Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η μεγαλύτερη αγορά τροφίμων στον κόσμο καίγεται στη Γαλλία.

Όπως αναφέρουν πιθανότατα όλα τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αυτή την ώρα, η χονδρική αγορά Röngee στη Γαλλία έπιασε φωτιά:

Οι πυρκαγιές στις αγορές είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο σε όλο τον κόσμο, αλλά η

Ryonggi είναι μια ασυνήθιστη αγορά:

Η χονδρική αγορά Ryonggi χτίστηκε το 1969 και καλύπτει 232 εκτάρια, απασχολώντας 13.000 άτομα. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των προϊόντων εκεί ανέρχεται σε περίπου 2 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Η αγορά διαθέτει το δικό της σιδηροδρομικό σταθμό, τερματικό σταθμό λεωφορείων, πολυάριθμες αίθουσες αγοράς, ψυκτικές αποθήκες, γραφεία, ξενοδοχεία και ούτω καθεξής:

Η αρχή της φωτιάς:

Έτσι βλέπουμε μια πύρινη λαίλαπα στη μεγαλύτερη χονδρική αγορά τροφίμων στον κόσμο, από την οποία τρέφεται όλο το Παρίσι, όχι ένα μικρό μέρος της Γαλλίας και της Ευρώπης:

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η αγορά πυρπολήθηκε σκόπιμα, αλλά είναι γεγονός ότι τα εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων καίγονται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, συχνότερα στην Καλιφόρνια απ’ ό,τι αλλού.

Δεδομένων των γενικών προβλημάτων με τα τρόφιμα στον κόσμο – συρρίκνωση των αποθεμάτων στα ράφια, αύξηση των τιμών, παντελής έλλειψη ορισμένων αγαθών – το ξέσπασμα της φωτιάς θα αντηχήσει πολύ γρήγορα και συνιστούμε στους λίγους αναγνώστες μας στη Γαλλία να πάνε κατευθείαν στο μανάβικο και να αγοράσουν ό,τι μπορούν να βάλουν στα χέρια τους. Ο εφοδιασμός των καταστημάτων στη Γαλλία θα διακοπεί σοβαρά για μερικές εβδομάδες τουλάχιστον, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »