Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΚΕ, μέσω Μπογιόπουλου: Ναι στις μάσκες στα νηπιαγωγεία & τον εμβολιασμό Γκέιτς...

Της Μαριάννας Τσήπα

Όταν το ΚΚΕ των Μπογιόπουλων... χρησιμοποιεί κατά το δοκούν την "επιστημοσύνη" και γίνεται εργαλείο του "θεραπευτικού καπιταλισμού"...

Θα ήταν έξω από κάθε πρόβλεψη αν στο ΚΚΕ δεν συμφωνούσαν με τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες και τον "φιλάνθρωπο εμβολιαστή" Μπιλ Γκέιτς.

Ο εκπαιδευτικός του ΚΚΕ Σπύρος Θύμης, με γνώσεις Τσιόρδα μαζί με "μαρξιστική" ανάλυση, μας ενημερώνει -μέσω του εντύπου του Μπογιόπουλου που πρόσκειται στο ΚΚΕ-, για τη νομιμοφροσύνη απέναντι στο...
"αποτελεσματικό μέτρο προφύλαξης" των μαθητών με υποχρεωτική χρήση μάσκας, αλλά και του απαραίτητου εμβολιασμού...

Άραγε οι γιατροί του ΚΚΕ ρωτήθηκαν, ή συμφωνούν με τους "επιστήμονες" αρθρογράφους του ΚΚΕ;

Έτσι ο "κομμουνιστής" Σπύρος Θύμης, στο
άρθρο "Αντιεπιστημονικότητα και Φιλελευθερισμός: Οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος", μέσα από επαγωγές συμπεραίνει: "Τι πρόβλημα υπάρχει όταν κάποιος μέσω των «εμπειριών» του, είτε επειδή του το είπε η θειά του η Μαρίκα, είτε επειδή επηρεάζεται από τα διάφορα hoaxes στο διαδίκτυο, αποφασίζει να βαφτιστεί «αντιεμβολιαστής» και «μασκοκλάστης» και αρνείται να εμβολιάσει τα παιδιά του ή να τους φορέσει μάσκα στο σχολειό;".

Φυσικά εκλαϊκεύει πάντα τη γραμμή Μπογιόπουλου, ο οποίος απεφάνθη πολλάκις και πρόσφατα: "Ο ιός «σκοτώνει» τον νεοφιλελευθερισμό… και κάθε μορφή διαχείρισης του συστήματος της βαρβαρότητας που λέγεται Καπιταλισμός".

Έτσι ας τρέμουν οι «αντιεμβολιαστές» και «μασκοκλάστες»... έρχεται ο σοσιαλισμός!

Εκεί στο ΚΚΕ δεν υπάρχει κάποιος που τουλάχιστον διαβάζει τις επιστημονικές θέσεις κομμουνιστών γιατρών σ' ολόκληρη την Ευρώπη και που να τολμάει να τα επισημάνει στους στη νέα τάση του ΚΚΕ, των οπαδών Τσιόρδα-Χαρδαλιά-Μητσοτάκη;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »