Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Εκλεγμένοι τρομοκράτες

της Κατερίνας Γκαράνη

"Απόφαση-πλαίσιο του Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2002 για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (2002/475/ΔΕΥ)".

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό εγχειρίδιο που πρέπει κάθε Έλληνας πολίτης να διαβάσει και να το φέρει ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις τον σέρνουν για επιβαλλόμενα χρέη, για οφειλές προς δημόσιους οργανισμούς ενώ είναι ένα πολύ σοβαρό εργαλείο για όλους όσους σύντομα θα αναγκαστούν να προβούν σε δίκη εναντίον της Τράπεζας που θα τους κατάσχει το σπίτι.

Η συγκεκριμένη απόφαση της Ε.Ε αναφέρεται αόριστα σε οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση έχει βάλει στόχο να προσβάλει σοβαρά μία χώρα. Χώρα όχι Κράτος, χώρα όχι κυβέρνηση ή πολίτευμα.
Σε αυτή την απόφαση που δεν είναι γεμάτη από βόμβες και τζιχαντιστές ορίζεται τι είναι για την Ε.Ε τρομοκρατία και ποιες πράξεις θεωρούνται τρομοκρατικές εναντίον μιας χώρας:

1) Εκφοβισμός πληθυσμού.

Από την υπογραφή του Μνημονίου 1 όλα τα κυβερνητικά στελέχη δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτε άλλο από να εκφοβίζουν καθημερινά τον πολίτη για πλήρη φτωχοποιήσή του, για κατάσχεση της περιουσίας που νόμιμα κατέχει, για στέρηση νοσοκομειακής κάλυψης αν δεν πληρώσει τις ασφαλιστικές του εισφορές, για φυλάκιση αν δεν είναι
τυπικός σε όσους νέους φόρους που οι κυβερνήσεις θα ψήφιζαν. Σε αυτή την παράγραφο ταιριάζουν στην εντέλεια και οι Τράπεζες οι οποίες όχι μόνο εκφοβίζουν να καταστήσουν άστεγες χιλιάδες οικογένειες αλλά με το νόμο της τρομοκρατικής κυβέρνησης θα το πράξουν κιόλας.

2) Να αποσταθεροποιήσει σοβαρά ή να καταστρέψει τις θεμελιώδεις πολιτικές, συνταγματικές, οικονομικές ή κοινωνικές δομές μιας χώρας ή ενός διεθνούς οργανισμού.

Με αυτή την παράγραφο του Άρθρου 1 της ευρωπαϊκής απόφασης οι κυβερνήσεις από το 2010 έως και σήμερα πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν αμέσως στην φυλακή διότι έχουν καταστρέψει εσκεμμένα όλες τις δομές της χώρας και έχουν καταπατήσει τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου όπως ορίζονται τόσο από τον ΟΗΕ όσο και από την Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης. Ορισμένες από τις αποφάσεις του ΣτΕ (που δυστυχώς αφορούσαν μόνο μισθούς) χαρακτήρισαν αντισυνταγματικούς νόμους που οι κυβερνήσεις-τρομοκράτες συνέταξαν και ψήφισαν.

3) Προσβολή κατά της ζωής προσώπου, η οποία είναι δυνατόν να επιφέρει το θάνατο.

Μόνο με αυτό το άρθρο υποψήφιοι φιλομνημιακών κομμάτων και εκλεγμένοι από το 2010 θα έπρεπε να φέρουν την ταμπέλα τρομοκράτης. Τα άνω των 8,000 Ελλήνων που υπό την ψυχολογική πίεση που άσκησαν οι πολιτικοί έβαλαν τέλος στην ζωή τους θα έπρεπε να κινητοποιεί την αντιτρομοκρατική υπηρεσία κάνοντας καθημερινά εφόδους στα σπίτια τους ως γιάφκες τρομοκρατών.

4) Σοβαρή προσβολή κατά της σωματικής ακεραιότητας προσώπου.

Σε αυτό το άρθρο ταιριάζουν τα 3 εκατομμύρια Ελλήνων που στερούνται ιατροφαρμακευτικής κάλυψης λόγω της οικονομικής αποσταθεροποίησης που εσκεμμένα προκάλεσαν οι πολιτικοί καθώς και το 38% των καρκινοπαθών που δεν έχουν πρόσβαση σε γιατρό και το 28% των καρκινοπαθών που δεν έχουν πρόσβαση σε φάρμακα με αποτέλεσμα ο θάνατος να είναι καταδικαστική απόφαση από τους τρομοκράτες πολιτικούς.

5) Διαταραχή ή διακοπή του εφοδιασμού ύδατος, ηλεκτρικής ενέργειας ή κάθε άλλου βασικού φυσικού πόρου, με αποτέλεσμα την έκθεση ανθρώπινων ζωών σε κίνδυνο.

Πριν το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ανεβάσει την φωνούλα του για τους "μπαταχτσήδες Έλληνες καταναλωτές" να γνωρίζει ότι έχει ήδη διαπράξει τρομοκρατικό έγκλημα με τις ανθρώπινες ζωές που έχουν ήδη χαθεί με την βίαιη διακοπή του ρεύματος και ότι συνεχίζουν να το κάνουν με αμείωτο ρυθμό στερώντας από τον πολίτη το "βασικό φυσικό πόρο" για να ζήσει. Μάλιστα, όταν αναγγέλλει η διοίκηση της ΔΕΗ ότι θα "κόψει το ρεύμα σε 100,000 οφειλέτες" ασκεί τρομοκρατική απειλή εναντίον ολόκληρου πληθυσμού. Επίσης, οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης, η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΔΑΘ πριν σφραγίσουν ρολόγια νερού να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν σε τρομοκρατική ενέργεια αφού η οικονομική αφαίμαξη που κάνουν συνειδητά οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι από τον λαό τον αναγκάζουν να μην έχει το δικαιωματικά από την φύση αγαθό.

6) Απειλή τέλεσης μιας εκ των πράξεων οι οποίες απαριθμούνται στα παραπάνω στοιχεία.

Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος δήλωσε δημοσίως από ΜΜΕ ή από το βήμα της Βουλής ότι η άσκηση ενός από τα παραπάνω είναι "αναγκαία", για την Ε.Ε που λατρεύει είναι χαρακτηρισμένος ως τρομοκράτης.


Η παρ. 1 του Άρθρου 2 της απόφασης πλαισίου της Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι πραγματικά μια περιγραφή των κυβερνήσεων πρώην και νυν:  
"Ως "τρομοκρατική ομάδα" νοείται: η εγκαθιδρυμένη επί ένα χρονικό διάστημα και διαρθρωμένη ένωση περισσοτέρων των δύο προσώπων που δρουν από κοινού προκειμένου να τελέσουν τρομοκρατικά εγκλήματα. Ο όρος "διαρθρωμένη ένωση" σημαίνει μια ένωση που δεν συγκροτήθηκε τυχαία με σκοπό να διαπράξει αμέσως ένα ορισμένο έγκλημα και η οποία δεν έχει απαραιτήτως τυπικά καθορισμένους ρόλους των μελών της, συνέχεια στη σύνθεσή της ή πολυσύνθετη δομή".
Σε αυτή την περιγραφή βεβαίως ταιριάζει απόλυτα όλη η Βουλή των Ελλήνων αφού έχει και πολυσύνθετη (ιδεολογική) δομή.

Η Ε.Ε όταν συνέταξε αυτή την απόφαση πλαίσιο είχε ως σκοπό να περιφρουρήσει την δικιά της δημοκρατία όταν θα πλήττονταν (όπως τώρα) από "τρομοκράτες" τζιχαντιστές και είναι άγνωστο πώς θα εκδικαζόταν μία τρομοκρατική ενέργεια που την επιτελούν δημοκρατικά ψηφισμένοι πολιτικοί και κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα όμως που δεν σκάνε βόμβες και δεν κροταλίζουν τα καλάσνικοφ η χώρα είναι υπό τρομοκρατική κατοχή συνεπικουρούμενη από την ίδια την Ε.Ε αν και η ίδια συνέταξε τον κατάλογο περί "τρομοκρατικών ενεργειών" σε κράτη-μέλη της.

Μέχρι να φτάσουν τα ευρωπαϊκά θύματα της "τρομοκρατίας" τον αριθμό των θυμάτων της πραγματικής τρομοκρατίας της Ελλάδας εδώ δεν θα υπάρχει πλέον χώρα. Χώρα που από την Αναθεωρητική Βουλή της 11ης Ιανουαρίου του 2008 έχει ως άρθρο του ελληνικού συντάγματος την Απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περί τρομοκρατίας. Σύμφωνα με αυτό όλες οι πράξεις των μνημονιακών κυβερνήσεων πέρα από τρομοκρατικές για την Ε.Ε είναι και αντισυνταγματικές για την Ελλάδα ασχέτως αν κάποιοι κυβερνήτες με ύφος αγωνιστικό και με ηχηρή φωνή δηλώνουν: "Είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος".

Και κάθε λέξη της εκλεγμένης τρομοκρατίας θα συμπλήρωναν τα νεκρά και τα μελλοθάνατα θύματά της.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ