Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Έντομα και ζωύφια που υποστηρίζονται από το WEF χορηγούνται στα παιδιά σε 1.000+ σχολεία της Αυστραλίας

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Κλάους Σβαμπ πιέζει τα διεισδυτικά κράτη του WEF, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, να ταΐσουν με το ζόρι τον πληθυσμό με έντομα και ζωύφια. Τώρα οι μαθητές σε περισσότερα από 1.000 αυστραλιανά σχολεία τρέφονται με μια δίαιτα από έντομα και γρύλους και διδάσκονται να θεωρούν τα σνακ ως το “νέο φυσιολογικό”.

Τα παιδιά καταναλώνουν πλέον τσιπς, πατατάκια και σνακ “νέας γενιάς” με “φιλική προς το περιβάλλον” πρωτεΐνη κρίκετ της Circle Harvest, καθώς το όραμα του Klaus Schwab για το μέλλον ξεδιπλώνεται στην Αυστραλία.

Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα έντομα δεν είναι ασφαλή για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα έντομα περιέχουν χιτίνη η οποία δεν μπορεί να επεξεργαστεί από το ανθρώπινο γαστρεντερικό σύστημα. Η χιτίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης που είναι πολύ νόστιμος για τον καρκίνο, τα παράσιτα, τους μύκητες και λίγο πολύ για κάθε άλλη αιτία ασθένειας στον άνθρωπο. Τα έντομα περιέχουν επίσης μεταμορφικά στεροειδή, ιδίως εκδυστερόνη. Μόνο τα πτηνά μπορούν να

επεξεργαστούν τα έντομα με ασφάλεια.

Δεν είναι μόνο τα παιδιά των αυστραλιανών σχολείων που εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν την παραδοσιακή ανθρώπινη τροφή υπέρ των ζωυφίων και των εντόμων του Klaus Schwab. Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αρχίζουν επιτέλους να ξυπνούν για το γεγονός ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να ομαλοποιήσουν την κατανάλωση ζωυφίων ως μέρος της ατζέντας της “Μεγάλης Επαναφοράς” του WEF.

Το να πείσουμε τις μάζες να τρώνε σκουλήκια, γρύλους και άλλα ζωύφια, έχει μετατραπεί από μια σκοτεινή “θεωρία συνωμοσίας” σε επίσημο σχέδιο τους τελευταίους μήνες. Αλλά για όσους έχουν δώσει προσοχή, αυτή η ώθηση δεν συνέβη εν μία νυκτί. Με την πάροδο του χρόνου, πολυάριθμα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αφιερώσει τους πόρους τους στην πλύση εγκεφάλου των μαζών, ώστε να αποδεχτούν και να πιστέψουν ότι η κατανάλωση εντόμων είναι καλή για την υγεία τους και τον πλανήτη.

Allnewspipeline.com αναφέρει: Η New York Post, για παράδειγμα, μοιράστηκε πρόσφατα ένα διαφημιστικό άρθρο για τα “μπιφτέκια” σκουληκιών, υποστηρίζοντας ότι η κατανάλωσή τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύση για την παγκόσμια πείνα.

Το άρθρο επικαλείται επιστήμονες της Νότιας Κορέας οι οποίοι “μαγείρεψαν αλευρώδη ή προνύμφες σκαθαριών μαζί με ζάχαρη για να δημιουργήσουν “κρέας””. Στη συνέχεια στοχεύει να εξομαλύνει αυτή τη διαδικασία, διαβεβαιώνοντας τους αναγνώστες ότι η εναλλακτική πρωτεΐνη “έχει αυθεντική γεύση”.

Ο Dr. Hee Cho, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του προγράμματος από το Πανεπιστήμιο Wonkwang, δήλωσε τα εξής σχετικά με αυτή τη νέα δοξασμένη προοδευτική τάση: “Πρόσφατα, η κατανάλωση εντόμων έχει αποκτήσει ενδιαφέρον λόγω του αυξανόμενου κόστους των ζωικών πρωτεϊνών, καθώς και των σχετικών περιβαλλοντικών ζητημάτων”.

“Τα έντομα είναι μια θρεπτική και υγιεινή πηγή τροφής με υψηλές ποσότητες λιπαρών οξέων, βιταμινών, ανόργανων συστατικών, φυτικών ινών και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης – η οποία είναι σαν αυτή του κρέατος”, πρόσθεσε ο Cho.

Οι επικριτές έχουν υποθέσει ότι αυτή η κανονικοποίηση των ζωυφίων ως τροφή είναι μια τακτική για την καταπολέμηση της αύξησης του κόστους των αγαθών και της αναδυόμενης ενεργειακής μας κρίσης. Και όλα αυτά με το πρόσχημα της υγείας και των περιβαλλοντικών λόγων.

Επιπλέον, οι ίδιοι επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτοί που προωθούν αυτή τη “νέα κανονικότητα” θα ξεκινήσουν με κάτι σαν τις ακρίδες (αφού οι “Chapulines” είναι τυπικές σε μέρη της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και του Μεξικού). Στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην κανονικοποίηση των πολύ πιο “εξωπραγματικών” εναλλακτικών λύσεων όπως το γάλα κατσαρίδας.

Διασημότητες όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, η Νικόλ Κίντμαν και η Κιμ Καρντάσιαν έχουν επίσης ενταχθεί στο τρένο των ζωυφίων. Πείθοντας το έντονα φιλελεύθερο κοινό τους για τα οφέλη αυτών των εναλλακτικών πρωτεϊνών. Πουλώντας παράλληλα την ιδέα ότι η αλλαγή δεν είναι μνημειώδης. tic για την καταπολέμηση της αύξησης του κόστους των αγαθών και της αναδυόμενης ενεργειακής μας κρίσης. Όλα αυτά με το πρόσχημα της υγείας και των περιβαλλοντικών λόγων.

Οι Αμερικανοί που δεν θέλουν να τρώνε έντομα γίνονται όλο και πιο επιφυλακτικοί απέναντι στην όλη πρωτοβουλία. Ειδικά αφού έμαθαν ότι τα σνακ παρασκευάζονται πλέον με έντομα (συχνά χωρίς να το γνωρίζουν οι καταναλωτές) ως κύριο συστατικό.

Για παράδειγμα, μια καναδική μάρκα τροφίμων με την ονομασία ActuallyFoods αναφέρει το βιολογικό αλεύρι γρύλου ως ένα από τα συστατικά της. Και ο Καναδάς ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ότι ολοκλήρωσε την κατασκευή της μεγαλύτερης μονάδας παραγωγής γρύλων στον κόσμο.

Μεγάλες εταιρείες όπως η PBS America έχουν διοργανώσει διάφορες εκδηλώσεις σχετικά με τα οφέλη που παρέχουν οι γρύλοι στην υγεία. Μαζί με το πώς η κατανάλωση σκαθαριών αντί για κρέας μπορεί να βοηθήσει “τον πλανήτη μας που θερμαίνεται”.

Όπως προειδοποίησε περιβόητα ο Έντουαρντ Σνόουντεν στο Twitter: “Θα φάτε τους γρύλους”.

Έτσι, ενώ τα mainstream μέσα και οι διασημότητες συνεχίζουν να προωθούν την κανονικοποίηση της κατανάλωσης εντόμων, ταυτόχρονα σπιλώνουν τους επικριτές τους ως θεωρητικούς συνωμοσίας που χάνουν το νόημα και επισκιάζουν τα οφέλη των μοντέρνων εναλλακτικών λύσεων.

Και όλα αυτά ενώ οι ίδιοι άνθρωποι που διατυμπανίζουν τον ισχυρισμό “δεν θα έχετε τίποτα στην κατοχή σας και θα είστε ευτυχισμένοι” θέλουν να καταναλώνουμε έντομα για τους λεγόμενους περιβαλλοντικούς λόγους.

Δώστε προσοχή στο πώς τα έντομα εισάγονται σε μια κανονική αμερικανική διατροφή τους επόμενους μήνες, καθώς περισσότερες ιστορίες όπως τα “μπιφτέκια” σκουληκιών και το αλεύρι γρύλου έρχονται στο φως.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θέλουν να κάνουν αυτή τη μετάβαση να φαίνεται σταδιακή. Αλλά ευτυχώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αρχίζουν να ανοίγουν τα μάτια τους για τα απώτερα κίνητρα που βρίσκονται στον πυρήνα αυτού του κινήματος.

newspunch.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »