Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Γιατι οι γιατροί ενέδωσαν και δέχτηκαν επέμβαση στο DNA τους, αν και γνώριζαν περι τίνος προκειται;

Ιάκωβος Τίγκας

Γιατι οι γιατροί ενέδωσαν και δέχτηκαν επέμβαση στο DNA τους, αν και γνώριζαν περι τίνος προκειται;

Οι αποκαλυπτικες "εξηγήσεις " 4 γιατρών άσχετων μεταξύ τους, δύο καρδιολόγων, ενός ογκολόγου, και ενός κτηνίατρου, αποκαλύπτουν τον μηχανισμό των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων Πολέμου ΨΕΠ, τον οποίο θα αναλύσουμε, που ασκήθηκε στην Ελλάδα, εν μέρη επιτυχως, και φυσικά δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες.

1. Ο πρώτος, είναι αρνητικός σε κάθε συζήτηση, αφοριζοντας με έντονο τρόπο τα πάντα εξ αρχής, μη δεχόμενος να ακούσει τίποτα, ενώ παρότρυνε άλλους να συμμορφωθουν με τις διαταγές.
Είπε ότι έπαθε ο ίδιος πνευμονική εμβολη, και ότι δεν είναι καλά, αλλά καλούτσικα, χωρίς να το συσχετίσει με το σκεύασμα.

2. Ο δεύτερος, είπε ότι πήρε ρίσκο εν γνώση του, ήξερε λίγα, στην συνέχεια έμαθε και τα υπόλοιπα, και αισθάνεται βιασμενος, γι αυτό έχει καταφύγει σε ψυχίατρο, και υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία, για να μπορέσει να σταθεί.
Δεν είναι γνωστό αν

πηγαίνει σε εμβολιασμενο ψυχίατρο, και αν κι ο ψυχίατρος πηγαίνει κι αυτός σε ψυχίατρο.

3. Ο τρίτος, είπε ότι γνώριζε τις άμεσες παρενέργειες αλλά πήρε ρίσκο, πιστεύοντας ότι έκανε το σωστό.
Έκανε τις δύο δόσεις αλλά η βία της υποχρεωτικοτητας, τον εξόργισε και δεν πάει να κάνει την τρίτη δόση.
Είπε ότι τα περί γενετικής τροποποίησης είναι θεωρίες, όταν όμως του θυμισα την Σουηδική έρευνα, περι καταστροφής του επισκευαστικου μηχανισμού των κυττάρων, και του ανοσοποιητικου , είπε ότι τα γνωρίζει, αλλά ας αλλάξουμε κουβέντα.

4. Ο τέταρτος, όταν πληροφορήθηκε τα περι γενετικής τροποποίησης, διέκοψε την συζήτηση, είπε ότι το έχει κάνει, ποτέ δεν τα σκέφτηκε αυτά, και ότι αγχώθηκε με την κουβέντα.

Αναρωτιόμουν γιατί ασκήθηκε βία και τρομοκρατία με υποχρεωτικοτητες, και ότι θα είχαν καλύτερα αποτελέσματα, αν τρομοκρατούσαν τον κόσμο για την επικινδυνοτητα του ιού, άφηναν όμως τον καθένα να επιλέξει χωρίς εκβιασμούς.

Οι απαντήσεις των 4 γιατρών, έδωσαν την εξήγηση. Ο στόχος ήταν οι γιατροί, οι οποίοι γνώριζαν ότι δεν υπήρχε καμία επικινδυνοτητα σε αυτόν τον ιό, και στους άλλους ιούς του αναπνευστικου, πλην της γνωστής, για τις ευπαθείς ομάδες, οπότε θα τους έγραφαν κανονικά.
Η βία που άσκησαν, είχε στόχο το χτύπημα του θυμικου, των γιατρών, το οποίο επισκίασε την επιστημονική γνώση.
Όταν συμβαίνει αυτό, οι άνθρωποι για να ξεπεράσουν τον βιασμό που υπέστησαν, αρχίζουν και βαυκαλιζονται με γελοίες ψευδείς αιτιάσεις, τις οποίες αρχίζουν και πιστεύουν και οι ίδιοι, και όταν στριμωχνονται, αλλάζουν κουβέντα, η πάνε στον ψυχίατρο.

Κάποιοι από αυτούς, κάνουν αγαθοεργίες για να εξιλεωθούν.

Φυσικά, οι ευθύνες τους τεράστιες, γιατί όταν γίνεσαι γιατρός, γίνεσαι πρωτίστως για τους άλλους, και δευτερεύοντα για τον εαυτό σου, καθώς οι πράξεις ενός γιατρού, επηρεάζουν τους άλλους. Τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε, και αυτό ισχύει για όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την Δημόσια Υγεία.

Έτσι παραλλαχθηκε ο ενδελεχισμος της ιατρικής επιστήμης.

Άξιοι όσοι αντιστάθηκαν και ενημέρωσαν τους ανθρώπους.

Ο καθένας θα πάρει ο,τι του αξίζει μόλις βγει ο λογαριασμός, ο οποίος ήδη έχει βγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.