Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Μακρόν: «Θα είμαστε ανελέητοι απέναντι σε εκείνους που μισούν τους Εβραίους και τους… μασόνους»!

Η εβραϊκή όπως και η μουσουλμανική κοινότητα στην Γαλλία είναι η πολυπληθέστερη στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου, οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή πυροδοτούν εντάσεις στη χώρα. Εισαγγελείς διέταξαν έρευνα την προηγούμενη εβδομάδα για ένα βίντεο στο οποίο διακρίνονται νεαροί να τραγουδούν συνθήματα εναντίον του Ισραήλ μέσα στο μετρό του Παρισιού.

Διερευνάται επίσης εάν δύο Μολδαβοί που ομολόγησαν ότι ζωγράφισαν αστέρια του Δαβίδ σε τοίχους κτιρίων στη γαλλική πρωτεύουσα ενήργησαν κατ’ εντολή κάποιου στο εξωτερικό. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 μετέδωσε προ ημερών ότι κάποιος στη Ρωσία ήταν ο υποκινητής αυτής της επιχείρησης.

Η εφημερίδα Le Monde έκανε επίσης λόγο για φιλορωσικούς αυτοματοποιημένους λογαριασμούς (bots) στα κοινωνικά δίκτυα που προωθούν εικόνες με “αντισημιτικό” περιεχόμενο.

Αυτό όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν μια δήλωση του Μακρόν που ταύτισε τον αντισημιτισμό με αυτούς που μιλούν κατά της μασονίας. Μάλιστα ανέφερε πως και

οι δύο παρακινούνται από την ίδια παρόρμηση για το μίσος… κατά της Δημοκρατίας

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια προσπάθεια απο τα δυτικά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, να ταυτίσουν τον σιωνισμό με τον αντισημιτισμό αλλά για τον μασονισμό δεν το περιμέναμε, στο ίδιο μήκος κύματος και η ρητορική της ΝΔ με τα παπαγαλάκια της.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε αυτόν τον ιστότοπο είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Αν λοιπόν θεωρήσουμε πως ο αντισημιτισμός είναι το ίδιο με το σιωνισμό, τότε πρέπει να πούμε αντισημίτες και τους χιλιάδες εβραίους που διαδηλώνουν κατα του σιωνισμού, όχι μόνο στο Ισραήλ αλλα και σε πολλές άλλες χώρες.

Ένα παράδειγμα του τι σημαίνει αντισιωνισμός και τι αντισημιτισμός, θα μπορούσε να είναι και το παρακάτω στιγμιότυπο.

Ωστόσο, για το μίσος κατα της μασονίας που μίλησε ο Μακρόν, μάλλον είναι κάτι πρωτάκουστο, και μια τέτοια δήλωση, εξυπηρετεί περισσότερο τον ίδιο, αφού φαίνεται πως είναι κι ο ίδιος μασόνος.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως στο μέλλον δεν θα διωκόμαστε και ως μασονοφοβικοί…

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »