Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ , Υ Π Ο Λ ΟΓ Ο Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!!!!

Νίκος Αντωνιάδης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Υ Π Ο Λ ΟΓ Ο Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ !!!!!!!!!
ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!!!!

Το πρωί μίλησα με τον ιατροδικαστή Μανώλη Σακελλιάδη, γιατί η διευθύντρια Χαρά Σπηλιοπούλου ήταν ..."εκτός εργαστηρίου".
Τον ρώτησα για την αναβολή των νεκροψιών.
Μου είπε ότι έχει σταλεί έγγραφο στην Εισαγγελία, δια του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς.
Του είπα ότι ελπίζω για το κύρος του Πανεπιστημίου Αθηνών να μην έχουν γράψει ως αιτιολογία αυτό που είχε πει προφορικά την Παρασκευή, όταν ανακοίνωσε την αναβολή, ότι δηλαδή δεν είχαν τους ιατρικούς φακέλους, διότι έχουν σκίσει οι ιατροδικαστές τα πτυχία τους παγκοσμίως.
Δεν απάντησε.

Ούτε γιατί ανέβαλαν τις δύο νεκροψίες, αφού προηγουμένως είχαν πει στον τεχνικό σύμβουλό μας, τον Δημήτρη Γαλεντέρη, να κατέβει στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη.
Πήρα στην Κηφισιά.
Μου είπε ο αστυνομικός που σήκωσε το τηλέφωνο ότι θα έψαχνε τους δύο φακέλους για να με ενημερώσει σε μισή ώρα.
Αντί να με ενημερώσει εμένα, τηλεφώνησαν στην Σμαράγδα και τον Δημήτρη, κόρη και γιο αντίστοιχα των δύο νεκρών, και τους είπαν να πάνε αύριο (!!!) στις 3 να καταθέσουν συμπληρωματικά.
Λες και είναι μία ποινική διαδικασία για ...εξύβριση και όχι ποινική διαδικασία επί της οποίας έχει δοθεί εντολή για νεκροψία-νεκροτομή και η διενέργειά της δεν μπορεί να εξαρτάται από ...καταθέσεις, νέες ή συμπληρωματικές, και ιατρικούς φακέλους.

Πήρα ξανά στην Κηφισιά.
Το σήκωσε ένας αστυνομικός, ο οποίος μου είπε ότι πράγματι κάλεσε για αύριο κόρη και γιο των νεκρών, σύμφωνα με "την παραγγελία του εισαγγελέα".
Δεν μου είπε τι λέει ο εισαγγελέας στην παραγγελία, λόγω απορρήτου, ειδικά σε τηλεφωνική συνομιλία.
Δεκτό.
Πλην όμως τον ρώτησα ,
και ανεξαρτήτως του θεάτρου του παραλόγου με τους πρωταγωνιστές Πανεπιστήμιο και Εισαγγελία να ανταλλάσσουν ...αλληλογραφία με την ...ησυχία τους, με τα πτώματα στο ψυγείο και τα στοιχεία να αλλοιώνονται ,
γιατί το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς κάλεσε κόρη και γιο των νεκρών με την ησυχία του κι αυτό !!!

Μου απάντησε το ασύλληπτο, ότι ο εισαγγελέας δεν τους έδωσε χρονικά όρια !!!
Με την ησυχία του ο καλός μας εισαγγελέας...
Με την ησυχία του και το Πανεπιστήμιο...
Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πάρουν ποτέ ...ζάναξ !!
Ήρεμοι άνθρωποι.
Τα 'χουν βρει με τον εαυτό τους.
Δεν βιάζονται...
Και καλά, είπαμε, τοι ιατροδικαστές και ο εισαγγελέας.
Στην Κηφισιά;
Με το πάσο τους και οι αστυνομικοί;

Μάλιστα, την κόρη και τον γιο των νεκρών τους κάλεσαν ΑΦΟΥ πρώτα τους πήρα εγώ !!!
Αν δεν τους έπαιρνα, το πιθανότερο είναι ότι περίμεναν και αυτοί το ΠΑΣΧΑ, μήπως ...αναστηθούν οι δύο νεκροί και γλιτώσει το σύστημα τις νεκροψίες.
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ;;;;;;;;;
Ε Ι Σ Τ Ε Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι !!!!!!!!!!!!
Τίποτα άλλο δεν πετυχαίνετε όμως ,
από το να με επιβεβαιώνετε κάθε μέρα όλο και περισσότερο.
Για όλα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »