Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Το συνταξιοδοτικό θα επιλυθεί λίαν συντόμως όπως φαίνεται.

Vasileios Syranastasis

Στις 12.09.2022, Δημοσιεύθηκε το τελευταίο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους

Από 03/01/2022 ως και 31/07/2022. (το δελτίο δεν περιλαμβάνει τους θανάτους της 1ης και 2ης Ιανουαρίου γιατί υπολογίζει στατιστικές εβδομάδες)..

Από ΕΛΣΤΑΤ δηλώθηκαν μέχρι και 31/07/2022 περίπου 85.043 θάνατοι (περίοδος 03/01/2022 ως και 31/07/2022, λείπουν οι θάνατοι τις 2 πρώτες μέρες του 2022, που είναι περίπου 934 και θα τους προσθέσω για να υπάρχει σύγκριση ΥΠΕΣ με ΕΛΣΤΑΤ για τις ίδιες χρονικές περιόδους (Θάνατοι 1ης βδομάδας από ΕΛΣΤΑΤ 3.271 δια 7 επί 2 τις μέρες που λείπουν 1η και 2η Ιανουαρίου = 934 άρα για να αντιστοιχεί στη ΙΔΙΑ περίοδο με τα στοιχεία των ληξιαρχικων πράξεων θανάτου από ΥΠΕΣ, προσθέτουμε και έχουν με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ 👉 85.043+934=85.977 θανάτους).

Από ΥΠΕΣ όμως μέχρι 31/07/2022 δηλώθηκαν όμως 87.129 ληξιαρχικες πράξεις θανατου (ίδια περίοδος από 01/01/2022 ως και 31/07/2022). Άρα ΧΑΘΗΚΑΝ από το δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ περίπου 1.152 θάνατοι.
Όπως έδειξα απλούστατα στη προηγούμενη ανάρτηση, συνεχίζετε η "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" θανάτων 👉 87.129-85.977= 1.152 (ΓΙΑΤΙ δεν τους συμπεριλαμβάνει το δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ είναι είναι ένα από τα "μυστήρια" της ΜΑΦΙΑΣ στο Κουλισταν).
Από ΥΠΕΣ γνωρίζουμε ήδη πως μέχρι 31/08/2022 δηλώθηκαν 99.543 ληξιαρχικες πράξεις θανατου (περίοδος από 01/01/2022 ως και 31/08/2022).
Άρα ο μήνας Αύγουστος είναι η διαφορά 99.543-85.977=13.566 θάνατοι.
Τέτοιο θανατικο ΠΡΟ κορωνοεμβολιων, ειδικά για μήνες Ιουλίου και Αυγούστου ΔΕΝ υπήρχε ουδέποτε και ο κοκογιος ως "θάνατος-ταμπέλα" ΔΕΝ έχει καμία σχέση και οι θάνατοι από "γρίππη" και όλα τα συναφή που τους βάζουν την ταμπέλα Κοβιντ ΔΕΝ υφίσταται το καλοκαίρι.
Μην ανησυχείτε τα κορωνομπολια είναι ΑΣΦΑΛΗ και δεν έχουν καμία σχέση με το αυξημένο θανατικό, μάλλον φταίει η κλιματική αλλαγή.

Υ.Γ, θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά
Εφόσον οι "αρμόδιοι" εμβολιοπλασιε ΔΕΝ έδιναν εξαρχής λεπτομερή ανάλυση της συνολικής κατάστασης της υγείας (ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ) των εμβολιασμενων ΜΕΤΑ από οποιαδήποτε δόση, ανεξαρτήτως προβλήματος υγείας και εφόσον ΔΕΝ έδιναν και συγκριτικά ορθά δομημένα στοιχεία ΓΕΝΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ μεταξύ εμβολιασμενων και ΜΗ εμβολιασμενων, τότε απλούστατα ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για να είναι η "ενημερωμένη συναίνεση" των εμβολιασμενων έγκυρη, άρα η συναίνεση (Είτε εθελοντική είτε λόγω εκβιασμών) όσων εμβολιάστηκαν ήταν εξ αρχής και συνεχίζει να είναι εξ ορισμού ΑΚΥΡΗ και οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και οποιοσδήποτε θάνατος ανεξαρτήτως αιτίου δίνει το απόλυτο δικαίωμα για απαίτηση αποζημίωσης. Και όλα αυτά τα κακομοίρα ανθρωπάκια εμβολιοπλασιε που ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ πως τα κορωνομπολια είναι ασφαλή (και αποτελεσματικά) έχουν επιτελέσει και συνεχίζουν ανενόχλητοι να επιτελούν παράνομες και εγκληματικές ενέργειες προώθησης δυνητικά επικίνδυνων "φαρμακευτικών προϊόντων" ΕΞΑΠΑΤΏΝΤΑΣ με ΔΟΛΟ το σύνολο του πληθυσμού.
Και στην τεράστια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ συμπεριλαμβάνεται και η κοροϊδία με τις κίτρινες κάρτες που συμπληρώνει 1 στους 1000 στο Κουλισταν 👉

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »