Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Να καταψηφιστεί η παράταση της αναστολής των υγειονομικών

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

να καταψηφιστεί η παράταση της αναστολής των υγειονομικών
… καιρός να κλείσει η παρένθεση της ανηθικότητας και της μισανθρωπιάς με την καταψήφιση της επαίσχυντης ντροπολογίας που αφορά την παράταση έως το τέλος του 2022 της αναστολής των 6.500 υγειονομικών. Οι υγειονομικοί, ήδη σε αναστολή εργασίας για 7 μήνες και έχοντας προ πολλού ξεπεράσει τα όριά τους, συνεχίζουν τον αγώνα για τη δικαίωσή τους με κάποιους εξ’ αυτών να βρίσκονται στην 11η μέρα απεργίας πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Η στοχευμένη και αδικαιολόγητη τιμωρία 6.500 συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους πρέπει να τελειώσει σήμερα. Και όπως η κυβέρνηση δεν υποχρεώνει τους εμ-βολιασμενους υγειονομικούς να προβούν σε τρίτη δόση (αν και θεωρούνται πλέον ανεμβολίαστοι) αλλά να κάνουν δύο τεστ την εβδομάδα για να προσέρχονται στην εργασία, το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Να επιστρέψουν σήμερα στις θέσεις τους γιατί η απουσία τους έχει οδηγήσει στο θάνατο χιλιάδες συνανθρώπων μας λόγω της ελλιπούς στελέχωσης και της αποδυνάμωσης του συστήματος υγείας. Δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία οι

άνθρωποι αυτοί να μην βρίσκονται στην εργασία τους τη στιγμή που όλες οι χώρες έχουν αποσύρει όλα αυτά τα αντιδημοκρατικά μέτρα της ψευδο-πανδημίας και το ίδιο θα γίνει και εδώ λόγω τουρισμού.

Όπως ακριβώς παίρνουν πίσω το παράνομο πρόστιμο για τους άνω των 60, έτσι θα πρέπει να πάρουν πίσω και τις παράνομες αναστολές και την παράνομη υποχρεωτικότητα που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις που προστατεύουν το δικαίωμα του ατόμου να επιλέγει ή μη μια ιατρική πράξη.

Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν τώρα γιατί το αφήγημα έχει καταρρεύσει με τα δικά τους στοιχεία που δείχνουν την πλήρη αναποτελεσματικότητα των εμ-βολιασμών αφού το (41.6%) των διασωληνωμένων είναι εμ-βολιασμένοι (σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ στις 29 Μαρτίου). Άρα ο ισχυρισμός τους ότι «οι εμ-βολιασμένοι μπορεί να νοσούν αλλά όχι βαριά» αποδεικνύεται παραπλανητικός. Επομένως ποια η λογική των αναστολών και των προστίμων των ατόμων που δεν εμβολιάζονται;

Όμως υπάρχει και ένα ακόμα συγκλονιστικό γεγονός που αποδυναμώνει την καθεστωτική προπαγάνδα περί αναγκαιότητας του εμ-βολίου. Τις πέντε πρώτες εβδομάδες του 2022 οι θάνατοι από κάθε αίτιο αυξήθηκαν κατά 32,44% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2021 που οι εμβολιασμένοι ήταν πολύ μικρό ποσοστό. Τι συμβαίνει άραγε και πώς εμπλέκονται τα εμ-βόλια στο άνευ προηγουμένου αυτό θανατικό; (Θα έπρεπε ήδη να έχει συσταθεί μία ανεξάρτητη επιτροπή να διερευνήσει το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα.)

Επομένως, η κατάφωρη αδικία που έχουν υποστεί οι υγειονομικοί πρέπει να αποκατασταθεί τώρα. Αυτό που υφίστανται αποτελεί ντροπή για την κοινωνία και προσβολή στη δικαιοσύνη και στην ανθρωπιά. Όλοι μας χρειάζεται να είμαστε δίπλα τους και μαζί τους ώστε να ανακτήσουν το δικαίωμα στην εργασία που τους στέρησαν βάναυσα αλλά και για να μη βρεθεί ποτέ κανένας άλλος εργαζόμενος σε τέτοια θέση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »