Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Να γιατί ο ΕΟΔΥ σταμάτησε να δημοσιεύει Ημερήσιες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης για την "πανδημία".

 Στις 10 Ιουλίου 2022 ο ΕΟΔΥ διέκοψε την καθημερινή ανάρτηση Ημερήσιων Εκθέσεων Επιδημιολογικής Επιτήρησης για την "πανδημία" και έκτοτε δημοσιεύει μόνο Εβδομαδιαίες Εκθέσεις. Δεν είναι περίεργο, επί Μητσοτάκη η χώρα κατρακυλά συνεχώς στη λίστα της Διεθνούς Διαφάνειας και η μετατροπή των εκθέσεων από Ημερήσιες σε Εβδομαδιαίες σκοπό έχει ασφαλώς τη συσκότιση και τη συνέχιση της κατατρομοκράτησης των πολιτών.

Ο πραγματικός λόγος ωστόσο για τη διακοπή των Ημερήσιων Εκθέσεων πιθανότατα φαίνεται στο πιο πάνω διάγραμμα! Από τις 21/3/2022 οι Ημερήσιες Εκθέσεις ξεκίνησαν να δημοσιεύουν αριθμούς κατατάσσοντας τους διασωληνωμένους ασθενείς σε "Ανεμβολίαστους ή μερικώς εμβολιασμένους" και σε "Πλήρως εμβολιασμένους". Δείτε την εξέλιξη των δυο καμπυλών, που δείχνουν τα % ποσοστά των δυο ομάδων ασθενών μέχρι τις 10/7/2022: μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες η εικόνα αντιστράφηκε πλήρως και το παραμύθι "εμβολιαστείτε, για να προστατευτείτε από σοβαρή νόσηση" κατέρρευσε πλήρως!

Θυμάστε πώς ξεκίνησε το παραμύθι των εμβολιασμών το 2020; "Επιχείρηση Ελευθερία" το είχαν βαφτίσει! Θυμάστε που μας έλεγαν πως "το εμβόλιο θα παρέχεται με συναίνεση του εμβολιαζόμενου" και

"να, αυτό είναι το έντυπο "συναίνεσης"! Και το κατέληξαν σε "Επιχείρηση Εκδικητικής Εξόντωσης" των ανεμβολίαστων υγειονομικών, παρόλο που το πιο πάνω διάγραμμα ...

είναι αδιάψευστος μάρτυρας των κυβερνητικών ψεμάτων! Το εμβόλιο δεν προφυλάσσει απ' το να κολλήσει κανείς κορονοϊό, δεν προφυλάσσει απ' το να μεταδώσει σε άλλους, δεν διασφαλίζει  πως δεν θα νοσήσει σοβαρά, δεν διασφαλίζει πως δεν θα καταλήξει κανείς. Φυσικά η οικονομική και ψυχολογική εξόντωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών δεν θα ήταν ποτέ δυνατή χωρίς την αγαστή συμπαράσταση της δήθεν "Δικαιοσύνης", της μόνιμης θεραπαινίδας της κυβέρνησης, που τα τελευταία 12 χρόνια συμφώνησε σε κάθε επιθυμία των κυβερνώντων, αρκεί μόνο να μη μειωθούν οι μισθοί των δικαστικών.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Μόνο μέσα στο 2022, όταν είχαμε πλήρη ανάπτυξη του εμβολιασμού με 2 και 3 και 4 δόσεις, και μέχρι και 4/9/2022, οι Εκθέσεις του ΕΟΔΥ αναφέρουν 11.967 θανάτους "με" κορονοϊό. Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε πόσοι ήταν "Πλήρως εμβολιασμένοι" και γιατί το εμβόλιο δεν τους προστάτευσε από σοβαρή νόσηση και θάνατο. Για τον πολύ απλό λόγο πως η απάτη της "Ελευθερίας" διογκώθηκε και μαζί με τον αριθμό των αναφερόμενων "θανάτων" διαρκώς αυξάνεται και το ποσοστό αυτών που "είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω".

Δείτε στο πιο πάνω διάγραμμα τα δεδομένα ενός έτους, από 1/9/2021 μέχρι και 4/9/2022, για το % ποσοστό θανόντων που "είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω". Μέσα στο Φεβρουάριο 2022 κάτι "μαγικό" πρέπει να έγινε, αφού από τότε το ποσοστό τραβά συνεχώς την ανηφόρα. Το "μαγικό" βεβαίως δεν πρέπει να είναι κάτι άλλο απ' τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας κυβέρνησης που ήδη είχε ξεκινήσει να παρακολουθεί τους πάντες, αφού πρώτα είχε φροντίσει να κάνει τα νοσοκομεία παγίδες θανάτου για τους ηλικιωμένους που είχαν την ατυχία να κολλήσουν ο,τιδήποτε.

Και φυσικά τα "περίεργα" των Εκθέσεων του ΕΟΔΥ δεν περιορίζονται στα πιο πάνω. Θα επανέλθουμε! Καθώς η κυβέρνηση πλέον έχει καταντήσει διεθνής περίγελως με τα καμώματά της και, δυστυχώς, διασύρει διεθνώς τη χώρα: πήρατε είδηση το βίντεο του Euractiv στο TikTok; Τα 157 δεκανίκια του Μητσοτάκη μέχρι πότε θα τον ανέχονται να διασύρει τη χώρα; Δεν αντιλαμβάνονται πως είναι πλέον συνένοχοι;

Μια κυβέρνηση που καταντά διεθνώς δακτυλοδεικτούμενη πλέον μετρά ημέρες. Αλλά ποια είναι η επόμενη ημέρα; Το γράψαμε το 2018, όταν ο αναλώσιμος Τσίπρας βούλιαξε τον Σύριζα στη Μεγάλη Πρέσπα: άνοιξε ξανά "ο χορός των τεράτων" του Γκράμσι και, δυστυχώς, κάτι νέο δεν φαίνεται ακόμα έτοιμο να γεννηθεί, για να βγάλει τη χώρα απ' το βούρκο. 

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ