Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Το τυρί στη φάκα # 6

 «Η πανδημία συνεχίζεται, και ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που έχουμε όλοι για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την επίσκεψή της στο εμβολιαστικό κέντρο στον δήμο Ελληνικού που τίθεται σε λειτουργία αύριο, Πέμπτη, 1η Απριλίου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε «δώρο προς τον άνθρωπο» το εμβόλιο, σημειώνοντας παράλληλα πως όλοι μας πρέπει «να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας, σε αυτούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της

δικής μας απροσεξίας ή εγωιστικής στάσης απέναντι στο ζήτημα αυτό».

[...]

«Είναι κι ένα μήνυμα αλληλεγγύης κι ευθύνης αυτή η διάθεση για εμβολιασμό, απέναντι σε όσους δίστασαν ή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν στην πρώτη φάση.Το εμβόλιο είναι δώρο προς τον άνθρωπο σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και πρέπει όλοι να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας, σε αυτούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της δικής μας απροσεξίας ή εγωιστικής στάσης απέναντι στο ζήτημα αυτό» συνέχισε.

«Νομίζω ότι το τεχνικό μέρος, το λειτουργικό μέρος, έχει επιτευχθεί σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Εύχομαι να έρχονται και με πολύ πιο ικανοποιητική ροή οι ποσότητες εμβολίων στο επόμενο διάστημα, ώστε να πετύχουμε αυτό το τείχος ανοσίας του πληθυσμού που θέλουμε και να πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας» υπογράμμισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αυτήν τη συνεργασία, και όλους όσους συνέβαλαν. Και βέβαια όλο το προσωπικό, παράλληλα με όλους τους ήρωες γιατρούς και υγειονομικούς, που δίνουν τη μάχη αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία και στα υγειονομικά κέντρα της χώρας» κατέληξε η κ. Σακελλαροπούλου.

ΠΗΓΗ


σ.ι. ΒΛΕΠΕ ΤΟ «ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» 

ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ


1 σχόλιο:

  1. Αύξηση 6000% στις Η.Π.Α.στους αναφερόμενους θανάτους από εμβόλια το 1ο τρίμηνο του 2021 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2020
    .
    https://anatropitora.blogspot.com/2021/04/6000-1-2021-1-2020.html



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »