Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τα γραπτά (και οι απομαγνητοφωνήσεις) μένουν – Τι ψήφισαν Σύριζα/Αν. Ελ. «To moratorium του θανάτου»

Sharmini Peries (δημοσιογράφος): Καλωσορίζω τον Michael Hudson. Διακεκριμένος καθηγητής και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Missouri στο Κάνσας.

Michael Hudson (οικονομολόγος ) : Το ΔΝΤ λέει ότι δεν θα μειώσει το χρέος ούτε ένα ευρώ. Το χρέος θα μείνει ως έχει. Αν το χρέος μειωθεί θα χάσουν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες καθώς και τράπεζες άλλων χωρών και αρνούνται να χάσουν, ακόμα και ένα λεπτό του ευρώ.

Στο ΔΝΤ λένε: Θα παραμείνει κάθε ευρώ του θανάσιμου χρέους, αλλά θα σας δώσουμε χαμηλό επιτόκιο (1,5%) και δεν θα πληρώνετε το χρέος για 25 χρόνια, αλλά υπάρχει ένας όρος θα κόψετε τις συντάξεις, θα έχετε λιτότητα, θα ιδιωτικοποιήσετε την κυβέρνηση της χώρας και θα συρρικνώσετε την οικονομία σας.

Θα την συρρικνώσετε κατά 1 ως 3% το χρόνο και έτσι με το 1,5% επιτόκιο εμείς θα σας «φάμε» όση ανάπτυξη θα έχετε, θα σας «φάμε» κάθε ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια και θα καταλήξετε να πληρώνετε τα πάντα στις γερμανικές τράπεζες.

Ξέρουμε ότι δεν μπορείτε, ξέρουμε πως αν κόψετε τις συντάξεις θα συρρικνωθείτε, ξέρουμε ότι θα έχετε απεργίες, ξέρουμε ότι θα μεταναστεύσετε, αλλά σας έχουμε και άλλη λύση. Πουλήστε τα μέλη του σώματος σας, τη γυναίκα σας, τον δημόσιο πλούτο, τρένα, αεροδρόμια, ότι έχετε πουλήστε το στους γερμανούς και εσείς δεν θα έχετε ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Sharmini Peries (δημοσιογράφος): Γιατί το κάνουν αυτό;

Michael Hudson(οικονομολόγος ) : Γιατί χρησιμοποιούν τα οικονομικά σαν νέα μορφή πολέμου. Αυτή τη
στιγμή ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, όχι με στρατό… είναι οικονομικός πόλεμος και λένε «Μπορούμε να πάρουμε την χώρα σας, μπορούμε να σας πετάξουμε έξω από την εργασία, μπορούμε να σας ελέγξουμε χωρίς να χρειαστεί να σας σκοτώσουμε και το κάνουμε κόβοντας τις συντάξεις και παίρνοντας όλα σας τα χρήματα, αρπάζουμε την γη σας σαν κατακτητές αυτό είναι ένας πόλεμος».


Sharmini Peries (Δημοσιογράφος): Ναι… αλλά ο διεθνής τύπος το περιέγραψε ως επιτυχία και ο Τσίπρας με τον Τσακαλώτο βγήκαν χαμογελαστοί. Γιατί;


Michael Hudson (οικονομολόγος ): χαααα (εδώ γελάει ο καθηγητής) ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ!


Αντιγραφή Μέλια.




Παλαιότερες απομαγνητοφωνήσειςΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. xaxaxaxaxaxaxaxaxax και εμεις γελαμε γιατι σε λιγο οι ξεπουλητες θα ειναι αιχμαλωτοι σε φυλακες και θα δοθουν στον ΙΣΙΣ για προπονηση κοπης κεφαλων!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ