Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Γιατί οἱ FEMEN «σκίζονται» νά βάλουν τήν Οὐκρανία στήν Εὐρωπαϊκή Ἔνωση;

Οι FEMEN αγωνίζονται για να βάλουν την Ουκρανία στην Ευρώπη…
Ευρώπη όμως σημαίνει …Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα…
Ευρώπη σημαίνει σκλαβιά.
Ή σκλάβος  ή …πεθαίνεις.Γιατί οἱ FEMEN «σκίζονται» νά βάλουν τήν Οὐκρανία στήν Εὐρωπαϊκή Ἔνωση;2


Η φιλοευρωπαϊκή πραξικοπηματική κυβέρνηση-μαριονέτα του Κιέβου  βομβάρδισε το Κτίριο της Στρατιωτικής Διοίκησης στην πόλη Lugansk.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες Ουκρανικό αεροπλάνο εκτόξευσε πύραυλο που

έπληξε το κτίριο.Γιατί οἱ FEMEN «σκίζονται» νά βάλουν τήν Οὐκρανία στήν Εὐρωπαϊκή Ἔνωση;3

Εγκλήματα κατά αμάχων που ΔΕΝ θα τιμωρηθούν ποτέ και που φυσικά δεν θα μπουν ποτέ στην ατζέντα των Αntifa, των FEMEN, της Amnesty Intenational, του Human Rights Watch … μιας και όλα αυτά τα «αυθόρμητα» κινήματα  είναι …θυγατρικές του Soros και των Rothschild.

Γιατί οἱ FEMEN «σκίζονται» νά βάλουν τήν Οὐκρανία στήν Εὐρωπαϊκή Ἔνωση;1



Σίγμα


Я готов свидетельствовать на любом трибунале, что мирных жителей расстрелял украинский военный самолет!

το είδα



Μέλος της οργάνωσης Femen αποκεφάλισε το κέρινο ομοίωμα του Πούτιν 


Οι «πληρωμένες ακτιβίστριες» των παγκοσμιοποιητών φανέρωσαν το μένος τους εναντίον κέρινου ομοιώματος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, γιατί τον πραγματικό ποιος τον πιάνει…

Συγκεκριμένα, μία ακτιβίστρια της φεμινιστικής οργάνωσης Femen κατέστρεψε, χτυπώντας το με ένα ξύλινο ρόπαλο, το κέρινο άγαλμα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο Μουσείο Γκρεβέν της Γαλλίας, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Πούτιν, δικτάτορα».

Η νεαρή γυναίκα, που ήταν γυμνόστηθη, συνελήφθη γρήγορα από την αστυνομία.

Το άγαλμα του Πούτιν γκρεμίστηκε από το βάθρο του και το κεφάλι του αποκόπηκε.

Η διεύθυνση του Μουσείου Γκρεβέν ανακοίνωσε ότι «λυπάται για το επεισόδιο» και θα καταθέσει μήνυση σε βάρος της δράστριας.





Εδώ οι  FEMEN του Σόρος έκαναν δημόσια πεολειχία φωνάζοντας "Suck it Putin"  έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι ακτιβίστριες κρατούσαν πλαστικούς φελλούς και άρχισαν να τους τοποθετούν στο στόμα τους με χάρη... πορνοστάρ φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα - «Suck it Putin» - κατά του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »