Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Καταιγισμός! Στην ΜΕΘ Μυτιλήνης 63χρονη που έκανε εμβόλιο Astrazeneca

Ακόμα ένα περιστατικό στην Ελλάδα

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται από χθες περιστατικό 63χρονης γυναίκας που υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και νοσηλεύεται στην Μυτιλήνη.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Διερευνάται η συσχέτιση του εμβολίου με το θρομβοεμβολικό επεισόδιο

Υπενθυμίζεται πως 63χρονη γυναίκα πέθανε μετά το εμβόλιο AZ στο Ίλιον, με

τον ΕΟΦ να αποσυνδέει τον θάνατό της από το εμβόλιο, αλλά τον ιατροδικαστή, κ. Αλεξάνδρου, να αναφέρει πως ο Οργανισμός βιάστηκε να βγάλει διάγνωση.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον και αφού εμβολιάστηκε έμεινε στο κέντρο στο Ίλιον το προβλεπόμενο διάστημα. Στην συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι της χωρίς να αναφέρει κάποια ενόχληση. Λίγα όμως μέτρα από το κέντρο αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού του κέντρου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν δυστυχώς έφυγε από την ζωή.

el.gr

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ…

    DR. CARRIE MADEJ – ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

    https://newtube.app/fake_pandemic/Wgg8MyX


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »