Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Οι ΑΝΕΛ πήγαν να περάσουν απίστευτη τροπολογία που δίνει ασυλία στους τραπεζίτες!

Την ίδια ώρα που η ΕΚΤ ρίχνει πρόστιμα 160 Δις ευρώ στις ευρωπαϊκές τράπεζες, στην Ελλάδα, οι κάλπικοι επαναστάτες του φρέντο, προσπαθούν να μοιράσουν ασυλίες στους τραπεζίτες!

Οι ΑΝΕΛ συστάθηκαν ως κόμμα και μπήκαν στη Βουλή, αποκλειστικά για τον καταγγελτικό τους λόγο εναντίον των "τοκογλύφων" και των ...τραπεζιτών.

Η εξειδίκευσή τους στο θέμα των τραπεζών είναι παροιμιώδης.

Ο Π. Καμμένος κατήγγειλε τον "ΓΑΠ" και τον αδερφό του (υπόθεση που έφτασε στα δικαστήρια) για ομόλογα, swaps, t+10 κ.λ.π., και ο Δημήτρης Καμμένος έγραφε ολόκληρες διατριβές για τις "βρωμιές των τραπεζιτών".

Στις 20 Μαίου όμως, οι ΑΝΕΛ κατέθεσαν αυτήν την ν-τροπολογία, με την οποία παρέχεται αστική και
ποινική ασυλία στους τραπεζίτες!


Συγκεκριμένα, στο άρθρο 193 παρ. 7 εισάγεται τροπολογία με την οποία: "Αποφάσεις που ελήφθησαν στο πλαίσιο αναδιαρθρώσεων ή δάνεια που χορηγήθηκαν από στελέχη τραπεζών ή κρατικούς λειτουργούς με καλή πίστη προς το συμφέρον του πιστωτή και σε συμμόρφωση με τις διαδικασίες που εφαρμόζονται και αντικειμενικά κριτήρια, θεωρούνται νόμιμες όσον αφορά την αστική και ποινική ευθύνη".

Είναι αν μη τι άλλο εμμετικό να βλέπεις τους ΑΝΕΛ να προτείνουν ασυλία για τους ανθρώπους που μέχρι προσφάτων κατέγγελναν και οι οποίοι αναδιάρθρωσαν τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ ακόμη και μέσα στο 2015, μοιράζοντας σε πολλές περιπτώσεις και μετρητά, σπαταλώντας τα χρήματα του ELA που εγκρίνονταν κάθε εβδομάδα με το σταγονόμετρο, από τα οποία ακόμη και σήμερα οι τράπεζες χρωστούν 76 Δις στην ΤτΕ με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου !!! 

Και την προτείνουν τώρα που η δικαιοσύνη συντάσσει τα πρώτα κατηγορητήρια, ενώ μόλις ξεκίνησε και η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής!

Ευτυχώς, για την ώρα, η κατάπτυστη αυτή τροπολογία δεν πέρασε!

 Όμως, επειδή όταν οι τροπολογίες αυτές δεν περνάνε με την πρώτη φορά, επιστρέφουν συνήθως μεσάνυχτα στη Βουλή και οι πλασιέδες που τις κουβαλάνε, μαζί με τα απαραίτητα βαλιτσάκια, παίρνουν σβάρνα ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ τα γραφεία των κομμάτων, μέχρι να βρουν τους πρόθυμους που θα τις υπογράψουν και θα τις ψηφίσουν όσο η Ελλάδα κοιμάται, θα παρακολουθούμε το θέμα καθημερινά από κοντά.


Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Με πληροφορίες απο Χριστίνα Ντούβαλη και Φωνακλά
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ