Τα αποτελέσματα; Εμφανή από την ίδια την αύξηση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων που αποδεικνύει την υγεία του εγχειρήματος. Όσο αυξάνονται οι πωλήσεις, τόσο θα αυξάνεται η ζήτηση, η απασχόληση και το χρήμα θα κάνει τον κύκλο του εντός χώρας. Όχι σε πρώτες ύλες έτοιμες, πολλές φορές μάλιστα “συμπυκνωμένες” αμφιβόλου ποιότητας.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το σιτάρι όπου της μόδας είναι η …κατεψυγμένη ζύμη εισαγωγής! Και εμείς έχουμε την εντύπωση ότι αγοράζουμε Ελληνικό ψωμί. Ας
ενεργοποιηθούν λοιπόν όλοι στην κατεύθυνση αυτή για να εξασφαλίσουμε όχι μόνο την πραγματική στήριξη πραγματικών Ελληνικών προϊόντων, αλλά και την ποιότητα. Αλλιώς πονάει το προϊόν αυτός που θα το δώσει και στα παιδιά του, από τις χημικές πολυεθνικές που αλώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους.
το είδα
<<< Η Ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ!
Ισλαμικά Χριστούγεννα στην Αθήνα του Καμίνη (βρε λέτε να εννοούσαν αυτόν οι Μάγια;) >>>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου