Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ: ΣΠΆΕΙ ΤΑ «ΚΟΝΤΈΡ», ΠΆΝΩ ΑΠΌ 2,1 ΕΚ. ΕΥΡΏ ΣΕ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ 51 ΑΚΊΝΗΤΑ Ο ΣΤΑΘΆΚΗΣ.

Στα 2.178.161,01 ευρώ ανέρχονται οι καταθέσεις του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη σε τράπεζες της Ελλάδος και της Κύπρου.

Βάσει του προηγουμένου πόθεν έσχες, οι καταθέσεις του κ. Σταθάκη ήταν 451.061 ευρώ άρα εμφανίζονται (σ.σ. προφανώς με τη σχετική διόρθωση του χαμένου του εκατομμυρίου) αυξημένες κατά 1,7 εκατ. ευρώ από το ένα έτος στο άλλο. Επίσης η οικογένεια του Γιώργου Σταθάκη δηλώνει δηλώνει 51 ακίνητα σε Χανιά, Κορινθία, Αττική και Αχαΐα.

Ο κ. Σταθάκης μάλιστα έχει και μια ακόμα ενδιαφέρουσα αλλαγή. Εμφανίζεται μεταξύ 2011 και 2012 να έχει εγκαταλείψει το δολάριο (είχε καταθέσεις 201.329 δολαρίων) και να γύρισε όλα του τα χρήματα σε ευρώ καθώς παρουσιάζει στο
τελευταίο του πόθεν έσχες μόλις 0,13 δολάρια καταθέσεις στην Alpha Bank. Κι αυτά ενώ το κόμμα του διατράνωνε πως «το ευρώ δεν είναι φετίχ» και φλέρταρε προεκλογικά δήθεν με φυγή από το νόμισμα.

Παράλληλα, ο υπουργός, φαίνεται να πούλησε τις ομολογίες του στην JP Morgan αν και διατηρεί χαρτοφυλάκια αξίας 436.187 ευρώ (τιμή κτήσης) και 355.022,14 ευρώ σε σημερινή αποτίμηση σε Morgan Stanley, Alpha Blue Chips, Hellenc Seaways και Blackrock Global. Επιπλέον, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά ομολογιών από αναδυόμενες οικονομίες που έκανε ο υπουργός κατέχοντας χαρτοφυλάκια κι ομολογίες των SISE BRIC FUND και ALPHA BRIC.

ΠΗΓΗ: paraskhnio
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ