Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτοξεύτηκε στο 16 % ο μέσος όρος της υπερβάλλουσας θνησιμότητας στην ΕΕ! Τρίτη η Ελλάδα με 31 %!

Η υπερβάλλουσα γενική θνησιμότητα εντός της ΕΕ σκαρφάλωσε στο 16 % κατά τον Ιούλιο του 2022 ενώ το αντίστοιχο ποσοστό κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2022 ήταν στο 7%! Πρόκειται για το υψηλότερο μέχρι τώρα ποσοστό εντός του 2022 και μεταφράζεται σε 53.000 πρόσθετους θανάτους κατά τον Ιούλιο σε σχέση με τον μέσο όρο των ετών 2016-2019!  Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα τον Ιούλιο του 2020 ήταν στο 3% (10.000 παραπάνω θάνατοι) και 6% τον Ιούλιο του 2021 (21.000 παραπάνω θάνατοι). Τα ανωτέρω στοιχεία προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Στατιστική αρχή.

Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα διαφέρει από κράτος σε κράτος με 8 από τα κράτη-μέλη της ΕΕ να κινούνται σε ποσοστά άνω του μέσου όρου. Τα υψηλότερα ποσοστά για τον Ιούλιο του 2022 καταγράφονται στην Ισπανία (37%), στην Κύπρο (33%) και στην Ελλάδα (31%). Μόνον η Λετονία (-0,5%) δεν είχε υπερβάλλουσα θνησιμότητα…

Αρκετά κράτη κατέγραψαν μεγάλες αυξήσεις της υπερβάλλουσας θνησιμότητα τον

Ιούλιο του 2022 εν συγκρίσει με τους προηγούμενους μήνες. Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στην Ελλάδα (+ 24 ποσοστιαίες μονάδες), στην Ισπανία (+ 21 ποσοστιαίες μονάδες) και στην Ιταλία (+ 20 ποσοστιαίες μονάδες).

Πληροφορίες από: https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/ddn-20220916-1?fbclid=IwAR06hTCMdqjk-8ngKWNrZivIyJiXkSjg4IRvr8SjxvTgKH8GSapeDYf5wuw

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »