Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ή κάνετε ότι σας λέμε,ή θα το μετανιώσετε πικρά!!!Απίστευτη παρέμβαση της Αμερικανίδας πρέσβεως στην Ουγγαρία,με ευθεία απειλή κατά της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης!!!

"Πολεμήστε τον Άσαντ,σταθείτε ,μαζί μας απέναντι στην Ρωσία,αποδεχθείτε χιλίαδες πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή,ή θα το μετανιώσετε πικρά"!!!

Πρωτοφανής για τα διπλωματικά χρονικά παρέμβαση της Αμερικανίδας πρέσβεως Coleen Μπελ (φώτο) στην Βουδαπέστη,στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του ουγγρικού κοινοβουλίου την Παρασκευή.Ξερνώντας όλο το ατλαντικό της δηλητήτιο,η φασίστρια,τραμπούκος διπλωμάτης,δεν κράτησε τα προσχήματα,αλλά με υστερικό τόνο,ανέφερε τα παραπάνω,για Συριακό,προσφυγες και φυσικά την Ρωσία.

Η απειλή ξεκάθαρη και χωρίς να αφήνει περιθώρια παρερμηνείας.Ή θα κάνετε ότι σας λέμε,ή θα το μετανιώσετε πικρά.Αυτή είναι η »δημοκρατία» αμερικανικού τύπου,που μας έφεραν από το
Αμέρικα.Πάγιος στόχος των ατλαντσιστών,ο Άσαντ,η Ρωσία και φυσικά να πνίξουν τηνΕυρώπη με ισλαμιστές »μετανάστες».

Πλέον και ο πιο καλοπροαίρετος απέναντι στους Αμερικανούς,πρέπει να καταλάβει πως η συγκεκριμένη δύναμη,επιδιώκει την καταστροφή της Ευρώπης,την καταστροφή της Ορθοδοξίας τον εξισλαμισμό μας,με βίαιο τρόπο.
Αυτοί βρίσκονται πίσω από την τουρκική επιθετικότητα,με μόνο στόχο την πλήρη υποταγή των Ελλήνων στις νατοικές επιδιώξεις.Να είμαστε έτοιμοι,πριν κατά την διάρκεια και μετά την επίσκεψη Πούτιν στην χώρα μας,το γιατί πλέον δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε..

Dioptra-News
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ