Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Το κεφάλι Έλληνα αξιωματικού ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο

Πυρ και μανία ο Αλέξης Τσίπρας (φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας) με Έλληνα αξιωματικό του ΝΑΤΟ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις φέρεται να δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση είναι ανίκανη και επικίνδυνη…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Έλληνας αξιωματικός χαρακτήρισε σε “πηγαδάκι” εντός του ΝΑΤΟ την κυβέρνηση “ανίκανη και επικίνδυνη”. Η διατύπωση αυτή φαίνεται να έγινε ενώπιον πολλών αξιωματικών διαφόρων χωρών. Για κακή τύχη του τολμηρού - δημοκράτη αξιωματικού φαίνεται ότι κάπου εκεί κοντά υπήρχε και Έλληνας αξιωματικός που
μετέφερε (ως άριστα εκπαιδευμένος ρουφιάνος) την διαπίστωση του συναδέλφου του. Κι αυτή από στόμα σε στόμα έφθασε μέχρι το Μαξίμου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας απαίτησε άμεση διερεύνηση του θέματος από τον υπουργό (και συγκυβερνήτη) Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, από τον οποίο –ούτε λίγο ούτε πολύ- ζήτησε τον «αποκεφαλισμό» του Έλληνα αξιωματικού…!!!

Στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι όπως εξελίσσεται, κι επειδή η πρωθυπουργική συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα συνάδει με την συμπεριφορά του γείτονα «σουλτάνου» της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, θα πρέπει να τονίσουμε πως η ηθική κατρακύλα του πρωθυπουργού της Ελλάδας (όχι απαραίτητα Έλληνα πρωθυπουργού) αρχίσει να αποκτά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν δημοκρατικά.

Φυσικά, γνωρίζουμε τις φοβίες των "αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ" για τον Ελληνικό Στρατό και τους Έλληνες αξιωματικούς, την γνώμη των οποίων κυριολεκτικά τρέμουν. Όμως, πέρα από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούται και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας, να απαιτεί την φίμωση ή την τιμωρία οποιουδήποτε κρατικού υπαλλήλου, που ως πολίτης της χώρας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του για την κυβέρνηση (λέμε τώρα…) της Ελλάδας. Κανένα απολύτως συνταγματικό ή άλλο δικαίωμα δεν έχει ο κάθε Αλέξης Τσίπρας να απαιτεί οτιδήποτε πέρα από την σωστή εκτέλεση των καθηκόντων από τους υπαλλήλους της χώρας, οι οποίοι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό και όχι από την τσέπη του εκάστοτε πρωθυπουργού ή υπουργού.

Οι Έλληνες πολίτες επιθυμούν και απαιτούν, ιδιαίτερα από το προσωπικό των δυνάμεων ασφάλειας και άμυνας, να εκτελούν σωστά τα θεσμοθετημένα καθήκοντα τους και να έχουν ταυτόχρονα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε πολίτης. Αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει διαφορετική άποψη, μπορεί να την καταθέσει στη Βουλή ή να κάνει δημοψήφισμα… Δεν έχει κανένα δικαίωμα να στοχοθετεί και να απειλεί έμμεσα ή άμεσα, με οποιοδήποτε τρόπο, τον οποιονδήποτε πολίτη που κριτικάρει το πρωθυπουργικό του έργο ή που διαφωνεί με τις ό,ποιες κυβερνητικές επιλογές.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος να έχουν επιβάλει φασίζουσες συμπεριφορές, πρακτικές και ιδεολογίες μέσα στα κόμματά τους, αλλά, σε καμία περίπτωση δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιχειρούν να σωπάσουν ό,ποιον Έλληνα πολίτη τολμά να έχει αντίθετες απόψεις με τους ίδιους ή σε ιδιωτικές συζητήσεις να προσδίδει χαρακτηρισμούς στην, έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένη, ανικανότητα και επικινδυνότητά τους.

Η ροπή σε φασίζουσες πρακτικές που έχει αποκτήσει το κυβερνητικό δίδυμο, ελέω της σιωπής των Ελλήνων πολιτών, ενδέχεται λίαν συντόμως να μεταβληθεί σε τρόμο ακούγοντας την κραυγή οργής των Ελλήνων… Καλά θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας (αποφεύγουμε τον χαρακτηρισμό «κύριος» επειδή είναι πολιτική μαριονέτα) να προσέχει τα «βάρη» που προσθέτει στα ήδη υπάρχοντα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει σε αίθουσες λαϊκών δικαστηρίων.
Επειδή η νέμεση μπορεί να αργεί, αλλά ποτέ δεν ξεχνά… ας καταλάβει καλά ο Αλέξης και το παρεάκι του πως η Ελλάδα ποτέ δεν πρόκειται να γίνει Τουρκία...

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ