Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Το «ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ»! Μεταδίδουν για «ΡΩΣΙΚΟ ΙΟ» από «ΡΩΣΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ» που νικά τα εμβόλια

 Για όλα φταίει η Ρωσία...

Για έναν νέο ιό που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, ο οποίος «φιλοξενείται» δήθεν από ρωσικές νυχτερίδες και είναι το ίδιο ικανός με τον SARS-CoV-2 να μολύνει ανθρώπους και να αποφεύγει τα αντισώματα και τα εμβόλια για την COVID-19 προειδοποιούν οι Αμερικανοί επιστήμονες.

Ο ιός της νυχτερίδας, που ονομάζεται Khosta-2, όπως ισχυρίζονται, είναι γνωστός ως κορωνοϊός σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου, η ίδια υποκατηγορία κορωνοϊών με τον SARS-CoV-2– και εμφανίζει «προβληματικά χαρακτηριστικά», σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PLoS Pathogens.

Μια ομάδα με επικεφαλής ερευνητές στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Paul G. Allen στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον (WSU) διατείνεται ότι ο ιός Khosta-2 μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πρωτεΐνες ακίδας του για να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα, όπως ακριβώς κάνει ο SARS-CoV-2.

«Η έρευνά μας αποδεικνύει περαιτέρω ότι

οι κορωνοϊοί που κυκλοφορούν στην άγρια ​​ζωή εκτός της Ασίας ακόμη και σε μέρη όπως η δυτική Ρωσία όπου βρέθηκε ο ιός Khosta-2 αποτελούν επίσης απειλή για την παγκόσμια υγεία και τις συνεχιζόμενες εκστρατείες εμβολίων κατά του SARS-CoV-2», είπε ο Μάικλ Λέτκο, ιολόγος στο WSU και συγγραφέας της μελέτης.

Από την μία η «ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» στην Ουκρανία, με πρόσχημα την οποία φτωχοποιούν τους πολίτες της Ευρώπης, από την άλλη λένε τώρα για «ΡΩΣΙΚΟ ΙΟ» που αντιστέκεται στα εμβόλια, τα οποία ούτως ή άλλως χαρακτηρίζονται από πολλούς επιστήμονες από προβληματικά μέχρι… θανατηφόρα.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ