Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Τα φθινοπωρινά μέτρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Covid-19 αποκαλύπτουν ξεκάθαρα το ολοκληρωτικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΔΙΩΞΕΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Δεν θα τη βρείτε πουθενά!
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε πρόσφατο έγγραφό της προτρέπει τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν ακόμα χειρότερα μέτρα για την COVID-19 στους πολίτες τους για το Φθινόπωρο 22-Χειμώνα 23.
Σαν να μην έφτανε αυτό, για πρώτη φορά σε δημόσιο ευρωπαϊκό υγειονομικό έγγραφο γίνεται πολιτική σύνδεση των εμβολιασμένων με το δυτικό μπλοκ, και των ανεμβολίαστων με τη ...Ρωσία, και όσοι διαφωνούν με τον εμβολιασμό απειλούνται με διώξεις ως διασπορείς ψευδών αφηγημάτων.
Θυμίζω ότι, ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει απολύτως καμμία αρμοδιότητα ούτε να εγκρίνει εμβόλια, ούτε να διατάζει τις κυβερνήσεις για το τι θα κάνουν με την εθνική υγεία της χώρας τους, ούτε να κάνει τέτοιου είδους πολιτικούς παραλληλισμούς.
Εικάζω λοιπόν ότι η ελληνική κυβέρνηση, θα επιχειρήσει πλήρη αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τις Εκλογές, δήθεν λόγω μεγάλου κύματος Covid και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης, είτε θα πει ότι οι ανεμβολίαστοι θα ψηφίσουν μόνο μέσω επιστολικής ή διαδικτυακής ψήφου, που φυσικά θα νοθευτούν.
Μέσα στο άρθρο θα βρείτε όλα τα επερχόμενα μέτρα μεταφρασμένα στα ελληνικά. 

Πρόσφατο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Υγεία σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για το επόμενο κύμα της Covid-19, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Ευρωδιευθυντήριου. Η πολιτική σύνδεση των εμβολιασμένων με το δυτικό μπλοκ της νατοϊκής ηγεμονίας (του βούρδουλα), και των ανεμβολίαστων με τη Ρωσία, δημοσιοποιείται για πρώτη φορά ανοιχτά σε ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο. Η πτώση του νατοϊκού μπλοκ είναι λοιπόν αναπόφευκτη και οι πυλώνες του κάνουν ό,τι μπορούν για να την αποτρέψουν. Είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ