Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Το βαρύ πυροβολικό

 

Πρώτ’ απ’ όλα ας μην έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι οι διαφημίσεις γίνονται δωρεάν! Κι αν για το ασήμαντο ελλαδιστάν οι διαφημίσεις της pfizer (ένα παράδειγμα λέμε…) φτάνουν στη διάδοση της ιλαρότητας του «το εμβόλιό μας είναι ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα» (από ποιόν αυτή η «σεμνή και ταπεινή» δήλωση; απ’ τον ceo της μαφιόζικης επιχείρησης) χωρίς μεγάλο κόστος (πόσο να στοιχίζει μια τέτοια διαφήμιση στα μέρη μας;), το να βγαίνει κοτζάμ «πρόεδρος της commision» (φωτογραφία κάτω) και να κάνει δηλώσεις τύπου ψόφιο κουνάβι (τόσο ως προς το μέσο όσο και ως προς το περιεχόμενο: «great news!»…) είναι πιο σοβαρό ζήτημα.

Ναι. Το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών βιτρινών (και) στην ε.ε. είναι έτοιμο να γίνει πλασιέ του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος. Ένας διάσημος φασίστας ονόματι

Μουσολίνι είχε πει, στον καιρό του, ότι φασισμός είναι η σύνθεση των επιχειρήσεων με το κράτος. Οι τωρινές λεπτεπίλεπτες στην εμφάνισή τους πολιτικές βιτρίνες μπορεί να μην θυμίζουν τον χοντροκέφαλο ιταλό φασίστα· όμως η σύνθεση είναι ακριβώς η ίδια.

Σκεφτείτε το, αλλά μην το φωνάξετε ακόμα: ο ceo της pfizer λένε (κάτι άλλοι τσατσορούφιανοι) ότι έχει ασυλία…

(Σαν γερμανίδα η κυρία von der Leyen πιθανότατα νοιώθει εθνική υποχρεώσή της να γίνει υπεύθυνη πωλήσεων της επίσης γερμανικής BioNTech. Η οποία επιδοτήθηκε απ’ την κυβέρνηση του Βερολίνου με 375 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να «αναπτύξει» – σε συνεργασία με την pfizer – το mRNA εμβόλιο που «θα αλλάξει την ανθρωπότητα»…

Η χρηματοδότηση είναι δημόσια και, αυτονόητα, τα κέρδη είναι ιδιωτικά. Πριν καν πουλήσει οποιοδήποτε εμβόλιο για τον covid, η BioNTech είδε τα έσοδά της στο πρώτο 9μηνο του 2020 να εκτοξεύονται στα 136,9 εκατομμύρια ευρώ, σε σχέση με τα 80,6 εκατομμύρια την ίδια περίοδο το 2019.

Ποιός κόπανος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει «δημιουργική καταστροφή» στον καπιταλιστικό κόσμο; Ποιός;)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »