Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ;

Το συγκεκριμένο κόμμα, προωθείται μετά μανίας εδώ κι εβδομάδες από νεοφιλελεύθερα ανθελληνικά συγκροτήματα όπως ο ΣΚΑΙ, ως μια "καλή λύση" και "κάτι καινούριο": Μάλιστα, στις 6 Μαίου πήρε αρκετά υψηλό ποσοστό, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει πως ...
μπορεί να μπει στην επόμενη Βουλή.

Διαβάζοντας τις θέσεις του, προβληματιστήκαμε από την στάση του στο θέμα των Σκοπίων (τάσσεται υπέρ της σύνθετη ονομασίας), τη λαθρομετανάστευση (προτείνει όχι την απέλαση των λαθρομεταναστών, αλλά την δημιουργία "ζωνών εργασίας" για την "απορρόφησή" τους) κλπ. Ακόμα και στα οικονομικά θέματα, που υποτίθεται πως είναι το δυνατό τους χαρτί, διακρίνουμε μια ακατάσχετη αρλουμπολογία χωρίς συγκεκριμένες ρεαλιστικές λύσεις, συνδυασμένες βέβαια με μνημονιολαγνεία και άκρατο νεοφιλελευθερισμό.

Εκείνο όμως που μας ξένισε ιδιαίτερα, είναι η άποψή τους για τη σχέση Εκκλησίας - Κράτους, όπου ζητάνε επιτακτικά τον χωρισμό τους! Μάλιστα, έχουμε και κάποιες πληρφορίες σχετικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Προέδρου του κόμματος Θ'ανου Τζήμερου.

Μας είπαν λοιπόν, πως ο εν λόγω "ελπιδοφόρος" πολιτικός είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά!

Ακόμα το διερευνούμε. Πιθανόν να ισχύει, ίσως και όχι.
Στις θέσεις όμως του κόμματος, αναφέρεται το εξής:

"Καταργείται ο, αντισυνταγματικός και προσβλητικός για την ελευθερία της έκφρασης, νόμος περί προσηλυτισμού."

Ποιοι είναι αυτοί που επιτακτικά ζητάνε εδώ και χρόνια κάτι τέτοιο; Σωστά μαντέψατε:
ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ!!!

Δεν τους αρέσει ο συγκεκριμένος ορθότατος νόμος, καθώς τους εμποδίζει να διασπείρουν την αιρετική τους προπαγάνδα σε χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε: Είναι προσβλητική η ύπαρξη αυτού του νόμου ή η προσπάθεια προσηλυτισμού που συνεχίζουν οι Ιεχωβάδες, ακόμα και σήμερα;

Απαντήστε μας, κ. Τζήμερο: ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

hellas-orthodoxy
το είδα http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_4994.html

2 σχόλια:

  1. Ο Τζήμερος δήλωσε επισης:

    1)"Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ!" Τεχνοκράτες σαν τον Παπαδήμο δηλαδή...

    2)"Το μνημόνιο το υπογράψαμε και την υπογραφή μας πρέπει να την σεβαστούμε"

    Ξεχνάει ο κ. Τζήμερος ότι το μνημόνιο ο λαός ΟΥΤΕ το ήθελε, ΟΥΤΕ το θέλει, ΟΥΤΕ το υπέγραψε.
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗς 6 ΜΑΙΟΥ ???? , Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ??? ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ???

    Ναι Ein Steppenwolf η "αγάπη για τον πλησίον" φαίνετε και από το αίμα.
    Για αυτό και ο Θάνος Τζήμερος "ζητάει το αίμα μας " για τις "ΤΡΑΠΕΖΕΣ Αίματος"....
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι έχουν την άποψη ότι , "αγάπη για τον πλησίον" είναι "η ψήφο και το αίμα που θα προσφέρεις στίς ΤΡΑΠΕΖΕΣ....."

    μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "λάσπη" δεν κατάλαβα... μακάρι να ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά, τιμή του θα ήταν να είναι ΜτΙ. Αυτοί είναι καλοί άνθρωποι. Αλλά δεν μπορεί ένας σκατάς να είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά. Μια ζωή σκατάς ήταν και σκατάς θα είναι. Αυτά για το περί "λάσπης" και "αίρεση". Πάρταχιδιαμ Τζήμερε μ@@@α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »