που αναφέρονται παραπάνω.

Κεφάλαιο 17 του Ποινικού Κώδικα Προστασία της ανεξαρτησίας της Νορβηγίας και άλλων θεμελιωδών συμφερόντων.

§111 . Παραβίαση της ανεξαρτησίας και της ειρήνης της Νορβηγίας.

Φυλάκιση έως 15 ετών τιμωρείται,όποιος με χρήση βίας, απειλών ή άλλων παράνομων πράξεων, ο οποίος αποτελεί κίνδυνο για τη Νορβηγία ή μέρος της Νορβηγίας

(α) έχει ενσωματωθεί σε άλλη πολιτεία,

(β) υπόκειται στον κανόνα ξένου κράτους,

(γ) ή ένα κράτος με το οποίο η Νορβηγία είναι σύμμαχος ή σε μια μαχητική συμμαχία, προκαλούνται πόλεμοι ή εχθροπραξίες,

(δ) να επιβληθούν σημαντικοί περιορισμοί στο δικαίωμά τους για αυτοδιάθεση · ή

(ε) απόσπαση.

§112 . Σοβαρή παραβίαση της ανεξαρτησίας και της ειρήνης της Νορβηγίας

Η σοβαρή παραβίαση της ανεξαρτησίας και της ειρήνης της Νορβηγίας τιμωρείται με φυλάκιση έως και 21 ετών. Για να αποφασίσει εάν η παράβαση είναι σοβαρή, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο εάν

α) είχε ιδιαίτερα σοβαρές συνέπειες για τη Νορβηγία,

β) έχει πραγματοποιηθεί με οργανωμένη ένοπλη δράση, εκμετάλλευση του φόβου παρέμβασης από ξένο κράτος ή από απειλή αυτού,

(γ) ο δράστης είναι μέλος της κυβέρνησης, του Storting ή του Ανώτατου Δικαστηρίου, ή ανήκει στην ανώτατη πολιτική ή στρατιωτική ηγεσία της χώρας,

δ) η πράξη είχε ως αποτέλεσμα απώλεια ή κίνδυνο και απώλεια ζωής.

Σημείωση: συνέπειες στην ψυχική υγεία: αυτοκτονία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ψευδούς πανδημίας και προκάλεσε το κλείδωμα.

§113 . Παραβίαση του Νορβηγικού Συντάγματος.

Οποιοσδήποτε με τη χρήση βίας, απειλών ή με οποιονδήποτε άλλο παράνομο τρόπο θέτει σε κίνδυνο το σύνταγμα της Νορβηγίας, ή το τροποποιεί, τιμωρείται με φυλάκιση έως 15 ετών.

§114 . Σοβαρή παραβίαση του νορβηγικού συντάγματος

Η σοβαρή παραβίαση του νορβηγικού συντάγματος τιμωρείται με φυλάκιση έως 21 ετών. 

Για να αποφασίσει εάν η παραβίαση είναι σοβαρή, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που απαριθμούνται στο άρθρο 112 (α) - (δ) . 

Τέλος, λόγω μιας αποδεδειγμένης ψευδούς πανδημίας, που οδήγησε σε αυτοκτονία, ιατρικούς θανάτους λόγω του εμβολίου Astra Zenika (θρόμβος αίματος) Αναφέρεται σε πρόσφατα μέσα

Παράγραφος. Ισχυρισμός ότι η ακόλουθη παράγραφος παραβιάστηκε. Όλα τα παραπάνω στην επισκόπηση εγγράφων, άτομα και οργανισμούς, καθώς και τη διοίκηση του οργανισμού, αναφέρονται στην παράγραφο δευτερεύουσας νομοθεσίας:


Quote Act.

Η σκόπιμη ανθρωποκτονία βάσει του Ποινικού Κώδικα § 233, δεύτερη παράγραφος, έχει ποινή φυλάκισης 21 ετών.

Τέλος σχολίου:

Όταν έλαβα αυτό το έγγραφο και τώρα με μια πολύ πιο σοβαρή ενημέρωση, καθώς το έχω διαβάσει, δεν έχω άλλη επιλογή από το να το διαβιβάσω και να το αναθεωρήσω. Το κίνητρό μου για αναφορά είναι να σώσω τις ζωές και την υγεία όσων επηρεάζονται περισσότερο από αυτήν την ιστορία. (Παιδιά)

Δεν υποθέτω ότι αυτή η έρευνα θα υποβληθεί από άλλους. Ως εκ τούτου, αισθάνομαι υποχρεωμένος να προχωρήσω μόνος, σε αυτό το βήμα, παρά τον τεράστιο προσωπικό κίνδυνο, καθώς είναι καθήκον δικό μου και άλλων να σώσουμε ζωές. 

Εξ ου και η υποβληθείσα έρευνα. 

Ενθάρρυνση σε όλους στη Νορβηγία. Δώστε την ανεξάρτητη αστυνομική έρευνα βάσει αυτών των αποδεικτικών στοιχείων στο απεσταλμένο έγγραφο. 

Τώρα αυτό στέκεται και πέφτει σε κάθε έναν από εσάς, ο οποίος τολμά να σταθεί επίσης μπροστά σας να αναλάβετε την ευθύνη και να υποβάλετε την έρευνα μόνοι σας. 

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους υπαλλήλους σας. Φανταστείτε προσεκτικά ποιον εξυπηρετείτε πραγματικά, δηλαδή τους 

Τελικά. «Φροντίστε το λαό σας»

Με εκτίμηση,

Kenneth Otterlei

6260 Stette Skodje.

*** Τέλος της έκθεσης της Νορβηγίας

Ένα σοβαρό κατηγορητήριο!

Το άλλο προστιθέμενο έγγραφο,

COVID19 ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,

μπορείτε να κατεβάσετε εδώ 
(Όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα, πατήστε το κάτω κουμπί «ΛΗΨΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ». Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, κλείστε το αμέσως. Στο παλιό παράθυρο θα μεταβείτε απευθείας στο αρχείο)

https://drive.google.com/file/d/1GcnY9MWLBDPEsa3V63_vN--UdD4oJpWK/view

Πρόκειται για μια ερευνητική έκθεση 53 σελίδων που προέρχεται από τη Νορβηγία.

Επισκεφθείτε την ολλανδική πηγή: CommonSenseTV

πηγή

https://greatreject.org/norway-nuremberg-tribunal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »