Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Συγκέντρωση κατά υγειονομικού πάσου και υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τις εγκαταστάσεις της Pfizer στις Βρυξέλλες. Αυστραλία Υγειονομική Στρατοκρατία! Πεδίο μάχης τα νοσοκομεία της γαλλικής κτήσης Μαρτινίκα. Οι υγειονομικοί συγκρούονται μέσα στα νοσοκομεία με αστυνομία κατά του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού! ΒΙΝΤΕΟ

Πεδίο μάχης τα νοσοκομεία της γαλλικής κτήσης Μαρτινίκα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών που έχει επιβάλει ως κι εκεί το καθεστώς Μακρόν. 

Σύρραξη συγκρούσεις υγειονομικοί στα χέρια με αστυνομικούς, συλλήψεις……

Οι υγειονομικοί αντιστέκονται κατά του αποικιοκρατικού υγειονομισμού. Oδομαχίες κατά υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού και υγειονομικού πάσου. 

Η σύρραξη γενικεύθηκε μετά και τη σύλληψη 2 υγειονομικών μέσα στο νοσοκομείο Pierre Quitman. Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν έρθει ενισχύσεις κι από Γαλλία χρησιμοποιούν γκλομπ, σπρεί πιπεριού κατά υγειονομικού προσωπικού… εντείνεται η Αντίσταση κατά βιονομικού ολοκληρωτισμού με μαζικές κινητοποιήσεις σε

Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία ( καθεστώς απόλυτης λατινοαμερικάνικης χούντας) Λουξεμβούργο, Ελβετία, Νέα Ζηλανδία κι αλλού….

Αυστραλία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Mεγάλες διαδηλώσεις του βασανισμένου από υγειονομικό απαρτχάιντ λαού της Αυστραλίας σε πόλεις όπως το Perth,Αδελαίδα, Μελβούρνη κι αλλού.Το κοινωνικό πείραμα και ψυχολογικό πείραμα κατά πληθυσμού συνεχίζεται στην Αυστραλία με ευλογίες διεθνών οργανισμών κι υπερδυνάμεων..Συγκέντρωση κατά υγειονομικού πάσου και πειραματικού εμβολιασμού έξω από τις εγκαταστάσεις της Pfizer στις Βρυξέλλες στις 16/10/21 στο βήμα ομιλητής γιατρός Dr David Bouillon πλακάτ με σύνθημα ”τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα.” και ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ..Ο γιατρός ομιλητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα εμβόλια και είπε ότι είναι εμπεριέχουν κινδύνους αφού προκαλούν θρομβώσεις κλπ H συγκέντρωση έγινε στην περιοχή του Ixelles στην καρδιά της βέλγικης πρωτεύουσας μπροστά από εγκαταστάσεις της Pfizer και οι διαδηλωτές καταφέρθηκαν και κατά του Covid Safe Ticket που από 15/10/21 είναι υποχρεωτικό για πρόσβαση σε μια σειρά από χώρους κι δραστηριότητες  χορούς και discothèques, clubs de sport και fitness, τα εμπορικά παζάρια κλπ

Image
Βρυξέλλες έξω από την Pfizer το πλακάτ: τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα

Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν την πίεση που ασκείται σε ανεμβολίαστους το καθεστώς διακρίσεων κι εκτιμούν πως το Covid Safe Ticket περιορίζει τις ελευθερίες τους και αποτελεί μέσο “ελέγχου του πληθυσμού”.

Άλλα πλακάτ έγραφαν “μην μ’ εμβολιάζετε”, “μην αγγίζετε την ελευθερία μου”….

έξω από τις εγκαταστάσεις της Pfizer στις Βρυξέλλες στις 16/10/21
Image
Image

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »