Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Κρατήστε τα αυτά γιατί αυτά τα ανθρωπάκια της ΕΕΕ - Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών πρέπει να πάνε ΙΣΟΒΙΑ


Vasileios Syranastasis

Κρατήστε τα αυτά γιατί αυτά τα ανθρωπάκια της ΕΕΕ πρέπει να πάνε ΙΣΟΒΙΑ για τα ψέματα που έλεγαν και λένε, για την εξαπάτηση των αφελών γονέων και την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και για κάθε ασθένεια, βλάβη και θάνατο που συνέβη σε ανήλικο ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό του με πειραματικά άχρηστα και αχρείαστα προϊόντα.

Θα σχολιάζω το ΠΑΡΑΠΑΝΗΤΙΚΟ και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ κείμενο ερωτοαπαντησεων που δημοσίευσαν οι εγκληματίες της ΕΕΕ πριν ένα χρόνο, για να προωθήσουν τα επικίνδυνα πειραματικά και δυνητικά επιβλαβή προϊόντα σε παιδιά (πρωτίστως ηλικίες 12-17) 👉σε κάθε τι που ψευδώς ισχυρίζονται, μετά το 👉💥 (βλέπετε σε 3 φωτο τα αίσχη τους)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ-Εμβολιασμός
έναντι του κορωνοϊού SARS-Cov-2 παιδιών και εφήβων.
Από τον Ιούλιο 2021, ένα νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ΠΡΟΣΤΈΘΗΚΕ στο Εθνικό Πρόγραμμα
Εμβολιασμών παιδιών και εφήβων ηλικίας 12-17 ετών.
👉💥1ο ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ: ο "Πίνακας 1. Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων, 2022*" αποδεικνύει πως ΔΕΝ έχει προστεθεί στο πρόγραμμα, γιατί απλούστατα είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ και μάλλον τίθεται κάποια θεματάκια σχετικής νομοθεσίας.

Συνήθεις ερωτήσεις/απαντήσεις σχετικά με το εμβόλιο.
1. Διστάζω να εμβολιάσω το παιδί μου, γιατί τα εμβόλια αυτά παρασκευάστηκαν σε σύντομο χρόνο. Μήπως δεν είναι ασφαλή; Τα εμβόλια παρήχθησαν με ταχείς ρυθμούς χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, της παγκόσμιας συνεργασίας των επιστημόνων, της ισχυρής χρηματοδότησης, του μεγάλου αριθμού των εθελοντών και της μείωσης των σταδίων της γραφειοκρατίας. Ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας και της
ασφάλειας τηρήθηκε αυστηρά, χωρίς παρεκκλίσεις απ’ τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
👉💥 ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ
1ον τα εμβόλια και κάθε φαρμακευτικό προϊόν για να ελεγχθούν ορθά ως προς την ασφάλεια τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ και αυτή η παράμετρος είναι που ορίζει το μακρύ χρόνο κατασκευής τους ως την έγκριση, η απαιτούμενη παρακολούθηση όσων συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμές σε ΒΆΘΟΣ ΧΡΌΝΟΥ. Η πρόοδο της τεχνολογίας, η χρηματοδότηση, η γραφειοκρατία ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σημασία και δεν ορίζουν τον "χρόνο παρασκευής" εφόσον η παρακολούθηση σε βάθος χρόνου δημιουργεί την χρονική καθυστέρηση - 2ον ΔΕΝ τηρηθηκε κανένας κανόνας της ιατρικής και οι παρεκκλίσεις από τους κανόνες εκ των κατασκευαστών, έγιναν αποδεκτές από τις αρμόδιες υπηρεσίες στα τυφλά και χωρίς ενδοιασμό. Για δε τα νέα "συστατικά" που δεν υπάρχουν σε κανένα φαρμακευτικό προϊόν (pegylated nanoparticles LNPs) και οι κανονισμοί ΠΡΟ-απαιτούν ενδελεχώς ελέγχους και πειράματα ως προς την ασφάλεια τους, (ειδικά αν χρησιμοποιηθούν μαζικά και σε παιδιά) ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΑΝ απόλυτα και όχι μόνο δεν τηρήθηκαν από τους κατασκευαστές αλλά ούτε καν ζητήθηκαν πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες για αυτά τα "συστατικά" και για όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται γενικά ως "κατάλοιπα" ή "επιμόλυνση".
2. Ποια εμβόλια εναντίον του κορωνοϊού έχουν εγκριθεί για τα παιδιά;
Τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί απ’ τους Διεθνείς Οργανισμούς Αξιολόγησης (FDA και EMA) για τα παιδιά ηλικίας >12 ετών είναι τα εμβόλια που έχουν παραχθεί με τη μεθοδολογία mRNA και είναι: το εμβόλιο Comirnaty της Pfizer Biontech και το Spikevax της Moderna.
👉💥 ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ και τρανταχτή ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.. κανένα εμβόλιο από αυτά που αναφέρονται ΔΕΝ έχει πάρει πλήρη κανονική έγκριση από EMA (δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η FDA, εφόσον ήμαστε στην Ευρώπη) όλα βρίσκονται υπό πειραματική χρήση με καθεστώς EUA (Emergency Use Authorisation) η οποία EUA είναι ΑΚΥΡΗ εξ ορισμού εφόσον ούτε για ένα δευτερόλεπτο πΛανδημιας δεν υπήρξε επείγουσα ανάγκη για τα παιδιά. Και εφόσον ΔΕΝ υπήρχε επείγουσα ανάγκη για αυτές τις ηλικίες τότε η χρήση των προϊόντων αυτών με εμπορικό καθεστώς EUA σε παιδιά είναι 100% παράνομη εν γνώση όσων τα συστήνουν και τα χορηγούν Το ψέμα εδώ πάει πακέτο και με ξεκάθαρη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που είναι και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
3. Τι είναι τα εμβόλια mRNA;
Τα εμβόλια που έχουν παρασκευαστεί με την τεχνολογία mRNA δεν περιέχουν ιό, αλλά μια σειρά πληροφοριών (μήνυμα) για να εκπαιδεύσουν τα κύτταρά μας να φτιάξουν μια πρωτεΐνη (την πρωτεΐνη ακίδα του κορωνοϊού), που θα ενεργοποιήσει το ανοσιακό σύστημα για την παραγωγή προστατευτικών αντισωμάτων.
👉💥 ΕΛΛΙΠΈΣΤΑΤΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ αλλά και εσφαλμένη παρουσίαση της τεχνολογίας( μόνο ενός συστατικού αυτών των προϊόντων). Ένα από τα mRNA που εμπεριέχεται είναι εργαστηριακά τροποποιημένο γενετικό υλικό που αναγκάζει το σώμα μας να γίνει ένα εργοστάσιο παραγωγής μιας συγκεκριμένης πρωτεΐνης που δεν αντιπροσωπεύει καν την φυσική πρωτεΐνη του ιού όπως έχει "περιγραφεί" (εμπεριέχονται και πλείστα mRNA τα οποία χαρακτηρίζονται ως "Truncated αγνώστου φύσεως", εντολής και λειτουργίας, όπως τα περιέγραψε η ΕΜΑ).
4. Γιατί να εμβολιάσω το παιδί μου, αφού η νόσος στην ηλικία του είναι ήπια;
Για να προστατευτεί το ίδιο, για να θωρακιστεί περισσότερο η διαδικασία της εκπαίδευσης και για να συμβάλει στο τείχος ανοσίας που είναι τόσο σημαντικό για τη συνολική επιστροφή μας στην καθημερινότητα. Κατά κανόνα, ο κίνδυνος για σοβαρή λοίμωξη Covid-19 είναι μικρός, αλλά υπαρκτός. Σπάνια στα παιδιά εμφανίζεται το πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο (MIS-C), που σχετίζεται με τη λοίμωξη Covid, ενώ ιδιαίτερα απασχολεί και η παραμονή συμπτωμάτων, μετά από
νόσο, σε ποσοστό περίπου 2%, για πολλές εβδομάδες (long covid).
👉💥 ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ασαφή ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ,- 1ον καμία κλινική δοκιμή δεν απέδειξε πραγματική προστασία από ασθένεια, - 2ον ασαφής αναφορά στη διαδικασία της εκπαίδευσης για ένα προϊόν που ήταν εξ Αρχής αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε προστασία ενάντια στη "μόλυνση και μετάδοση" όπως αυτές ορίζονται από τεστ χωρίς κανένα Diagnostic Value και μηδαμινό Predictive Value.- 3ον μηδενική προσφορά στην ασαφής έννοια του "τείχους ανοσίας" εφόσον ουδέποτε τα προϊόντα δεν πρόσφεραν οτιδήποτε στην ανοσία - 4ον η καθημερινότητα μας δεν ορίζεται από τη χρήση πειραματικών προϊόντων αλλά από αντισυνταγματικές διατάξεις φασιστοειδών - 5ον ο κίνδυνος για σοβαρή λοίμωξη στα παιδιά ήταν και είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ - 6ον καμία ουσιώδη απόδειξη αιτιολογικής συσχέτισης δεν υφίσταται για ένα σύνδρομο που προϋπήρχε της πΛανδημιας και το ίδιο ισχύει για το κατασκευασμένο σύνδρομο Long covid.

5. Ο εμβολιασμός των παιδιών γίνεται για να προστατευτούν οι ανεμβολίαστοι ενήλικες; Ο εμβολιασμός συστήνεται: Α) Πρωτίστως για την προστασία της ατομικής υγείας των ίδιων των παιδιών, σωματικής και ψυχικής.
Β) Για την ασφαλή επιστροφή τους στο σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.
Γ) Για τη μείωση της διασποράς του ιού στην οικογένεια. Ο εμβολιασμός των παιδιών και εφήβων προστατεύει τα ευάλωτα άτομα της οικογένειας που ενδεχομένως δεν έχουν αναπτύξει ικανοποιητική ανοσία στον εμβολιασμό.
Δ) Η αυξημένη εμβολιαστική κάλυψη μαθητών και εκπαιδευτικών θα μειώσει τη διασπορά του ιού στα σχολεία και συνεπώς τον αριθμό νέων κρουσμάτων στην κοινότητα γενικότερα.
Ε) Η μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα εμποδίζει την εμφάνιση νέων μεταλλάξεων.
👉💥Α) ΨΕΥΔΕΣ, δεν παρέχεται καμια προστασία και πολύ περισσότερο ψυχική
Β) ΨΕΥΔΕΣ, τα παιδιά δεν χρειάζονταν να θέσουν την Υγεία τους και την ζωή τους σε κίνδυνο με πειραματικά προϊόντα για να επιστρέψουν στο σχολείο, αυτοί που τα κρατάνε μακρυά από το σχολείο είναι ο ΚΊΝΔΥΝΟΣ
Γ)ΨΕΥΔΕΣ και ΨΕΥΔΕΣ και ΨΕΥΔΕΣ, μηδενική μείωση "διασποράς του ιού" εκ των πειραματικών προϊόντων και μηδενική προστασία των ευάλωτων μελών της οικογένειας και το 16) κάτωθι ΟΜΟΛΟΓΕΙ το ΨΕΥΔΕΣ
Δ) παρομοίως ΨΕΥΔΕΣ και ομολογία για το ΨΕΜΑ στο 16
Ε) ΨΕΥΔΕΣ και ΨΕΥΔΕΣ και οι μεταλλάξεις είναι ένας τρόπος λειτουργίας κάθε ιού που δεν έχει σχέση με τον παρατηρητή και την διασπορά που "βλέπει"
6. Μπορούν να εμβολιαστούν παιδιά με αλλεργίες;
Ναι. Οι συνήθεις αλλεργίες σε τροφές, φάρμακα, περιβαλλοντικά αλλεργιογόνα, χρωστικές, νυγμούς εντόμων, δεν αποτελούν αντενδείξεις. Ο εμβολιασμός αντενδείκνυται σε σπάνιες περιπτώσεις αλλεργίας στα συστατικά των mRNA εμβολίων (πολυαιθυλενογλυκόλη Peg και το πολυσορβικό 80). Παιδιά με ιστορικό αλλεργίας παραμένουν στο εμβολιαστικό κέντρο για παρακολούθηση μετά τον εμβολιασμό για 30 λεπτά.
👉💥ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ, δεν υπάρχει καμία κλινική δοκιμή σχετικά και παιδιά με προβλήματα και αλλεργίες εξαιρούνται από τις κλινικές δοκιμές. Και ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ αναφορά στα συστατικά για πιθανές αλλεργίες αφού δεν αναφέρονται τα nanoparticles-LNP's για τα οποία ΔΕΝ υπάρχει ούτε μια σχετική τοξικολογικη, αλλεργική μελέτη, ούτε καν σε πειραματόζωα
7. Συστήνεται πριν τον εμβολιασμό η χορήγηση του αντιπυρετικού;
Όχι. Δεν ενδείκνυται προληπτικά γιατί μπορεί να μειώσει την ανοσιακή αντίδραση του οργανισμού. Όμως εάν το παιδί παρουσιάσει πυρετό ή μυαλγίες μετά τον εμβολιασμό μπορεί να του χορηγηθεί αντιπυρετικό/παυσίπονο.
👉💥 Χωρίς σχόλια
8. Μήπως αν το παιδί μου νοσήσει με Covid θα είναι προτιμότερο απ’ το να εμβολιαστεί;
Όχι. Με το εμβόλιο προστατεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο από πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες της νόσου. Άλλωστε και η ανοσία απ’ τη φυσική νόσο μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
👉💥ΨΕΥΔΕΣ εις την εκατοστή δύναμη. Δεν υπήρχε, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από την ασθένεια (ανύπαρκτη στην ουσία) και δεν προκαλεί καμία ανεπιθύμητη ενέργεια, εφόσον ουδείς έχει αποδείξει ότι προκαλεί και ουδείς έχει αποδείξει οποιοδήποτε τέτοιο μηχανισμό παθογέννεσης "επιπλοκών" ειδικά σε παιδιά και ΟΛΟΙ οι εθελοντές που μολύνθηκαν με τον ιό εσκεμμένα σε πείραμα, έμειναν απόλυτα υγιείς και οι μισοί έχαιραν αποστειρωτικης ανοσίας (αδύνατη η ανεύρεση του ιού μετά την εσκεμμένη μόλυνση) χωρίς να ήταν ουδέποτε Κρούσμα . Η φυσική ανοσία και οι μηχανισμοί της φυσικής ανοσίας είναι υπεράνω οποιαδήποτε τεχνητής και αφύσικης φύσεως εξαναγκαστικής ανοσοσαντιδρασης και δεν μειώνεται όπως ψευδώς αναφέρεται, οι μηχανισμοί της φυσικής ανοσίας προσδίδουν αποστειρωτικη ανοσία και ορίζουν την Ορθή λειτουργία όλων των μηχανισμών επίκτητης ανοσίας και αυτό είναι απολυτο δεδομένο στην επιστήμη της Ανοσολογιας
9. Υπάρχει φόβος το εμβόλιο να αλλάξει το DNA του παιδιού - εφήβου;
Όχι. Το mRNA εμβόλιο δεν μπορεί να αλλάξει το ανθρώπινο DNA. Το mRNA δεν εισέρχεται ποτέ στον πυρήνα του κυττάρου που βρίσκεται το DNA.
👉💥 ΨΕΥΔΗΣ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ παραπληροφόρηση, ουδεμία μελέτη, πείραμα δεν έχει αποδείξει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ενώ αντίθετα ήδη έχουν δημοσιευτεί μελέτες που αναδεικνύουν πως είναι εφικτό και εφόσον ο μηχανισμός της αναδρομης μεταγραφής είναι γνωστός. Επιπρόσθετα εφόσον το mRNA μεταφέρεται με pegylated- νανοσωματιδια που το προστατεύουν και εφόσον τα νανοσωματιδια εκ της φύσεως τους μπορούν να εισέλθουν στο πυρήνα οποιουδήποτε κυττάρου και να μεταβούν σε όλο το σώμα διαπερνωντας όλους τους φραγμούς, τότε δύναται να μεταφέρουν το messengerRNA και στον πυρήνα του κυττάρου που βρίσκεται το DNA και όλα τα υπόλοιπα "απροσδιόριστα" Truncated mRNA που εμπεριέχονται επίσης.
10. Μπορεί το εμβόλιο να έχει επιπτώσεις στη γονιμότητα ή στον έμμηνο κύκλο στις νεαρές έφηβες;
Όχι. Το μόριο των εμβολίων mRNA καταστρέφεται μόλις ολοκληρώσει την αποστολή του στον οργανισμό και αποβάλλεται από το σώμα. Δεν υπάρχει καμία βιολογική σύνδεση εμβολίου και γονιμότητας και δεν έχει διαπιστωθεί βλαπτική επίδραση απ’ το εμβόλιο στη γονιμότητα ανδρών και γυναικών.
👉💥ΨΕΥΔΗΣ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ παραπληροφόρηση 1ον καμία κλινική δοκιμή δεν υφίσταται σχετικά με το μέλλον και την πορεία των συστατικών των εμβολίων όταν εισέλθουν μέσα στο σώμα και στα βιολογικά υγρά και εκ της προϋπάρχουσας γνώσεως για τα νανοσωματιδια, που γνωρίζουμε πως εναποθέτονται στο συκώτι αυτή η αναφορά είναι 100% ΨΕΥΔΗΣ και 2ον δεν έχει γίνει καμία προκλινική ή κλινική μελέτη ως προς την επίδραση των προϊόντων στη γονιμότητα άρα αυτή η δήλωση είναι επίσης 100% ΨΕΥΔΗΣ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ και η αναφορα σε ανύπαρκτη "βιολογικη σύνδεση" είναι αυθαίρετη και επικίνδυνη
11. Μπορεί το παιδί μου να νοσήσει απ’ το ίδιο το εμβόλιο;
Όχι. Το εμβόλιο δεν περιέχει ζωντανό ιό. Επομένως, δεν μπορεί να προκαλέσει λοίμωξη και νόσο.
👉💥 ΨΕΥΔΕΣ στο "επομενως" το συγκεκριμένο προϊόν που κακώς ονομάζεται εμβόλιο θα προκαλέσει μια έμμεση αγνώστου βαθμού φλεγμονωδης ανοσοαντιδραση, μια αφύσικη αντίδραση και του σώματος σε κυτταρικό επιπεδο και του ανοσοποιητικού που ορίζει κυριολεκτικά την έννοια της λοίμωξης και νόσου

12. Ποιες είναι οι συχνότερες ανεπιθύμητες ενέργειες απ’ τον εμβολιασμό;
Μέχρι σήμερα, απ’ τα πολλά εκατομμύρια εμβολίων που έχουν γίνει (>10.000.000 στις ηλικίες 12-17 ετών), όσες έχουν αναφερθεί είναι ανάλογες των γνωστών εμβολίων. Ήπιες, διαρκούν λίγο και περιλαμβάνουν: πυρετό, κόπωση, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, ρίγη, διάρροια και πόνο στο σημείο της ένεσης.
👉💥💥💥💥💥ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ, ακόμα και η ελλιπέστατη καταγραφη στο σύστημα φαρμακοεπαγρυπυνσης VAERS της Αμερικής έχει αναδείξει ένα τεράστιο εύρος σοβαρών παρενεργειών και θανάτων, ακόμα και οι πολύ μικρές, προβληματικές αναξιόπιστες κλινικές δοκιμές ανέδειξαν ένα τεράστιο εύρος νοσηρότητας στα εμβολιασμένα παιδιά. Και η επόμενη ερωτοαπαντηση της ΕΕΕ αποδεικνύει πως στην παρούσα επίσης ψεύδονται ασύστολα και παραπληροφορούν, εφόσον οι φλεγμονές στην καρδιά δεν είναι ένα "πρηξηματακι"
13. Το εμβόλιο mRNA μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην καρδιά; Πόσο επικίνδυνο είναι;
Σε σπάνιες περιπτώσεις (18:1.000.000) το εμβόλιο έχει συσχετιστεί με φλεγμονή του μυοκαρδίου ή του περικαρδίου. Οι εκδηλώσεις αυτές συνήθως αφορούν νέους άρρενες ηλικίας 12 έως 29 ετών και εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η νόσος αυτοπεριορίζεται.
Τα συμπτώματα είναι: πόνος στο στήθος, δυσκολία στην αναπνοή και αίσθημα παλμών. Στη σπάνια αυτή περίπτωση, χρειάζεται επικοινωνία με γιατρό και συμπλήρωση της κίτρινης κάρτας. Υπογραμμίζεται ότι η νόσος Covid προκαλεί τουλάχιστον εξαπλάσιο αριθμό περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας.
👉💥💥💥💥💥💥 -1ον ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ ότι οι φλεγμονές στην καρδιά είναι κάτι ήπιο και αυτιπεριοριζομενο αφού είναι γνωστό στην καρδιολογία πως οι φλεγμονές αφήνουν μόνιμο πρόβλημα (ουλές) και πρέπει να παρακολουθούνται και ένα ποσοστό ή πεθαίνει ξαφνικά ή πάει για μεταμόσχευση καρδιάς .- 2ον ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ ότι η ασαφής νόσος Covid προκαλεί εξαπλάσιο αριθμο περιπτώσεων, αντίθετα επί πΛανδημιας τα περιστατικά φλεγμονής του μυοκαρδίου ή του περικαρδίου στον παιδικό πληθυσμό (και στους ενήλικες) ήταν περιορισμένα σε σχέση με προηγούμενα έτη και σχεδόν ανύπαρκτα επί πΛανδημιας - 3ον η συμπλήρωση της κίτρινη κάρτας ΠΡΈΠΕΙ να γίνεται για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας εμφανισθεί ΜΕΤΑ απο εμβολιασμό και όχι κατ' επιλογή -4ον💥 ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ 💥 και ΣΤΥΓΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ 💥βάζοντας ένα Incidence Rate ηλικιακής ομάδας (12-29) που δεν αφορά το συγκεκριμένο κείμενο που απευθύνεται σε ηλικίες 👉 12-17 εξαπατούν με ΔΟΛΟ. 👉Από δεδομένα από FDA (από το καλοκαίρι του 2021 με ελάχιστα στοιχεία) που αν και κάργα μαγειρεμένα γνώριζαν πως το Σχετικό Ρίσκο μυοκαρδιτιδας και περικαρδιτιδας στις ηλικίες 12-17 ειναι 247 φορές ΑΥΞΗΜΕΝΟ 💥ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ και η συχνότητα εμφάνισης ήταν 💥 102.2 περιστατικά ανά 1 μυριο εμβολιασμούς 2ης δόσης💥, ήτοι 1 περιστατικό ανά περίπου 10.000 εμβολιασμούς 2ης δόσης, ήτοι 566% μεγαλύτερο από αυτό που δίνουν (με ΔΟΛΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ βάζοντας τις ηλικίες 12-29 ενώ οι πληροφορίες εδώ αφορούν παιδιά 12-17 και ΑΥΤΗ η συχνότητα έπρεπε να αναφέρεται) και επιπρόσθετα και τα δεδομένα από FDA υποβαθμίζαν εν γνώση τους τη συχνότητα αυτών των παρενεργειών, γιατί όπως έλεγαν οι ίδιοι 1ον ότι δεν συμπεριέλαβαν όλες τις ως τότε υπάρχοντες κίτρινες κάρτες για να κάνουν την ανάλυση εκείνης της περιόδου, 2ον έθεσαν χρονικό περιορισμό 7 ημερών στα περιστατικά που συμπεριέλαβαν, ήτοι διάγνωση μυοκαρδιτιδας και περικαρδιτιδας την 8η, 9η, 10η, 11η, 12η, 13η, 14η, 15η ....30η κλπ ημέρα ΜΕΤΑ τη 1η ή 2η δόση ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ, 3ον η υποκαταγραφη και υποδηλωση πιθανών παρενεργειών ΜΕΤΑ απο εμβολιασμούς είναι δεδομένη ακόμα και από τους ίδιους λαμογιο-οργανισμους, δήθεν φαρμακοεπαγρυπυνσης. ΑΡΑ αποκρύπτουν το γεγονός ότι η συχνότητα εμφάνισης αυτών των επικίνδυνων παθολογικών καταστάσεων στις ηλικιες 12-17 είναι ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟ 102.2 ανά μυριο και στη πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερο. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 247 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤ' ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ-ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ .... ΑΝ ... ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ. Και να τους θυμίσω εκεί στην ΕΕΕ, ότι ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (και δη παραπλανητική) καθιστά ΑΚΥΡΗ την συναίνεση των γονέων και νοείται νομικά ως ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ παράνομη και υπαίτια και ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ και στη συγκεκριμένη με ΔΟΛΟ. (("η αστική ευθύνη του γιατρού-στη συγκεκριμένη και των ειδικών επιτροπών-για έλλειψη ενημέρωσης ή πλημμελή ενημέρωση καταρχήν προϋποθέτει ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΛΟ, βαριά ή ελαφρά αμέλεια-330 ΑΚ, στη συγκεκριμένη βαριά διότι αφορά παιδιά και πειραματικά προϊόντα)). Παράνομη διότι προσβάλλεται η προσωπικότητα και υπαίτια διότι ο γιατρός ως επαγγελματίας γνωρίζει ότι δεν δικαιούται να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις χωρίς την συναίνεση του ασθενούς. "Το ιατρικό σφάλμα συνυπάρχει με την αθέτηση υποχρέωσης ενημέρωσης" + "Όταν ο ασθενής-πειραματοζωο στη προκειμένη- με τη συναίνεση του -των γονέων στην προκειμένη- αναλαμβάνει τον κίνδυνο της αποτυχίας μιας ιατρικής πράξης, τον αναλαμβάνει με την προϋπόθεση της έλλειψης ιατρικού σφάλματος, ιδίω κινδυνω. Ο κίνδυνος όμως ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ στον γιατρό, όταν αυτός, χωρίς να ενημερώσει τον ασθενή- πειραματοζωο στη προκειμένη-για τους γνωστούς-και τους άγνωστους αλλά πιθανούς στην προκειμένη- στην Ιατρική επιστήμη κινδύνους που διατρέχει από τη συγκεκριμένη ιατρική ενέργεια, προβεί στην ενέργεια αυτή και ο κίνδυνος επέλθει" + "Αθέτηση της υποχρέωσης ενημέρωσης του ασθενούς σημαίνει αυθαίρετη επέμβαση του γιατρού στα αγαθά της προσωπικότητας του ασθενούς. Η προσβολή είναι παράνομη ακόμη και όταν η χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς ιατρική πράξη είναι ιατρικά ενδεδειγμένη" .....
👉💥Το Επαναλαμβάνω. Ελλιπέστατη, παραπλανητική ενημέρωση, καθιστά από όλες τις νομικές πλευρές ΑΚΥΡΗ την συναίνεση και αυτούς που ΔΕΝ ενημέρωσαν ορθά και εμπεριστατωμένα ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ σε οτιδήποτε προκύψει💥👈 τους παίρνετε και τα σώβρακα και δεν τους καλύπτει καμία ψευτοασυλια αν υφίσταται βλάβη στη υγεία ή θάνατος.
14. Με ποιο σχήμα θα χορηγούνται τα άλλα συνιστώμενα εμβόλια της εφηβείας (HPV, διφθερίτιδας, τετάνου, μηνιγγίτιδας) και του κορωνοϊού;
Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού δεν εμποδίζει τη χορήγηση των άλλων εμβολίων παιδιών και εφήβων. Μπορούν να γίνουν όλα με διαφορά λίγων ημερών ή ακόμα και ταυτόχρονα. Δεν ισχύει συγκεκριμένο μεσοδιάστημα μεταξύ των εμβολίων.
👉💥 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΎΣΤΑΣΗ, που δεν στηρίζεται σε κανένα δεδομένο και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε μια ορθά δομημένη κλινική δοκιμή που να έχει αποδείξει το ασφαλές της συν-χορήγησης σε οποιοδήποτε βαθμό για οποιοδήποτε προϊόν σε παιδιά,
15. Φοβάμαι για παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν χρόνια μετά τον εμβολιασμό.
Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων παρουσιάζονται τις πρώτες εβδομάδες μετά τη χορήγησή τους. Τα mRNA εμβόλια καταστρέφονται απ’ τον οργανισμό μέσα σε ώρες, αφού δώσουν το «μήνυμα» για την παραγωγή αντισωμάτων. Κανένα συστατικό του εμβολίου δεν αθροίζεται στον οργανισμό για να συνδεθεί με μακροπρόθεσμη ανεπιθύμητη ενέργεια.
👉💥 ΨΕΥΔΕΣ, εφόσον δεν υφίσταται δεδομένα και μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές και επιπρόσθετα τα νανοσωματιδια εκ φύσεως είναι γνωστό ότι συσσωρεύονται στο συκώτι κάτι που ουδεις ΔΕΝ γνωρίζει τι δύναται να προκαλέσει μακροχρόνια, όπως ουδείς γνωρίζει τι δύναται να προκαλέσει η χρήση αυτής της τεχνολογίας στην ομοιοστατικη και ευαίσθητη λειτουργία των πολύπλοκων μηχανισμών του ανοσοποιητικού και γενικά των κυττάρων που παράγουν το Hunan Proteome που καθορίζει την Υγεία
16. Μετά τον εμβολιασμό των παιδιών - εφήβων, χρειάζονται μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού;
Ναι. Τα εμβολιασμένα παιδιά θα πρέπει να συνεχίσουν τη χρήση μάσκας, την τήρηση της κοινωνικής απόστασης, της υγιεινής των χεριών και της καθαριότητας του χώρου. 💥💩Το εμβολιασμένο ασυμπτωματικό παιδί μπορεί να μολυνθεί απ’ τον ιό και να τον μεταδώσει σε άλλο άτομο του περιβάλλοντός του.💩💥
👉💥 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΎΣΤΑΣΗ: τα παιδιά ΔΕΝ έπρεπε καν να είχαν χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωα με τα πειραματικά και δυνητικά επικίνδυνα 💉💉👉 και να είχαν εκτεθεί σε άπειρους γνωστούς και άγνωστους κινδύνους και τα παιδιά δεν πρέπει να τραυματίζονται και ψυχολογικά και φυσιολογικα με τα άχρηστα και επικίνδυνα επιπρόσθετα μέτρα που αναφέρονται, ειδικά τις μάσκες και τις κοινωνικές αποστάσεις. Με το τελευταία απλά ομολογούν μόνοι τους, πως όσα ισχυρίζονται περί "τείχους ανοσίας", "θωράκιση της εκπαίδευσης", "τείχους ανοσίας" άνωθεν ήταν παντελώς ΨΕΥΔΗ και εν γνώση τους ΨΕΎΔΟΝΤΑΝ
Ο εμβολιασμός θεωρείται πλήρης μετά τη συμπλήρωση και των δύο δόσεων εμβολίου
👉💥 έχει ήδη αναδειχθεί ως απόλυτα Ψευδές από τους ίδιους με την προώθηση και 3ης και 4ης και 5ης κλπ δόσης
Το Επαναλαμβάνω. Όλα τα ανθρωπάκια της ΕΕΕ πρέπει να πάνε ΙΣΟΒΙΑ και τα ψευδή και η παραπληροφόρηση που έχουν δημοσιεύσει είναι εξωπραγματικα και οι πράξεις τους κακουργηματικές.
👉💥👉💥👉 όποιος έχει δίπλωμα ιατρικής την σήμερον ημέρα και συνεχίζει να υποβαθμίζει το τεράστιο εύρος παρενεργειών και το τεράστιο αυξημένο Ρίσκο/Κίνδυνο κάθε δόσης 👉💉💉 ΔΕΝ έχει σχέση με την Ιατρική. Και όποιος ΔΕΝ κοιτάει καν προς την πλευρά των σπέσιαλ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ με το τεράστιο γνωστό εύρος δυνητικής επιβλαβούς επίδρασης, επίσης δεν έχει σχέση με την Ιατρική
👉💥👉💥👉💥👉και όποιος "ιατρός" και επιτροπές "ειδικών" και πολύ περισσότερο "παιδίατροι" 👉ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ τη χορήγηση αυτών των προϊόντων σε παιδάκια, ανήλικους και νέους ανθρώπους, κατ' ελάχιστο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ποικιλοτρόπως και κατ' ελάχιστο πρέπει να τους αφαιρεθεί δια παντός η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να πάνε ΙΣΟΒΙΑ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ