Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ .ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Παρακαλείτε, κ. Βαθιωτη, τους μητροπολητες να ασχοληθούν με την μελέτη του σχεδιασμού των γεγονότων που ζούμε σήμερα. Οι μητροπολητες δεν ασχολήθηκαν με αυτό που ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν : με την υπεράσπιση της ορθοδοξιας και την διαφύλαξη της πίστεως, η οποία συνοδικώς προδοθηκε το 2016 στο Κολυμπάρι με την αποδοχή των αιρέσεων ως εκκλησιών!!!!! Ας ασχοληθούν με την πίστη και την μετάνοια και μετά ας ασχοληθούν και με την υγεία του σώματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλιο περί του "Ας ασχοληθούν με την πίστη και την μετάνοια και μετά ας ασχοληθούν και με την υγεία του σώματος.."

      Ναι οι μητροπολίτες να ασχοληθούν με την υπεράσπιση της ορθοδοξίας και την διαφύλαξη της πίστεως, η οποία συνοδικώς προδόθηκε το 2016 στο Κολυμπάρι με την αποδοχή των αιρέσεων ως εκκλησιών.

      Μια ερώτηση όμως.

      Αν ήσουν ένας από τους χιλιάδες υγειονομικούς που εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε αναστολή (απλήρωτος κ.λ.π.), δηλαδή καταδικασμένος εσύ και η οικογένεια σου σε αργό θάνατο από την κυβέρνηση και ταυτόχρονα η κεφαλή της Εκκλησίας να λέει εμβολιαστείτε για να πάτε στον παράδεισο (κάνει τις Εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα και κ.λ.π.), τι στάση θα ήθελες από τους μητροπολίτες να κρατήσουν;;;

      Για εσένα και την οικογένεια σου ποια θα ήταν η προτεραιότητα τώρα; η πίστη και την μετάνοια και μετά η υγεία του σώματος (όπου υγεία του σώματος αν είσαι υγειονομικός αυτό σημαίνει ζωή ή θάνατος); το αντίθετο; ή ταυτόχρονα και τα δύο;

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »