Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες
Λόγω της επικείμενης νοθείας των εκλογών που θα γίνουν στις 25/6/2023 προτρέπουμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ως εκλογικός αντιπρόσωπος και ειδικά στους μεγάλους Δήμους της χώρας όπου υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την επικείμενη νοθεία όπως είναι ο Δήμος Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πάτρας, Καβάλας, Σερρών, Δράμας, Βουλιαγμένης, Χανίων, Παλλήνης, Λαυρίου κλπ.
Απλά ακολουθήστε τις απλές οδηγίες και διαδώστε φυσικά παντού. Είναι στο χέρι μας να αποτρέψουμε την επικείμενη νοθεία και να περάσουμε το μήνυμα στην μελλοντική κυβέρνηση ότι είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε συλλογικά με στρατηγική και στόχο.

ΟΔΗΓΙΕΣ  ΔΡΑΣΗΣ

  1. Κάνουμε την ΑΙΤΗΣΗ προς Δήμους ΕΔΩ
  2. Επικοινωνούμε με οιοδήποτε πολιτικό φορέα που λαμβάνει μέρος στις επερχόμενες εκλογές (ακόμη και τα συστημικά κόμματα) και παίρνουμε εξουσιοδότηση ως εκλογικός αντιπρόσωπος
  3. Συμπληρώνουμε υποχρεωτικά ηλεκτρονική φόρμα για την οργάνωση και τάξη ΕΔΩ
  4. Το βράδυ των εκλογών στις 25/6/2023, μετά την καταμέτρηση και επικαιροποίηση των ψήφων από εφορευτική επιτροπή, βγάζετε καθαρή φωτογραφία το Έντυπο Μετάδοσης των Αποτελεσμάτων ή αλλιώς τηλεγράφημα και το στέλνετε στο info@pekoonline.com με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό του κινητού σας για την εγκυρότητα και ασφάλεια του μηνύματος.
    Στο θέμα/τίτλο του email βάζετε το όνομα της περιφέρειας, το όνομα του Δήμου και τον αριθμό του εκλογικού τμήματος όπου είστε παρών π.χ. Α’ Θεσσαλονίκης , Μενεμένη, 1

Σημείωση 1: Χρειαζόμαστε χιλιάδες κόσμου για την δράση αυτή οπότε κοινοποιήστε παντού και να είστε σε εγρήγορση. Για παράδειγμα για την Α’ Θεσσαλονίκης χρειάζονται 1004 εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Σημείωση 2: Για να γίνεις εκλογικός αντιπρόσωπος ώστε να παραστείς στα εκλογικά τμήματα του Δήμου σου πρώτα θα πρέπει, να σε ορίσει κάποιος  που συμμετέχει στην διαδικασία, είτε σαν πρόεδρος πολιτικού φορέα είτε σαν υποψήφιος, οπότε ζητήστε από ανθρώπους που γνωρίζεται και έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά το έγγραφο εκλογικού αντιπροσώπου και ετοιμαστείτε την ημέρα των εκλογών για την επίβλεψη στην καταμέτρηση κλπ.
Μέχρι τις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες μπορείς να μπεις σε όλες τις αίθουσες και να παρατηρείς!
Μετά τις 19:00 πρέπει ο εκλογικός αντιπρόσωπος να κλειστεί και να μην βγει από την αίθουσα που έχει επιλέξει να επιβλέπει (απαγορεύεται η βόλτα στις αίθουσες) προς αποφυγή διάρρευσης.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της συγκεκριμένης δράσης στα παρακάτω κινητά:
1. Μανος Κ. +306940809008
2.
3.

Τελευταία λίστα δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ. Περιλαμβάνει τις δράσεις για την επικείμενη νοθεία εκλογών και τις δράσεις των υγειονομικών
https://drive.google.com/file/d/1j7EKk3UwO1IHgQCZ5Yu1jcMvm5Me3rM5/view

Οικονομική στήριξη δράσεων ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ: https://pekoonline.com/support_isonomia/

Επικοινωνία μαζί μας https://pekoonline.com/contact-us/

Με εκτίμηση


ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »