ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Τα γραπτά (και οι απομαγνητοφωνήσεις) μένουν – Τσίπρας για την αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά (cosco)

Ο πρωθυπουργός της χώρας :  «Στο λιμάνι που έγινε ακόμα περισσότερο το λιμάνι της αγωνίας από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν να το βγάλουν ολοκληρωτικά στο σφυρί. Και γίνεται έτσι ολόκληρη η πόλη, πόλη της αγωνίας. Αφού η ζωή, η οικονομία, το εμπόριο, ο πολιτισμός, η κουλτούρα της ταυτίζονται με το λιμάνι από τα αρχαία χρόνια.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Πειραιάς ζει μια έφοδο που αν πετύχει δεν θα παραδώσει σε επιχειρηματικά συμφέροντα μόνο το λιμάνι αλλά ολόκληρη την πόλη. Ιδιωτικοποιούν το λιμάνι καταλαμβάνουν τον δήμο, ελέγχουν την πόλη. Αυτό είναι το σχέδιό τους, δεν θα τους περάσει όμως, ο δημοκρατικός λαός του Πειραιά είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη.

Αλλά να σας πω κάτι, εκτός από τους επίδοξους νέους, νέους επίδοξους ιδιοκτήτες του Πειραιά, και εκείνους που για χρόνια λυμαίνονται τον Πειραιά με τους κομματικούς στρατούς, υπάρχει κι ένας άλλος Πειραιάς, υπάρχει ο Πειραιάς των ανθρώπων, υπάρχει ο Πειραιάς των αγωνιστών, όπως ο Θοδωρής ο Δρίτσας και οι άλλοι υποψήφιοι της αριστεράς στους δήμους της πόλης, διότι εκτός από τα συμφέροντα και
τους υπηρέτες των συμφερόντων υπάρχετε κι εσείς.

Υπάρχει η παρακαταθήκη των αγώνων». 


Αφιερωμένο στους αγωνιστές!!!!***

«Τσίπρας: Δεν υπάρχουν βουλευτές να ψηφίσουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ»

Ο πρωθυπουργός της χώρας  : «Δεν μπορούσα να φανταστώ, πως οι πολιτικοί και όχι τεχνοκράτες, δεν θα μπορούσαν να κατανοήσουν, ότι μετά από πέντε καταστροφικά χρόνια της σκληρής λιτότητας του μνημονίου θα μπορούσε να βρεθεί Έλληνας βουλευτής που να ψηφίσει σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα την κατάργηση του ΕΚΑΣ, δηλαδή του μικρού αυτού επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους».


Αντιγραφή / Απομαγνητοφώνηση Μέλια.

Παλαιότερες απομαγνητοφωνήσεις ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ